Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
c_han ()Oku biraz daha aşağı uzatırsan beğenirim :))
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()hayrını gör dostum
fırsat bitmez devam
Alperen_yanha için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alperen_yanha ()Eyw ustam güzel yerden rpl ve eht cıkış yaptım fırsat bekliyorum
BROKER25 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()dostum bereketli olsun
al sat işine çok karışmıyorum
yani kısa al sat yapıyorsan güzel de kar varsa %50 düşünebilirsin ytd
Alperen_yanha için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alperen_yanha ()Ustam saat 3 de nakite dönmeyi düşünüyorum güzel kar yazdı rpl ve eht ne diyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
Sportteacher_ ()Şimdi sizin grafik sizin şimdi 52400?
1BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()ters fincan bahsediyorsun sanırım
eğer destek kırılır ise bir alt desteğe kadar çekilip alıcı daha güçlü alıcı bulmaya çalışır bu garafik 4h ama günlükte farklı forms ve ema 20 ma 50
destekleri önemlidir
sor tabi dostum bilmemek değil öğrenmemek ... derler
Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()dostum ben küsürlere çok takılmıyorum ondandır
günlük grafikte fark eder 4 h ile
Sportteacher_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Anladim hocam hedef de 50bin civarlari yazisini gorunce o yuzden ilk hedef acaba dusus sonra mi yukselis diye dusundum kendi kendime. :) tesekkurler.
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()eyv dostum
Niagara için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()yok dostum ikili dip forms göre yükseliş geleceğine ve üsteki diinci geçip bir üst dirence gitmek isteyebilir fakat direnci geçemez ise ters fincan kulp formasy devreye girer fincan oluşmuş kulp da dirençten dönüp fincan boyu kadar düşüş beklenir ytd
mexido için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Hocam peki formasyon calisirsa hedefden sonra ne olmalı destek kirilma ihtimalide varmi? tsk Bu arada öğrenmek. icin soruyorum bunları hicam bu nekadar sürede olmalı mesala 4 saat günlük haftalık gibi süreç de
0BeğenmedimŞikayet
Sportteacher_ ()Anladım bu arada btc nin 2 veya 3 arkaslarda direnç ve destek yerleri farklı neden acaba sizin nasıl
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()evet dostum etkiler fakat benim ki saedce öngörü forms işlemeyebilir
olabilecek ihtimalleri değerlendirdim ytd
Sportteacher_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Niagara ()Kralsıb Hocam, dikkatli olmakta fayda var
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()50bin civarlarina mi dusus bekliyorsunuz hocam yukselis oncesinde?
0BeğenmedimŞikayet
Sportteacher_ ()Kardeş bu altları etkiler mi?