Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (28)
0BeğenmedimŞikayet
Kral7714 ()23.670 e mi gider
selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
celo_57 ()Selcuk hocam temmuz ayından sonra onslar çıkar inş. Ama o zamana kadar onsları yine baskılayacaklar galiba. S&P500 satış yerse bu sefer gümüş ons sizin dediğiniz oranlara büyük bir ihtimal gelir gibi. Sabreden kazanır
0BeğenmedimŞikayet
Alperr1212 ()Teşekkürler hocam sağolun. like hakkım da malesef bitmiş bugünlük
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Tepki yükselişi gelir mı, buradan.
1BeğenmedimŞikayet
gümüssilver ()yani gümüş ons hedef 23 dolar mı tam anlamadım hocam
1BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()@Alperr1212 Son attoğım grafiğin ilk çizdiğim halleri , ve meali burada ...
0BeğenmedimŞikayet
İlla_edep ()Ne olacak bu hal hocam ? 7.50 üstü 8. 9 10 havada uçuşuyor. Az düşerse herkes düşecek durum kötü diyor. Olan acemilere oluyor. Üyelikten önce daha iyi kazanıyordum geçen sene. İster istemez acaba diyerek etkide kalıyoruz.
Lab_Tek_44 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()elinize sağlık hocam hayırlı günler
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Edelim valla:))
0BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()7.41 kırılmasın dua edelim senin için ytd
Gulsoy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()8-9-10 dediler dimi ondan abla
Ah onlar bitmezler
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Çok pardon . Euro güç kaybetti olacaktı.
0BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Emeğinize sağlık hocam takibimde olacak inşallah
1BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Destek 7.41 şimdilik takip et ablam
7.25-7.14-7.09 ytd
1BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Almanya Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) (Yıllık) (Nis) 5,2%
@Lab_Tek_44 bahsettiğim verilerden 1 tanesi . Euro' yu anında güçlendirdi hocam. Gün içinde devamı var takip etmekte fayda var
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Kadeşim öncelikle emegine sağlık.7.66 dan kafama göre alım yaptım:))al sat diyosun ya sence satıp yeniden mi bi al yapsam fikrini alabilirmiyim
0BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Hocam bendede kısa vadede önce bir düşüş sonra yükseliş akabinde tekrar bir düşüş görünüyor
Yakalayabilene iyi al sat verir yatırım tavsiyesi değildir
2BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Hoş buldum günadın hocam.
Bir süre yatay devam eder. Ben al sat tarafında olacam. Euro bölğesini takip ediyorum. Euro bölğesinde daha fazla güçlenme gelir mi şimdilik bu önemli Usd ' nin zayıflaması açısından Malum Dxy ' e hareketini belirğinleştirecek sonuç olarak.
0BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Hocam hoşgeldiniz
Nasılınsınız sizde durumlar nedir sayın hocam
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Gidişat nasıl hocam, gümüş için. Bende zarar yok, ama kar gitti satış yapmayınca
0BeğenmedimŞikayet
Ftmkyildiz ()Hocam 28.60 dan yani 0.91 den dolara geçtim nereleri takip edelim hangi desteklerden tekrar gümüşse geçelim bizi bilgilendirirseniz seviniriz sizin sıkı takipcinizm
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Aynen çok doğru Selçuk Hocam dünyayı yöneten 3-5 klanın oyunlarını göremedikten sonra alacağı yeri satacağı yeri nerden bilsin Halkımız
bütün merkez bankalarının sahibi oynuyor bütün argümanlarla ters takla parende burgu salto işte her şekilde
Hocam analizlerin yorumların grafiklerin tüm emeklerin için tebrik ve teşekkür ederiz
eyvALLAH.
1BeğenmedimŞikayet
Ömer11 ()Ellerine sağlık sn. Selçukçelik hocam formasyon tıkır tıkır çalışıyor maaşallah. Bir miktar tl yi formasyon sonu için bekletiyorum. Eline sağlık bol kazançlar diliyorum.
2BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Ben arada benzer paylaşımlar yapıyorum. Çünkü mesele nerden alayım nerden satayım meselesi değil. Önemli olan piyasayı neyle yönlendirdiklerini anlayabilmek. Dünya USD'e mahkum. Piyasa ise DXY ' ye. Hoşuna gitmeyenler olabilir ama gerçek bu.
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hayırlı Günler Selçuk Hocam eline sağlık sağolasın takipteyiz
1BeğenmedimŞikayet
6_nci_hisss ()Eline emeğine yüreğine sağlık üstad
0BeğenmedimŞikayet
İlla_edep ()Trenden erken inenler için ons alım fırsatı kaç gibi olur grafikte 26.400 beklentiniz bu yönde mi ? Sn @selcukcelik
0BeğenmedimŞikayet
Burtvinli88 ()HOcam iyi günler. Aylardır sizi takip ediyorum ancak çok yazan olduğu için rahatsız etmek istemiyorum. Hocam ben de bir çok arkadaş gibi bu yükselişte tl de kaldım ve her döner diye beklediğim anda daha da yükseldi. Sizce ben ve benim gibiler ne yapmalı? Burdan en azından risk alıp belli bir parça girmek mantıklı olur mu veyahut düzeltme olursa onu mu beklemek doğru olur? Açıkçası sizin görüşünüzü merak ediyorum. Şimdiden yardım ve anlayışınız için teşekkürler.