Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (51)
0BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()Dur bakalım önümüz yaz belki gerek kalmaz da dallarından nasipleniriz beaaa :)
Keskinss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Keskinss ()@ramazan4747 Seraya alsak ısıtıcı açsak olmamı::))
ramazan4747 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()Yok aşk olsun :) ciddiyim belki ilgimi çeker neden olmasın ki :)
0BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()Evet benim aklımda o ama tam karar vermedim
Tatarramazan42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ():))) ne yapsın garibim tam çiçek açacak dolu yağıyor biste o da küsüyor
0BeğenmedimŞikayet
Keskinss ()@ramazan4747 Avod ah avod.. Domates gibi buda kuruttu beni:))
1BeğenmedimŞikayet
Tatarramazan42 ()Ulker rekor kar acıklamıs ay sonu temettusu var ıyı yerlere gelebılır
0BeğenmedimŞikayet
Keskinss ()@ramazan4747 hahaha tam tersi olmasın o::))
0BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()Bu gizemli fikirlerinden planlarından ben de faydalanmak isterim aklında olsun :))
2BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()Mantık olarak bayram geliyor , gıdalara talep artacak , avod en azından haftayı 7 üzeri kapadı. Escom yorumsuz
Yakamo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Keskinss ()@ramazan4747 ::)) Sadece o değil ki ::) birçoğunu maliyetimi geçince satıcam.. Elimi komple değiştirincem. Var aklımda bir şeyler bakalım..
0BeğenmedimŞikayet
Yakamo ()İyi geceler. Avod ve escom için de güzel haberler var mı?
0BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()Tamam zaten :) iyi o zaman zaten :) bereketli olsun zaten :)))
0BeğenmedimŞikayet
Keskinss ()@ramazan4747 Gerek yok zaten ::) Maliyetimi geçsin beklemeyi bile düşünmüyorum zaten::)
0BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()Orasını da sen bilirsin artık , tuşa ben basamam :)
0BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ():) senin de , geç oldu kusura bakma. Bu ara da tüm Annelerin ve anne adayı Kadınlarımızın Anneler günü kutlu olsun.
0BeğenmedimŞikayet
Keskinss ()@ramazan4747 Kadir gecen mübarek olsun bu arada..
1BeğenmedimŞikayet
Keskinss ()@ramazan4747 Ya sen varya.. Şu mübarek gecede ne güzel bir haber::)) 5 hemde.. Ben 3 lere doğru kaçarım diyordum.. Ama genede tedbiri elden bırakmamak lazım.. :) Biraz yürüsün tekrar kapını çalarım..
1BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()@Keskinss alt grafik unutma 1.20 vitesi 5'e atar. ;)
0BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()Rica ederim Hüli , evet öyle gösteriyor , ki oradan tepki aldı bence şu an yönü pozitif döndürmeye çalışıyor 1.20 kırarsa hız kazanıcak.
1BeğenmedimŞikayet
Keskinss ()@ramazan4747 Emeğine sağlık arkadaşım:) Ben grafik ten pek anlamıyorum.. Burada 1.06 önemli galiba.. Buralardan tepki gelirmi ki? Ortalama düşürmek için uygun mudur.