Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0422 14:38:59
EUR 36.0526 14:38:59
USD 34.5679 14:38:59
ALTIN ONS $2698.8950 14:38:59

Grafiği gönderen: Akif44

⭐⭐⭐Akif44 ()
Sterlin

Arkadaşlar ons Altın yükselen takoz içinde orada fincan kulpta görünüyor 2400 hatta 2500 lere kadar yükselebilir ancak takoz da gitfide sıkışma artıyor ilerde 1370 altına düşerse 400 dolar hedefine girer ister inanın ister inanmayın ama uzun vadede görüneno

Yorumlar (52)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Hasannn321 ()

Bakin dun sattim bugün sterlin yükseldi:)

feryal82d için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

feryal82d ()

Bn de bir önceki aldığımda sürekli artıyor nereye kadar artacağını bilemediğimden diğer parçayı alamadım . İlk Aldığımdan sonra 40 kuruş arttı . 2. Alışımda ful girdim durdu şansıma ama sabrettim sonucunu görüyoruz

Onur_G için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Onur_G ()

Akif hocamız obo çalıştı umarım tobo da çalışır beklıyoruz hocam bu 3 yıllık grafıgı var hedef büyük ama ben tam nereye kadar gıdecegınj tahmin edemedım Allah razı olsun ısınız rast gıtsın

Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Onur_G ()

Hocam çok teşekkür ederim emeğine sağlık Allah razı olsun

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Eyvallah hocam sağolun baktım hocam aslında günlükte bir obo görünüyor orada Ancak obonun sağ omuzunun olduğu yerde sağ bacağı aşağıda bir tobo oluşmaya başlamış. inşallah çalışır diyelim çünkü güzel bir tobo değil sağ bacağı aşağıda bir tobo daha önce yine 4 saatlikte bir v formasyonu oluşmuş ve çalışmış takip et hocam yakşaşık 11.240 üzerine çıkarsa çalışmaya başlar yok üzerine çıkamaz ise çalışmayacak demek

Onur_G için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

en iysi bu işi öğrenmen olur afferim sana

Seres için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Onur_G ()

Akif hocam nasılsınız sizden bır ricam var sızın deneyımlerınıze çok güveniyorum ulaşılmaz sagolsun çok ıyıdır sadece beyaz hıssesınde bır tobo oluşumu var mı rıca etsem ona bakmanız mümkün mü sımdıden Allah razı olsun dıyeyım teşekkürler saygılar

1BeğenmedimŞikayet

Seres ()

https://www. tradingview. com/x/NQzPbIeO/

akif hocam grafik nasıl paylaşılır bilmiyorum vaktiniz varsa yukardaki linke kendi çizdiğim aylık dolar tl grafiğine bakabilirmisiniz. ben sizden öğrendiklerimle takoza benzettim

0BeğenmedimŞikayet

Karam44 ()

Bakabilirmisiniz hocam

Karam44 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Karam44 ()

Selamünaleyküm Akif hocam rica etsem usd cad parite tersteyim bakabilirsin

1BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

sizede iyi geceler Allaha emanet olun

helfiri_35 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

helfiri_35 ()

Tamam hocam teşekkür ederim Allaha emanet olun. İyi geceler

1BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Çok şükür iyiyim hocam sen nasılsın dolar sterlin ve euro için yazılmadık bir şey bırakmadım formasyonların çalışmasını bekliyorum. yeni birşey oluşursa yazarım

helfiri_35 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

helfiri_35 ()

Hocam merhaba nasılsınız dolar kapanışı güzel yerden yaptı ne düşüyorsunuz bu hafta için

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

sayın hocam piyasada herşey mümkün olmaz diye birşey yok aslında güzel de özetlemişsin. sayın hocam ben gördüğünü yazan biriyim gelir mi gelmez mi Allah bilir ancak ben her zaman şunu söylerim piyasada hiçbir formasyon kesin çalışmaz şayet kesin çalışan formasyon ararsak işte O takoz formasyonudur. Bir gün o takoz kırılır ve beklenen hedefte gelir. peki ne zaman gelir? yıllardan sonra

Additive için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Additive ()

Ama uzun yıllar içinde küçük küçük doların da değeri düşüyor her ne kadar TL karşısında değer kazansa da. İşçilik maliyetleri de artıyor ama sanal para gibi kısa zaman önce öngörmediğimiz yatırım araçları arttıkça ve şu an bilemediğimiz faktörler ortaya çıkarsa belki dediğiniz rakamlar da bir gün gelir.

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

bana göre dolar endexinde tepki yükselişleri oluyor kalıcı yukarı gitmiyor

Kurtu16 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

EYvallah hocam sen varolasın

Seres için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

ons altın 1970 te 40 dolar civarında ve üretim durmamış 2005 yılına geldiğinde 400 dolar civarında şimdi ise 1880 dolar civarında sürekli artmış 1970 den bu yana tam 50 kat artış yapmış ne olarak dolar olarak artmış tl olarak değil tl olarak zaten çok fazla artmış şimdi yükseldiğine ve yükseleceğine inanıyoruz ama düşeceğine her nedense inanmıyoruz. Nasrettin hocanın bir fıkrası aklıma geliyor kazanın doğduğuna inanıyorsunda öldüğüne niye inanmıyorsun

Additive için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Additive ()

Hocam 2500'e hatta daha üstüne inanılır ama 400'e zaten siz bile inanmıyorsunuzdur. Bu onsun bir üretim maliyeti var. Bu maliyette bildiğim kadarıyla 700-800 dolar civarı. Tabi grafikte göründüğü için paylaştığınızı biliyorum. Saygılar.

1BeğenmedimŞikayet

Kurtu16 ()

Akif hocan Allah razı olsun. Paritelerden kaynaklı dolarda yükseliş olmazmı?

1BeğenmedimŞikayet

Seres ()

Sayın hocam, çok sorularla sıkmak istemiyorum buna benzer takoza benzettim aylık dolar TL de var sanki. Bakabilme şansınız var mı? Saygilar

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum