Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (54)
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()gram 473/75 seviyesine geri çekilebilir kardeşim burdan almak veya almamak yatırımcının tercihi ytd
mustafacanN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mustafacanN ()Abim naçizane kaçtan alım düşünürsünüz. İlgilendiginiz . İçin çok teşekkürler
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()verebilir kardeşim her verdiğinde yine 400 cüler gelir selam verir gider yalnız
mustafacanN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mustafacanN ()Abi merhaba Ben gram kişi yapmadim. grafikte sizin düşünceniz nedir. Alim fırsatı verirmi yoksa yukarı gidermi
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()Tm abi benide etiketleyin paylasim yapinca goremiyom cunku ana sayfada aksiyon cok oluyor
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Dostu__ ()Pardon 7,52 grafikte satış hedefim yazmışsın ya :):)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()7.57 nerden çıktı abi
Altın_Dostu__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Dostu__ ()7,57 beklerim ben :)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()ben günlük yapmasını daha sağlıklı buluyorum
antalyalıvet için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Aynen kardeşim rakamlar doğru şimdi hakan abiye yazdım 1796 ya bir retest yapma ihtimali var gibi
35oğuz35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
antalyalıvet ()484 üstü gün kapanışı mı en az iki kere dört saat lik kapanış mı devam olur
1BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()Tm abi suan takip edilmesi gereken 484 dimi onsda 1800 uzeri kalicilik
0BeğenmedimŞikayet
Grall_ ()484 ü mü bekleyeceğiz
0BeğenmedimŞikayet
firat58 ()eyvallah abi
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()rica ederim arkadaşar
@35oğuz35 @Efsaneee06
alımlarda direnç altını destek üstünü takip edin
kırılmayan direnç pahalı risktir
firat58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mezopotamya_gugalanna ()hemen yaa likesana kurban olsunipek; )))che
ipekcy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
firat58 ()Teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
ipekcy ()Tesekkurler.
Eksik olmayin ; ))
Bir begeni
mezopotamya_gugalanna için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()emegine saglik abi takipteyim
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Teşekürler sizede
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()rica ederim hayılı kazançlar
@feryal82d
Efsaneee06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()o ne demek kardeş anlamadım
mezopotamya_gugalanna için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Teşekürler takipteyiz
1BeğenmedimŞikayet
mezopotamya_gugalanna ()murati sen boğazı kalın olanlardansın genelde ama yinede tşkler 1likeledi emeğine sağlık; ))