Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (53)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Unutmamışim. Aylardır girmiyordum.
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Öyle deme. Nazar değeceksin. :)
Abbas_usta için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abbas_usta ()Kardeşim senin hedef gram şaşmıyor yolu açık olsun emeğine sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ta kendisi...
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Elinize emeğinize sağlık hocam:)
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Teşekkür ederim. Ben pek tanımıyorum. Kanadadan haber alıyorum diyen kişi miydi?
Melankolik için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ellerine sağlık Ustamm:)
2BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Süre belli olmaz
Aragorn52 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aragorn52 ()Ustam formasyon oluşup kırılması için ne kadar süre var
1BeğenmedimŞikayet
Deniz58 ()Benim acemi isi grafikte 29.85 gozukuyor hocam, Mayis sonu haziran basi gibi bakalim insallah gelirde satariz :))
1BeğenmedimŞikayet
Melankolik ()Ustam size yanlış yapan kimse gereken neyse yaparız inşallah. Bu şahıs kaç ay önce uçacak kaçacak dite tarih verdi eski yorumlarda var sonra özür dr dilemedi zorlaya zorlaya özür diledi ve bende engelli eminim hala aynı kafa birilerinim adamı felan olabilir @USTAMM bilerek sana yanaşıyor olabilir dikkat ediniz lütfen . Siz memlekete faydalı bir insan o ise ke dine faydalı olamayan biri. @USTAMM lütfen size akıl vermek asla haddime değil kötü bir şahıs bu onu demek istedim abime. Allah'a emanet ol abi hayırlı iftarlar dilerim.
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Hedef demem için formasyon oluşup kırılması gerekir. Henüz formasyon tamamlanıp kırılım olmadı.
YTD
Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()İnşaallah olur
Ustamın hedefleri tutuyor
Şahit oldum kaç defa okudum burdan
İnanıyorum
Takip
Like
0BeğenmedimŞikayet
_Emine_ ()Gitsin gitsin tutmayın ama hemen gidip dönmesin ben şimdi alısverişe gidecem sora iftar yemegi hazirlicam sakin aşağıya salmayın ben gelene kadar kovalayın yukarı doğru gitsin
selcuk0650 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()yanlış anlaşılacak bir üslupla yazmışsınız. cevap vermemeyi yeğliyorum.
FARo51 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
selcuk0650 ()Aldı başını gidiyor :)
_Emine_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
_Emine_ ()Hadi inşALLAH şu mübarek günde bi yukarı kırsada sevinsek yoksa yine terste bunalıp üzülcez:)
2BeğenmedimŞikayet
Mörfi ()Eline sağlık ustam
2BeğenmedimŞikayet
Şeker_kız_Candey_ ()yükselmesi için umudum kalmadı Hocam. 7 lere çıkması için çok bekletmez inş
0BeğenmedimŞikayet
FARo51 ()ya ustam lutfen yanlis anlama samimiyetinize inanmak istiyorum olmazsa tamamlarsa kirarsa calisirsa hedef 29 olur demisiniz bu grafigin olasiligi ne kadar gercekten dogruluk olasiligi ne kadar birde siz gercekten inaniyormusunuz ben sunu anladim ons 29 olurda gumus gram 7 uzeri olur ben simdi alYim mi tesekkurler
1BeğenmedimŞikayet
Trabzonlu_Mimariçe ()Bu durum bir nebze moralimi yükseltti, İnşallah @USTAMM ya Ons yükselsin de parite yapayım :) USd düşüsn de usd alayım
1BeğenmedimŞikayet
Avnifatma ()Hadi inşallah be USTAM
1BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()İnşallah hocam emeğinize dilinize sağlık :)