Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (118)
0BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()tamam sustum ben bekledigimiz rakamlar gelirse baakrız artık yoksa o bize bakar bşz ona :D
aspar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Denizzz_ ()Bensiz gitmez ki :)) Almıyorum peki
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Bir beş dakka yazman da @TheNeWYoRKeR site de kimsenin yorum yapmadığını görsün bi arkadaşlar :)
YESRİB için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()tavdan aldıydıkta az ya balina değiliz komple alalım :D
TheNeWYoRKeR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()orada bi spek oldugunu dusunuyorum, bu kadar iyi bi sirket tahtacisina neden bu kadar musemma gosteriyor bilmiyorum, vestel temettu acikladigindan beri hem bu hem vestel basti asagi gitti, biraz ciddiyet lutfen ya:))
0BeğenmedimŞikayet
Denizzz_ ()Olsun fikrini alalım fena mı yani:) Zira psikolog bilgi küpüdür :))
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()bak bunlari kurcalarken firsatlari kaciriyorsunuz, tav basladi, thy yolda,
acemi sansi iste:)
0BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()aynen hayırlısı bakalım
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Vesbe de inat ettin be kardeşim inş beklediğine değer
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()vesbe alana kadar oyle hissediyordum, o benim iligimi kemigimi kuruttu:))) @aspar
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Sen alma olmaz abla :)
Denizzz_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()sen usta değilmiydin kendin karar versene :D
Denizzz_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Denizzz_ ()Ben de alabilir miyim psikolog? :))
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Hımm ozman oraya indiğinde tekrar bakalım olmaz mı :)
0BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()hadi be abi sende acemiymiş ne acemisi demiyorki zenginim sizden diye :D
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Tamam gelirse etiketlerim :)
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()aynen oyle hocam, ben 60'lar gibi almaya baslayabilirim tabi acemi oldugum icin mutlaka sizinkilerden maliyetli olacaktir:))
0BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()tamam 50 den kırka toplarız artık gelmesse sen alırsın benim yerimede :D takip edicemde sen gene gelirse etiketle :)
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Bak oralara gelirse. Şirkete ayıp olmasın alalım az olmaz mı :)
0BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()sanırım kaç gündür tabandan 2 eksik yapıyor sanırım 50 lere yönelecek he abi?
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()85 üstü tutunur da günlük ve haftalık kapanışlar yaparsa almayı düşünürüm yada altta 46 50 band arasına helirse :) ytd benim kafama böyle yattı sen ne dersin :)
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()nasil 85 ustu @aspar :))
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Bana da pahalı geldi abi :) 85nüstü ucuzlar givi ne dersin ytd:)
0BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()hımm @aspar bana pahalı geldi grafik bide sen bakasana @STokCu20 de yok benmi göremiyorum
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()pek iyi haberler yok bunda,62.30 var altta onceden de destek buldugu, orayi yeniden test edecek gibi hallenmis:)) bence tabi, ben acemiyim, bilmem:))
0BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()eyvallah abi ben espiri babında dedim görmemişim geldigini soriii hele sen bi çiz aspar atar yorumunu :)
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()kardesim geldim selam verdim baktim senden bi sey gelmeyince bekleyim dedim, her sey hazir ayip ettin, sen istersin de ben yapmam mi?
0BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()bitanede sana attımda bari cevabıda verseydin bu ara şu jantı bi çizsene abi asparda bende resim bekliyoruz :D