Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0467 11:46:49
EUR 36.2037 11:46:49
USD 34.5628 11:46:49
ALTIN ONS $2698.7650 11:46:49

Konu: gümüşün yaz aylarında düştüğü nerede görülmüş...

[grafik d=309446_GR2021hx0jti.png][/grafik]

Altın yazın hiç düşer mi, düğün sezonu açılıyor düşmez diyenler buyurun düşmüş mü düşmemiş mi ?

Temmuz ile Ağustosa kadar yükseliş olmuş ise temmuzda ve ağustos da olan büyük düşüşleri de yazmadım.

Rakamlar yuvarlanıp yazılmıştır. Küsüratlara takılmayınız.

Düşecek falan da demiyorum. Ben kendi adıma şuan sadece izliyorum ama körü körüne de yazın Altın düşmez demiyorum.

Lütfen gereksiz eleştiri yapmayınız. Biraz gerçekçi olunuz. Tablo ortada.

Yatırım tavsiyesi değildir. Sadece hiç gümüş almamış veya yeni alan arkadaşlar için bilgi amaçlıdır.

Yorumlar (105)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

LegendComeBack ()

Paylaştığını okuyorsun umarım :) 2025 2026 yazmışım 50 için

M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Yukarda paylaştım kıvırma ..

LegendComeBack için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LegendComeBack ()

Nasıl bir yılım kaldı ; )2022 5= 2027 :)

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Tamam tamam . ben onu bunu bilmem 1 yılın kaldi hedef gelmezse ozamanda demiştim hatirlatirim . Yıl konusunda konuşmuştuk ama suanlik bulamadım .2030 falan demiştim.

LegendComeBack için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LegendComeBack ()

Birde tepeye git resim de şair Altın yaz aylarında ne kadar çok düştüğündenden bahsetmiş :))

0BeğenmedimŞikayet

LegendComeBack ()

Iste altta ne demis :) us10 ve dxy hedeflerim gelirse fişek yorumu yapamam :) dxy ile us10y için yükseliş hatta rasyo için yükseliş yorumlarımı çok bulursun :))

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

@LegendComeBack buda ayrıca . ytd

LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

@Peyzajcı altinin gumusun 10 yil icinde 6 kere sert dustugunu bunu da yazin yaptigini cok soyledim.

0BeğenmedimŞikayet

Akhisar=45 ()

Aynen bende yükseliş bekliyorum
Sabırlı olan kazanacak

vatansever1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

vatansever1 ()

Yükseleçek, biraz sabır...

Akhisar=45 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akhisar=45 ()

Bu arkadaş sürekli düşecek algısı yaratmaya çalışıyor
Görevlendirildi galiba

0BeğenmedimŞikayet

A_Didem ()

Biz şuan hangi trendin icindeyiz ? Yukselis trendinde mi dusus trendinde mi?

2BeğenmedimŞikayet

vatansever1 ()

Her yükselişin bir düzeltmesi olur.. Ana trende bakaçaksınız yazın.
Komik yazılar yazmayın diye cümleniz hiç hoş değil.

A_Didem için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

A_Didem ()

Ben yazin altin gumus yukselmez diye bir yorumda bulundum mu ?

Gumus yazin dusmez diyorlar bende ispatliyorum dustugunu 10 yilda 6 kere dustuyse 4 kere de cikmistir bunu bilmeyecek birsey yok :)

0BeğenmedimŞikayet

vatansever1 ()

Düşüşleri araştırmışsınız, yaz aylarındaki yükselişleride araştırsanız?

-2BeğenmedimŞikayet

A_Didem ()

@vatansever1 yazin emtia nin dusmeyecegine inanan arkadaslar ve dusmedigini iddaa eden arkadaslar.

Grafikteki tarihler kiş ayimi da gumus dusmus ?

Alt yorumu az okuyalim sonra yazin gumus dusmez diye bence komik yorumlar yazmayalim.

0BeğenmedimŞikayet

A_Didem ()

Ben vebal altina hic girmiyorum vak anlik gidecegi yerleri yaziyorum. Siz bence veval aliyor olabilirsiniz. Yada 7.7 de 28. x lerde 25.66 gelmez diyenler olabilir. Ben degil.

Ogzokt için cevaplandı (yorumu göster)

-1BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

keşke tepeden almasalardı.

Ogzokt için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ogzokt ()

Peki sizin bu yorumunuzdan etkilenip zararına satan olursa. Veya alamayan sonra tam tersi yükseliş olursa siz sonra bu insanlara ne diyeceksiniz. Bence vebal altına girmeyin. Ben etkilenmem ama bu işe yeni giren acemi insanlar etkilenebilir.

0BeğenmedimŞikayet

A_Didem ()

@Ogzokt cok haklisiniz bu yillarda yazlar kis olmus sanirim.

Birde 1916 da 1750 ye yuzde 9 luk bir dusus haziran da yine kiş ayinda oldugumuzdandir sanirim. Ytd

1BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Tabiki kardesim bu sira izlemek lazim. Suan asagi da 25.8 veya 24.8 en dip noktalar yukarida 28.9 veya 29.4 suan icin gelebilecek tepe noktalar.

Tl bazli yorum yapamiyorum ama altin ons dusus yonlu olursa gumus de alt rakamlari bekliyorum. Altin ons yine kisa duzeltme yapip yukari yon alirsa burdan o zaman uat rakamlari beklerim. Ytd

teneketrampet için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

teneketrampet ()

@LosAnarquista60 hocam yani çok kısa vade için (bir hafta) 7.50 üzerinde kalma ve düşme aynı derecede olası diyorsunuz değil mi?

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Evet kardesim. Simdi de bakmak lazim boyle bir hareket yapacak mi diye. Risk iki yone de eşit. Ben kendimi ya düşerse diye ayarladim. O yuzden izlemedeyim.

Periyot için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

feryal82d ()

Teşekkürler bilgilendirme için

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Evet öyle görünüyor ytd

feryal82d için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

feryal82d ()

Burdan 7,38 lere gelme ihtimali var mı sizce?

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Sanırım 23, xxlere gitmişti!

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Hareketler aynı da derinliği henüz farklı şimdilik:)

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Burası küçük zirveydi henüz

feryal82d için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

10 agustos gecesi marjli satis yaptim. 6.8x den 11 agustos oglen de de altinlari 2016 da zarar kes yaptim :) sabah 5.5 dan gumusumu geri alamadim :)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum