Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (48)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Ichimoku kullanabilirsiniz. Daha geriden gelir ve güvenli bilgi sağlar.
pezime için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
pezime ()Çelik hocam,
Stochastic ile birlikte hangi parametreye de baksak bu bilgiyi daha da güçlendirmiş oluruz.
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Estağfirullah. Bizde ustalık yok. Genel bir hitap olarak alıyorum, sağolun :))
-1BeğenmedimŞikayet
pezime ()Teşekkür ederiz. Ustam
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Mavi kırmızının altında ve 60 seviyesinin altına düşerse sat :)
-1BeğenmedimŞikayet
pezime ()Çelik hocam merhaba, Stochastic 20 de , mavi kırmızının üstünde ve 40 geçince AL.
Peki SAT i nasıl anlamamız gerekiyor.
0BeğenmedimŞikayet
İzova ()Bir ileri bir geri 510 dan itibaren parçalı alım yaptim 476 dan yarısını sattım düşer diye 463 u gördü almadım platin alıp sattim şimdi bekliyorum karasız kaldım
Altın_bay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İzova ()Kolay gelsin takipteyim.
0BeğenmedimŞikayet
Elifgiller ()Tamam hocam anladım
Ben bugün faiz kararı öncesi 5 bin dolar aldım evet hata yaptım ama totem oldu basit bir hata şimdi bozayım mi diyorum daha düşer mi yorumlarsanız sevinirim
0BeğenmedimŞikayet
İzova ()Bir ileri bir geri takipteyim bugün hiçbir alım yapmadim 40bin TL de bekliyorum platin al sat yaptim ama gram altın çok yukselmedi gümüş ve platin daha hareketli
leon61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sağlıkçı45 ()Haklısınız hocam, paylaşmıştınız.
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Bugünle ilgili konuşmuyorduk. Eğitim çalışması
İzova için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İzova ()Gün içinde ons yukselince dolar düştü ve gram 5 TL yukarı attı devamında yükseliş mi bekliyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
Horozgol ()Kısaca yaratan rabbin adıyla Oku...
Elifgiller için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Teşekkürler
TheNeWYoRKeR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mik777 ()Yarın bir satış patlatır balinalar
leon61 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Bunun günümüzle bir alakası yok. Eğitim çalışması yapıyoruz.
Elifgiller için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Elifgiller ()Hocam merhaba bunun türkçe meali nedir anladığımız dilden anların lütfen düşer mi çıkar mi bu durumda
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Ne zamanı diyorsun kardeşim?
İzova için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
İzova ()Gram 5 TL yukarı attı sadece çok büyük bi olay mi oldu
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()İkra, bismi rabbikellezi Halak.
yağmurdede için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()yok sosam klavyem q ingilizce o yuzden noktali sanliurfa yazarken, hos, canakkale, corum... vs yazarken noktalar olmuyor maalesef:):)
grafikte indikatorler sat sinyali veriyor aylik haric, onu soylemeye calistim, ki bence saglikli yukselis icin 1800'e cekilip ondan sonra yola devam etmesi gerekiyor, oyle yaparsa onu(bak bunlar da noktali olmali mesela:))) otoban, ralli yapar:))
Sosa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yağmurdede ()Eee bu güne ne faydası var?
0BeğenmedimŞikayet
Horozgol ()Elde biraz BIST biraz gram ve alım yapabilecek miktarda TL vade de bekliyorum. Bakalım...
0BeğenmedimŞikayet
Recep35 ()Hocam bir yaz ne zaman sata geçer bu bittik :))
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Sinyali başka yerden alanlar aldı hocam :)
Horozgol için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Horozgol ()Tüh... Ben de alsak mi diyecektim:)
0BeğenmedimŞikayet
Fin34 ()Çok kıymetli bilgiler not almalı, teşekkürler.