Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0418 17:36:59
EUR 36.0277 17:36:59
USD 34.5569 17:36:59
ALTIN ONS $2687.8550 17:36:59

Grafiği gönderen: hakan7038

Her birey kendi riskini alır.Şöyle bir genel durumu görün istedim.Sevgiler saygılar.

Yorumlar (139)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

TheNeWYoRKeR ()

bak ya,

soylesen de soylemesen de canin sagolsun, bunlar onemli degil, bizim muhabbetimiz onemli arkadasim, bilmiyorum neye bozuldun ama biz girgir yapiyoruz biliyorsun, amacini asan bi soz ciktiysa kusura bakma, bunlarin onemi yok, insanin onemi cok, iyi ki varsin, sagolasin, .

@aspar @STokCu20 sizlerde kardesim

Sharp_tongued için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Gold87 ()

Emeginize sağlık teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

STokCu20 ()

Aynen hekttş ta hem fikirim tknsa var bide dün dillendirdik iyi olacak diye sbah almadık :)

Kio için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Tamam kardeşim bende bir inceleyim. Çok teşekkür eder iyi geceler dilerim.

STokCu20 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Can kardeşim, ikiside radarımda. Şöyle altı yedi kağıt bulayım ki iki tanesini sen söyledin zaten, sepet yapayım, orta uzun vade beklesin diyorum. Ne dersin? Birazda turizm eninde sonunda başlar diye hava yollarınada mı takılsam:)))

Kio için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

STokCu20 ()

Ne demek yardımcı olabiliyosak ne mutlu .. mtrks yeterince dinlendi parca düşünülebilir ben yarın düşünüyorum sabah ekranı bi izliyeyim :)
Genelde yabancı takaslarına bakıyorum önümü görmeye faydsı cok oluyo :)
onlar boşa almıyo.. aldıgınıda % 30-40 ypmadanda vermezler..

hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sharp_tongued ()

Boş ver yarın tavan yaparsa söylerim yapmazsa yine söylerim birinin baş harfi (p) diğerinin (o)

TheNeWYoRKeR için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ugurasilturk ()

Endeks kapanislari... gram grafiğinin altına sanirsam pinpon topu endeksinden bahsettiniz. Özür dilerim. Sustum. Konuşma. Iyi geceler size de

0BeğenmedimŞikayet

TheNeWYoRKeR ()

iyi geceler arkadasim, ramazan bereketi uzerine olsun, sende kendine iyi bak

1BeğenmedimŞikayet

Kio ()

Hakan abi hektaş indeks orta vade ve uzun vade bu hisseler 35 tl den bölündü biri 8.72 biri 7.64 ytd

0BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Aynen adaşım. İyi geceler dilerim.

0BeğenmedimŞikayet

TheNeWYoRKeR ()

oyle yapmaya calisiyorum ortmenim:)

sen su gorduklerini soylemedin hala:)))

0BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Çok teşekkür ederim kardeşim. Gece gece sana da zahmet verdim. Sağol varol.

1BeğenmedimŞikayet

Sosa ()

İyi geceler saygılar

0BeğenmedimŞikayet

TheNeWYoRKeR ()

oyle de yapmaya calisiyorum abim, elimden geldigi kadar sadelestirerek bakmaya calisiyorum, iste yuvarlanip gidiyoruz kendi halimizde, ogrenmenin sonu yok ben de ogrenmekten bikmam, ogrenmek guzeldir:)

-1BeğenmedimŞikayet

Sharp_tongued ()

Endeks kapanışlarından bahsediyorum ben faiz mb vs ile ilgili değil konuşma
iyi geceler

ugurasilturk için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Hayırlı geceler kardeşim.

0BeğenmedimŞikayet

aspar ()

İyi geveler sizde kendinize iyi bakın

0BeğenmedimŞikayet

STokCu20 ()

Hayırlı geceler..

1BeğenmedimŞikayet

STokCu20 ()

Uzun yazdım düşmedi :) endeks düşsün güzel kaqıt cok bakıyorum inceliyorum tek tek ucuz bişey cok az olanlarda sabıkalı.. patron satışları bi kenardan yabancı cıkışı bi kenardan ky yi soyma peşindeler şu an :)

0BeğenmedimŞikayet

Sharp_tongued ()

Herkese iyi geceler kendinize iyi bakın
@TheNeWYoRKeR @STokCu20

aspar için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Dumanlı06 ()

eyvallah saolun

0BeğenmedimŞikayet

ugurasilturk ()

Yarının yada önceki veya sonraki günün bir önemi yok bence. Mb bşk. sinyali geldiğinde vermedimi? Politika faizi enflasyonun üzerinde olacak. Söyledikleri (piyasanin gerçeği degil) Enflasyon 17. xx faiz 19 nokta... artış iniş yok sabit tutacaklar bence. Yani yarın yada başka birgün önemsiz şu aşamada. Ha bu piyasaya nasıl etki eder önemli olan bu.

0BeğenmedimŞikayet

Sharp_tongued ()

Çok ögren az uygula :)

0BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Adaşım, çok bilmek, indikatörlerin içinde boğulmak, hareket alanını daralttığı gibi piyasa cesaretinede ket vurur. Teknik olarak, özellikle kendinin iyi bildiği, yol arkadaşı olacakları belirle, gerisine piyasa çok karışırsa teyit anlamında yine bir bakarsın. Basit düşün ama basite alma:)))

0BeğenmedimŞikayet

Sharp_tongued ()

Bos ver önemli değil

0BeğenmedimŞikayet

STokCu20 ()

Banka müdürü bana krtek dedi bi bakayım dedim 24 den 17 ye düşmüşdü..
inceledim patronu baya bi lot sattı yanlış hatırlamıyosam 7-8 milyondu lotu şu an 15 milyon kusur yabancı da baya alttan toplamış oda satıyo ic acıcı deqil :) dönebilir de kaqıt sakıncalı teks til olarak favorim ateks dir gecende aldım sattım :) güzel oparasyon yapdı patron onda 24 den 10 a düşürdüler yazk milleti mahvettiler..

Dumanlı06 için cevaplandı (yorumu göster)

-1BeğenmedimŞikayet

Sharp_tongued ()

Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur

0BeğenmedimŞikayet

aspar ()

Amma düştü oda ha düştükçe düştü :)

Dumanlı06 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Çok teşekkür ederim kardeşim. Ben çok yoğun olduğumdan dolayı devamlı takip edemiyorum. Birazda borsadan onun için uzak durdum. Malum bizde olaylar anlık gelişiyor. Orta ve uzun vade tavsiye edebileceğin kağıtlar varsa memnun olurum.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum