Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()Dostum biz senle niye anlaşamıyoruz bak ne yazmışım
O işin spek tarafı diye
Kendisi kapı komşum dur bir sorup geleyim:))) hahaha
RESSST için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()hyr restlık bı durum yok matematık bu 65 buyuktur 53 den elon efendı mars da gıtse matematık matematıkdır :))
SARISEVMEZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SARISEVMEZ ()reste rest :)
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()gercekten sattıgını nerden bılıyorsun peki :)))
BROKER25 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()İyisen sorun yok bu piyasa böyle oynak alışık olman lazım
Adgny için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adgny ()Tşk kardeşim şükür halindeyiz, aksiyon filmi gibi btc yi izliyorum, takipteyiz
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()Sana da mrb dostum o işin spek tarafı 65k da satmadigin ne biliyoruz ki
Sonra sanki ben satiyormusum gibi bir durum çıktı :)))
Arkadaşlar böyle bir haber var dediler bende doğruluğu için paylaştım
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()65 bınde satmayan tesla 53 bınde nıye satar. bu adamlar safmı. tabıkı degıl kar satısı gecın o ıslerı.
0BeğenmedimŞikayet
atmetmuti ()Anladım hocam ama btc yükseliş trendine tekrar giriyl gibi su an neden satış yapsın ki
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()A, s kardeşim iyim sen nasılsın
Adgny için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()Kısaca kurumsal olan Tesla BTC kar satışı yapmış
Spekülasyon açık bir piyasada olduğumuz için düşüş etkisi olabilir
atmetmuti için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adgny ()Abim slm nezamandır yoktun , keyifler yerindedir inş
0BeğenmedimŞikayet
atmetmuti ()Ne satışı bu ben haberin içeriğini anlamadım hocam özetle yebilir misin
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın haber var dediler bende nokta koymak için paylaştım fikir amaçlı
Satış yaptığına göre dikkatli olun diyor
atmetmuti için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
atmetmuti ()Bu haberin anlamı nedir
1BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()Yani orası da var fakat eskiyi takip edenler bilir BTC 32k tam düşüş trendine girmişti ki mask devreye girerek bayağı yükseltmiş ti
berkcan_258 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SARISEVMEZ ()doğruluğu doğruda sanirim gün vermemiş ilk çeyrek demiş gerçi ilk çeyrek bitişine de 3 gün vad ilk çeyrekdeyiz :)
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()Detayını bilmiyorum dostum doğruluğu araştırmak için attım
SARISEVMEZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
berkcan_258 ()Bunun etkisi geçti hocam. Sürekli bunu hatırlayıp BTC kendini mi geri çekecek. Yeterli satış geldi haber üzerine. Artık her geri düzeltmede yeni alıcılar geliyor.
0BeğenmedimŞikayet
SARISEVMEZ ()bunu şuan bugün yaptı sanıp triplendiler sanırım Hocam dimi. bugün demiyor 1. çeyrek diyor.