Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (156)
0BeğenmedimŞikayet
atmetmuti ()Hocam yazınızı görmüstüm gündüz burdan tekrar çıkışa geçer mi 55x i yokladı simdi ne düşünüyorsunuz
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Biricik ()Çıktı çıktı bin lirayla işlem yapıyorum alışmaya çalışıyorum diğer yerlerde battım resmen hepsi zarar
ByFTH için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Konyalı42620 ()Nokta atışı ustam emeğinize sağlık
8BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()alt yorumda yazmıştık 55200 de beklediğimi. bunu gören biri engellemişti beni. ben de onu engelledim. artık mahrum kalacak yazdıklarımdan.
YTD
0BeğenmedimŞikayet
ByFTH ()0.51 alım satış da 1.3 emir girmiştim kapanmış kar ile, önceki zirvenin azıcık altı çünkü birileri girip garip bir şekilde al sat yapıyor dakikalık grafik de takip ediyorum tam öldü coin derken biri alıp yukarı fırlatıyor 1 dakka sürmeden de geri aşağı atıyor o yüzden zirveni altını girmiştim bir çılgınlık yaparlar mı diye onlarda yaptılar:))) takip ediyorum ama bakalım başka Çin de somurulecek hangi koin var inceliyorum :))) çorba parası çıktımı sizin? :)
Biricik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()55200 de kapattık shortu.
YTD
Hakansever için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Biricik ()Prare kaçtan aldınız
0BeğenmedimŞikayet
ByFTH ()Kar cep te güzel:) o bastığı son destekti kiradabilir yukarı da atabilir biraz izleyelim bence kar da iseniz cebimize alalım :)
0BeğenmedimŞikayet
Biricik ()Malesef kaçırdım satim mi düşermi aldığım fiyatlarda
0BeğenmedimŞikayet
ByFTH ()Kar görünce hemen satın:)) ki yazdimda maksimum 47.5 gibi 37.5 dan sonra izleyeceğim demiştim 46 dan yolladım orda bi tekledi nefesi :)))
0BeğenmedimŞikayet
Fatma_Gül ()@lord_of_the_attack hocam düzeltme gelmeden sxp nin durumu nolur sizce 5,28 den almıştım sıkıntı da yapmıyorum ama btc düzeltmesi tedirgin etmeye başladı hedefleri beklemede devam mı sizde? düzeltme gelmeden elinizden çıkarıcak mısınız elinizden sonrasında da tekrar almayı düşünüyor musunuz
lord_of_the_attack için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ibrahim2345 ()Profilimi bayağı bir oku dostum. Çık bilgiler var her konuda. Kendin araştır. Ben şahsım adına az öz garantili kar istediğimden eth ye yüklü ğirdim. Şükür fazlasıyla kazandırdı. Oku profilimi kararını kendin ver. Ytd
53bir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
53bir ()Tesekur ederim hocam araştırıyordu. Kisa ve orta vadede ne aliyim
ibrahim2345 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Biricik ()Bunu satim ona geçim annem düşmüş ona koştum akşam bakarım, allahtan kırık yok alçıya aldılar ödümü kopardı
0BeğenmedimŞikayet
Sinister03 ()Tlm var mı tlm :))
0BeğenmedimŞikayet
Furki87 ()Xrp gibi devi doge ve shible aynı kefeye koymak ilginç düşünce biçimi
ibrahim2345 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ibrahim2345 ()Xrp doğe shıba reklam coinidir. Bilmeyen kalmadı değil mi :) ytd
53bir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
53bir ()Hocam RIPLE için görüşünüz orta vade için görüşünüz ne önerirsiniz
0BeğenmedimŞikayet
ByFTH ()Prare aldım birazda kulp taka yükselecek gibi:)
0BeğenmedimŞikayet
ByFTH ()Bunlar boş coin kar ı görünce cebe atmak lazım:))
0BeğenmedimŞikayet
renklay ()Hocam chzdeyim 4.36 dan tersteyim zararla cikmak niyetindeyim kimildamiyor oneriniz nedir ytd olmadan
0BeğenmedimŞikayet
Alpslan ()Chz bende yüklü aldim 4.20 Tl den ama hüsran ordan bile terse kaldik 15 bin eksildi bakiyem
0BeğenmedimŞikayet
Blluzncln ()Bende chz yok. Dash neo ve sxp var
renklay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
renklay ()Sizin chz ortalamaniz kac mahsuru yoksa
Blluzncln için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
frikuva ()Ortak normal çok altkoin var. Hepsini besleyecek balinamız yok :))
0BeğenmedimŞikayet
Biricik ()Ben görene kadar hedef düştü şuan çıkim mi kar var
0BeğenmedimŞikayet
Blluzncln ()Bu sert dususlerle bence herkese baya korku saldilar cogu kisi panik yapip zararda satti ve artik yükselme sirasi geldi diye dusunuyorum. Ilk defa panik yapmadan zararina satis yapmadim. Insaallah bu defa da satmadigim icin pisman olmam ve biran once baslar yukselis.
0BeğenmedimŞikayet
Murt2434 ()Bıde gateyi çıkardılar başımıza millet resmen pili pirti toplayıp oradaki bol sifirlilara giriyor
0BeğenmedimŞikayet
lord_of_the_attack ()Aynen herdsfasinda popülerliği biri topluyor para piyasanin içinde biryere geçiyor para
Murt2434 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tekkoşin ()Haklısınız hocam da chz verem etti bizi. Ha bugun ha yarın diye diye çok fırsat kaçırdık. Tek coınde değilim ama chzdeki parayı da daha güzel değerlendirebilirsin. Yıne de çok tsk ederim dediğiniz gibi tecrübe oldu ve sizin gibi değerli arkadaşlar tanıma fırsatımız. Şimdiden bayramınız mübarek olsun ailenızle sağlıklı nice bayramlara inş.