Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
fizyoterapist_35 ()Teşekkürler hocam
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()gann teoremi sebebe bakmaz söyle olamlı der ve bakarsınız ki bütün haber akışları ve olaylar o yönde gelişir hatta gann analizcileri formasyona bile değer vermez , TOBO OBO BAYRAK FORMASYONU falan hiç ilgilenmez , olacak olna yönde işler evrilir der ve bekler
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Hocam selamlar saygılar, merak ettiğim önümüzdeki tutulma dolunay düşüş için işin bahanesi mi yoksa direkt onun etkisiyle mi ?
Merağımı anlaşılır yazıya dökebilmişimdir inşaAllah
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()emtia için geöerli %50 iade kuralı burada da çerli olduğunu farkettim , 64 dolatdan 30 dolara düştüğünü varsayarsaak yarısı kadar yani 17 dolar artmasını zaten bekleriz yani 47-48 dolarlar beklenir , hayatımda ilk alımları 30 dolar seviyesinden yaptım , 32 dolardan ağaı gelişlered %5 stoplu olarak alım planım var , jetonları oğlum alıyor ben hala sağlamcıyım ALTIN VE GÜMÜŞ ile yola devam ediyorum
fizyoterapist_35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fizyoterapist_35 ()BTC 26-27k sonrası yukarı doğru eski zirvelere 65k gidebilir mi hocam?
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()işte bu ALAH RAZI duanız herşeye bedel kardeşim , ALLAH cc sizden de razı olsun inşallah
Hummad için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hummad ()Allah razı olsun. Hassasiyetinizi anlıyorum. Takdir ediyorum. Bizim duadan başka sizin gibi kıymetli insanlara yapabileceğimiz bişey yok. Bu zamanda bu yoğunlukta burda yaptığınız bilgilendirmeler bizim için ne kadar kıymetliyse sizin için de büyük fedakarlık. Bunun farkındayım. Rabbim kat kat razı olsun, ve hepsinden önemlisi şu hastalık illetinden özellikle siz doktorlarımız, sevdiklerinizi, tüm ülkemizi ve insanlığı korusun. Amin!
4BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Sevgili kardeşim soran kardeşimiz de çok donanımlı olduğu için kullandığımız tabirler biraz can sıkıntılı olmuş olabilir emin olun her ikimiz de küçük yatırımcı nasıl daha az üzülür nasıl daha çok sevinir kaygısı ile bu paylaşımları ALLAH rızası güderek yapıyoruz , zamanında bizlerin canı çok yandı , başkasının canı da yansın asla istemiyoruz
Hummad için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Evet ilk el freni altın onstan gelecek , daha güçlü çıkış için bir düzeltme yapmalı 1900-1925 bandı bu düzeltme için en uygun yer, bakalım nasıl olacak ama Hazşran sonrası ralli kaçınılmaz gibi, ytd
Mekan61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hummad ()Amenna.. Bu yazıyı okuduk ama anlamak için birkaç fırın ekmek lazım şahsıma. Beğeni topladı. Allah cc razı olsun. Kıymetli doktorum.
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()O konuda hemfikiriz bir düzeltme sonrası yola devam edilebilecek öngörüsü kuvvetle muhtemel hatta ben 2 kademe daha alış planlıyorum fırsat olursa
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Hocam haklısınız zaten düşüş değil hafif düzeltme diyebiliriz,26.7-26.2 bandına kadar, tabi belki 25.8 civarını da test ederbiliriz! diye düşünüyorum. bir de haftlık grafiğe bakarsanız... ytd
Hayırlı hafta sonları...
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Altın ons 1882 geçerse gümüş ons'u da yukarı çekebilir gibime geliyor. Altın ons yukarı doğru hereket halindeyken kapanış oldu. Ytd
3BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Aynı grafikte bir önceki hafta kapanış mumu doji, ve Parabolic SAR yıldızı sat konumunda, bu haftaki mum yeşil ve kayan yıldız ve de Parabolic SAR ilk AL yıldızını yakmış ... Bu kombinasyon ile yorumlamak lazım yani haftalık mum mezar taşı değil , öyle olsa Parabolic SAR yıldızı SAT formatında ve en tepede olurdu, gerçek manada yönü Elbette ALLAH cc bilir, bizimkisi sadece tecrube ve bilgiye dayalı tahmin , bekliyoruz olacakları
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
RESSST için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()Ufakta olsa bir fitil olabiliyor mezar taşında birde bu iki ifade tepedemi dipdemi yani kayan yıldız tepedeykende düşüş emaresi.
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Katılıyorum
Hayırlı haftalar
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()mezar taşının fitili olmaz , kayan yıldızın olur ikisi tam zıt mana ifade eder , kayan yıldız adı üstünde fitil üzerinde yukarı kayacak fiyatı yükseltecek, mezar taşı fitili yok ve dibe oturmuştur fiyat düşecek anlamı taşır.
1BeğenmedimŞikayet
RESSST ()ama hocam bunlar bulundukları yere gore anlamları degısıyor yanı cekıs eger tepede olustuysa asılı adam form. gorevı goruyor kayan yıldız tepedeyse mezartası okunuyor genelde sımdı mumları takıp etmeyenler her bu sekıllerı gordugunde aynı yorumlayabılırler malum pek arastırmayı sevmıyoruz mılletce :)) elıne saglık.
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()4 saatlik, günlük grafik paylaşımlarıma bir göz atabilirsiniz, haftalık garafik de kayan yıldız mumu ile kapanmış, hafta içi düşüş gerçekleşse bile hafta bazlı beklenti pozitif anlamında , bu olası düşüşler son alım fırsatları olabilir, elbette en doğrusunu Allah cc bilir
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
akif23 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
akif23 ()Haftaya yükseliş mi bekliyoruz?