Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()ADA 2 / 1.34
0BeğenmedimŞikayet
mrtkrm ()azbisey ekleme yapmak icin bekliyorum. saygilar
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()ADA 1 / 1.59
1BeğenmedimŞikayet
RESSST ()cok vaktım olmuyor bu saatlerde ara ara bakabılıyorum gecelerı daha rahatım su sıralar. gozume carpan olursa atıyorum sayfaya ara sıra o kadar.
hülya_buungaa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Bu dususler btc kaynakli mi olucak acaba?
0BeğenmedimŞikayet
hülya_buungaa ()gözüm sayfada hep ne paylaşacaksınız diye bekliyorum çok teşekkür ederim yardımlarınız için. bol kazançlar
RESSST için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
RESSST ()205 uzerı atarsa 215/224 takıp edılebılır ytd
hülya_buungaa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hülya_buungaa ()Murat hocam merhaba çok zarardayım şu ortamda onay almış bir iki coin var mıdır tavsiye olmadan :) bir de ıcp için bir hedef olabilir mi acaba?
RESSST için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()dırenc degıl onay sevıyesı o rakam altında kapanıslar yeterlı olur. ytd
Pureview için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pureview ()saatlik grafikte 1945 direnci kırılırsa 1.69 1.43 destekleri devreye girer mi diyelim :(