Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0486 20:42:50
EUR 37.9410 20:42:50
USD 36.2240 20:42:50
ALTIN ONS $2882.5450 20:42:50

Konu: Kedi çizmeye benzemez bu iş...

⭐⭐selcukcelik ()
Gümüş

Yorumlar (39)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Ftmkyildiz ()

Hocam bu haftaki destek direnç paylaşır işiniz ve xauusd ve xptusd içinde yorumlarınız var mı paylasirmisiniz

selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Nevkar1976 ()

Likler full sana hocam

Yarın 26.661 bekliyorsunuz ondan sonra yukarımı aşağı mı

1BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

TEŞEKKÜR EDERİZ . Hislerimize tercüman oldunuz adeta

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Ellerinize sağlık durumu çok güzel özetlemişsiniz hocam like...

0BeğenmedimŞikayet

Nevkar1976 ()

Eminmisiniz

Uzunvade007 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Uzunvade007 ()

26.60 geldikten sonra 25 ler kirılir

Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Nevkar1976 ()

Hocam siz 26.661 e kadar gümüş onsta düşüş bekliyorsunuz doğrumu

Peki bu 26.661 geldikten sonrada düşüş mü yükseliş mi olur

Saygılar

1BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

Hocam sözlerinizde çok haklısınız. Son zamanlarda kasıtlı yapılan davranışlar var. Birileri insanlara faydali kişileri siteye küstürmek istiyor. Sitede huzursuzluk ve kargaşa yaratılıyor bilinçli olarak. Site yönetiminin bu duruma el atmasi gerekiyor ayrıca site kurallarına caydırıcı yeni kurallar eklenmeli diye düşünüyorum sayın @admin

uzmn için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

AMEDLİ_E_Z_21 ()

ağzınıza sağlık ALLAH sizlerden razı olsun

1BeğenmedimŞikayet

Hummad ()

Benden bir beğeni gelir bu sözlere

7BeğenmedimŞikayet

selcukcelik ()

Eksik olmayın değerli hocam @uzmn Allah razı olsun .

Ne siz ne ben nede diğer arkadaşlarım egolarımızı tat- min etmek , kendimizi ispatlamak Şan şöhret şudur budur için burada değiliz. Biz bu işi bildiğimizi idda etmiyoruz aksine bilmediklerimizi , paylaşım yapan diğer arkadaşlarımızın görüşleri ile harmanlayıp olası sonuçlara hazırlıklı olmaya çalışıyoruz. Şahsen PC başında zaman geçirirken burada sohbet ve bilği paylaşımı adına olmak mutlu ediyor sebebi siz gibi hatrı sayılır dostlarımızın olması. Gelelim işi bilmek tarafına , Professionelim diyen bu piyasada kaybeder , ama kazanma oranımız % 80 ' a ulaşmış ise bir farkındalık var demektir. Benim yanlızca saatlik paylaştığım grafik aralığında Trade yapan bir yatırımcı kucak dolusu para kazanır. Ve piyasada bu tip paylaşımları da kucak dolusu para karşılığında yaptıklarını biliyoruz. Vesselam , farkındalığımı kimse zedeleyemez basit bi kaç cümle ile. Hele de bunu yapan nerden alalım nerden satalım kafasıyla para kazanmaya çalışan bir tip ise ( şahsi alğılanmasın bu sözüm ) . Tüm arkadaşlara ilğilerinden dolayı teşekkür ediyorum yazanlar olmuş epeyce hepiniz değerlisiniz ve sizler için buradayız. Sayğılar hocam.

1BeğenmedimŞikayet

RXZ5K2 ()

Hocam elinize sağlık her paylaşımınızı takip eder genelde teşekkürlerimizi iletiriz bu yaptığınız yorumunuzdan ötürü hem teşekkürü hem tebriği borç biliriz
EyvALLAH Hocam çok sağolunuz dilerim Selçuk Hocam tavsiyenizi dikkate alır bilgilerinizden öngörülerinizden istifade eden insanlar sizlere minnettardır
zor zamanlarda iyiliği doğruyu tavsiye etmek de zordur yapabilene helal olsun ...

2BeğenmedimŞikayet

LOVEROSE ()

Biz takip ediyoruz ve yorumlariniz cok faydali oluyor evet burada insanlar birbirini tanimadan yardimci oluyor guzel olanda bu sanıyorum cok ta haklisiniz balık bilmezse halik bilir benimde yaşam felsefem bunun üzerine kurulu elinize emeğinize yüreğinize sağlık hayirli gunler sevgiyle kalin.

8BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Merhabalar @selcukcelik hocam siz yıllardır buradasınız geçmişte de bilinçli bir çok yıldırma hareketleri ile karşılaştık ve hatta site de sizinle ortak paylaşımlar ile birlikte site de görüş paylaştığımız çok kıymetli arkadaşlarımız maalesef ki bu tarz hareketlere kızarak siteden ayrılmak zorunda da kaldı onun için son dönemler de hiç hoşlanmadığım halde maalesef ki sürekli engel tuşunu kullanmak zorunda kaldım. Siz lütfen paylaşımlarınıza devam edin, paylaşımlarınız kıymetli, unutmayın siteye üye olan arkadaşlarımızın belki 3-5 katı kadar arkadaşımızın da bu tarz olumsuz paylaşım ve hareketlerden dolayı uzaktan siteye üye olmadan takip ettiklerini en azından kendi çevremde ki arkadaşlarımdan biliyorum, hani hem bu konu ile ilgili güzel bir deyim de var: ''İyilik Yap Denize At, balık bilmezse halik bilir. '' ben dahil ne siz ve ne de diğer arkadaşlarımız kendi görüş düşüncelerimizi bura da arkadaşlarımıza faydası olabilir diye paylaşmaya çalışıyoruz, kimsenin de paralı- maaşlı danışmanı da değiliz. İsteyen takip eder, isteyen etmez, isteyen engeller. Saygılar.

1BeğenmedimŞikayet

37depdep ()

İyi günler @selcukcelik hocam. Elinize Emeğinize sağlık. Gerçekten emeğe saygı göstermeyenlere şaşıyorum. Siz onları yok sayın. Ustalar Olmadan bu tren yürümez. Seviliyorsunuz. Saygılar.

1BeğenmedimŞikayet

Nevkar1976 ()

Hocam full liklere sana

Sakin sakin sizi takipteyim

1BeğenmedimŞikayet

iknownothing ()

Hayır, yanlış görüyor olmalıyım. Size gereken ilgiyi gösterdiğimiz kanaatindeyim. Lütfen gereksiz insanlar için canınızı sıkmayın. En gerekli kişilerden birisiniz.

0BeğenmedimŞikayet

Gulkcr ()

Hocam @Levent06_ arkadaşımız size sormamı istedi benden ben aracıyım (Selçuk hocaya sorarmısınız ben neden engelliyim hiç konuştuğumuzu bile hatırlayamadım teşekkür ederim şimdiden)

0BeğenmedimŞikayet

teneketrampet ()

@selcukcelik hocam değerli katkılarınız var lütfen kalın gitmeyin.

0BeğenmedimŞikayet

Gulkcr ()

Hocam boşa kendinizi üzmeyin burda ne kadar çok kişiye faydanız dokunuyor, kıymet bilmeyenleri ciddiye bile almayın.

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Hocam biz düzeltiriz. Sıkıntı yok. Sakın yapmayın lütfen.

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Elinize sağlık tskler :) miyavvv

1BeğenmedimŞikayet

Aysu06 ()

Ben sayfaya yeni yazmaya başladım sizin gibi birkaç hocayı dikkate alıyorum lütfen bilgilerinizle insanlara yardımcı olmaya devam edim kiminin bilgisi bizim duamız

1BeğenmedimŞikayet

__Dersimli__ ()

Ustad 11 puanlisin niye kiziyon sakin ol; ))

0BeğenmedimŞikayet

Gümüş_Sevdalısı ()

Layklarim sizin icin

25BeğenmedimŞikayet

selcukcelik ()

Zamanımı burada israf ediyorum. Değerli arkadaşları tenzih ederim. Nedir ya bu B**ka Küreğe disklike falan. Ne yazdık çizdikte olmadı?

Gulkcr için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

siyahbeyazım ()

Sizi sayfada gördükçe seviniyorum, saydığım , sevdiğim, saygı duyduğum bir insansınız. Üzmeyin beni, üzmeyin sevenlerinizi, görmedim vallahi görsem hemen düzeltirdim, hiç gerek yok üyeliğinizi kapatmaya sayın @selcukcelik hocam :((( Nötlerim , nötrleriz her zaman biz ne güne duruyoruz lütfen yapmayın sevindirmeyin amaçları kötü olanları... Varlığınız yeter, siz iyi olun yeter ki, yazmak şöyle dursun, iyiyim buradayım deseniz bile yeter bana. Saygılar, sevgiler, selamlar... SAYIN @selcukcelik.

2BeğenmedimŞikayet

kimyagerme ()

Ayıp ya. Bırakın kardeşim siz onları bizde fazlasıyla like var

0BeğenmedimŞikayet

Gulkcr ()

Hocam 3 like geldi size takipteyiz sakın kapatmayın hesabı

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum