Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0426 13:51:32
EUR 36.0712 13:51:32
USD 34.5744 13:51:32
ALTIN ONS $2705.9950 13:51:32

Grafiği gönderen: celik2119

Stochastic 20 kasım 2019'da 40 seviyesinin üzerine çıkmış gördüğünüz gibi. Altın 277 lira iken al sinyali vermiş. Ben de o civardan almıştım. Hatta bu grafiği de paylaşmıştım o zamanlar.

Yorumlar (48)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Tabii oluştu ama mb başkanının kovulduğu gece ani yükseliş olduğu için sinyalin bize faydası olmadı. 2019'daki gibi yavaş artsa alım yapabilirdik.

Horozgol için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sosa ()

Has altın hariç sat sinyali mı veriyor anlamadım başkanım

TheNeWYoRKeR için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Horozgol ()

Hocam mavi 2021 Mayıs gene kırmızı üzerinde . Burada al sinyali oluşmuş mu peki?

0BeğenmedimŞikayet

Mik777 ()

Hocam gece onsun durumu ne olur

celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Tam olarak öyle. Yükselen mal satılmaz da diyor. 277'den 520'ye 11 ayda güzel para bıraktı.

NİLSUDE için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

NİLSUDE ()

Bu dersin sonucu. Stochastic der ki. - Düşen bir emtia satın alinmaz. Nilsude bak başına ne işler açmışsın meğer. Aklıma 482 470 459 geldi. Bu da kötü tecrube benim için. Tekrar teşekkürler.

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Bunları daha iyi anlamaya çalışıcam, yardım ettiğiniz için sağolun, bana bir formasyon öğretenin 3 laykını veririm, verdim de zaten, bugünkü hakkımın sonuna geldim. :)

0BeğenmedimŞikayet

TheNeWYoRKeR ()

hos altin'da su anda aylik haric her taraf sat sinyali veriyor da, daha spesifik olmayan ornekler icin sordum tesekkurler

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Trendi yakalamak için haftalık. Güniçinde al- sat yapıyorsanız 15 dakikalık bile olur.

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

277'deki sinyal mavinin 40 seviyesinin üzerine çıkması. 30 diyenler de var ama o zaman fake yükselişlere yakalanıp terste kalma ihtimaliniz artar.

Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

TheNeWYoRKeR ()

al- sat icin peki hangisini takip edelim, saatlik,4 saatlik ya da gunluk?

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Evet. Mavi kırmızının üzerine çıkınca hazırlığımızı yaptık, 40 seviyesini geçince al tuşuna bastık.

NİLSUDE için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Bu kırmızı ve mavi fiyat çizgilerinin birbirini kesmesiyle ilgili bir durum, de mi? 277 deki sinyal de onunla ilgili. Bu konuda neredeyse sıfırım ben, o fiyat şeylerini de sadece ichimoku anlamaya çalışırken görüyorum.

İzlediğim videoda @celik2119 30 - 70 arası bir bölge vardı, 30 altı aşırı satış bölgesi, 70 üstü aşırı alış; öyle bir şey. Bunlar aynı şeyin farklı versiyonları mı, stoasthic çeşitleri mi?

0BeğenmedimŞikayet

NİLSUDE ()

Sayın @celik2119 40 seviyesini gecer geçmez mi alım yapıldı. Doğru anlıyorum değil mi?

1BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Stochastic çok fazla fake sinyal verir. Günlükten bakarsanız ana trendi yakalayamazsınız.

0BeğenmedimŞikayet

TheNeWYoRKeR ()

hocam neden haftaliktan baktiginizi da soyler misiniz hepimize, nacizane ricamdir

0BeğenmedimŞikayet

NİLSUDE ()

Bu platforma da ki en sevdiğim anlardan biri ders saati. Teşekkür ediyorum.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum