Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (44)
0BeğenmedimŞikayet
kimyagerme ()Tabi ki değişebilir. :) Bende verilerimi güncellemek için sordum. Malum piyasa durduğu yerde durmuyor teşekkürler
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Geldi arkadaşım bakmam lazım o eski grafiğim. Çizgisi çizgisine de aynı olacak diye beklemeyin:)
kimyagerme için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kimyagerme ()Merhaba. @Onursal5377 mesajım dusuyormu size.
kimyagerme için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kimyagerme ()Bu günkü hareket hangisi oluyor @Onursal5377 25.10 Lara inen ikinci pik mi . teşekkürler paylaşım için
0BeğenmedimŞikayet
Su_0306 ()Yeni alış yeri öngörünüz var mı hocam
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Satışa ben hiç karışmam. Alışan karışım yaparım ama satışa değil
veysi2121 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
veysi2121 ()Elindeki gümüşleri sattın mı usta veya satalım mı ögürün nedir
0BeğenmedimŞikayet
İlla_edep ()1 haftalıkmış yeni öngörü sandım :) yine de elinize sağlık geç görmüşüm. Oruç başa vurdu galiba
0BeğenmedimŞikayet
İlla_edep ()Elinize saglık sn @Onursal5377 . Cuma akşam alınan 7.02 erken satış yaptım. Alım fırsatı olur gibi.
0BeğenmedimŞikayet
Ahmtulsn ()Maşallah hocam grafikleriniz çok net oluyor her seferinde. Sattım bugün. 26,20'ye çekilmesini bekleyeceğim artık grafiğe göre. Çok teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için.
0BeğenmedimŞikayet
NURCİ_55 ()Emeğinize sağlık ...
Sanırım 26.30 lara inerse alım fırsatı vermiş olur.. yanlış mı anladım...
5BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Bakalım bu öngörü ne olacak. Beğenen eller dert görmesin.
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Ons gümüş için beklentim vardı zaten bu şekile yakın ama 26,5 direnci üstüne bir süre çıkıp ondan sonra geri geliş ve son bir destek alıp yukarı sıçrayış durumu umuyordum. Bu şener Şen'in trambolinde sıçraması gibi oldu:)
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Allah kısmet etmemiş sana. İnşallah eder ama sanmıyorum, kendi beceriksizliğini başkasının üzerine atmaya çalışıp kazanç elde etmeyi isteyen insanlara da nasip eder mi ki?
Kanascı_Çavuş için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Kanascı_Çavuş ()Sizi takip ediyorum uzun süredir yazdığınız hiçbir şeyden zerre fayda göremedim
0BeğenmedimŞikayet
Merkezben ()Önemli olan senin izlediğim yol degilmi
Şartları sen belirlemiyorsan
Onların belirlediği şartlara tabi olursun
Sen diklesmeden dik durursan
Onlar senin kurallarına tabi olacaklardır
Çünkü güç senin elinde
:)
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Cbnın son konuşması piyasaya ve yabancı yatırımcıya güven veremedi zaten. Bakalım MB başkanı ne yapabilecek, işi çok zor.
Merkezben için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Merkezben ()Kararlılık mesajı verilmeli bence yapılacak politikalarda
. net olumali Acizlik göstermek bizi buralara getiren
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Allah razı olsun inşallah amin.
Hanmir için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hanmir ()Hayırlı sahurlar hayırlı cumalar hocam
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()TL ile alıyorum. Parite işini hiç yapmadım. Hiç dolar alımım bile olmadı desem yalan olmaz. Bide o paritede vergi hesaplamayı yapmakla uğraşmak istemiyorum)
NEW_GOLD için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NEW_GOLD ()Abi gümüşü dolarlamı alıyorsun TL ile mi :) ciddi sordum bunu
0BeğenmedimŞikayet
Ceasar_gold ()Takip etmemiz gereken günler
24 nisan ermeni diayasporası
28 nisan fed faiz acıklaması
6 mayıs mb toplantısı
Yawuz_trad için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gold_Miner20 ()Amin, cümlemizin inşallah..
1BeğenmedimŞikayet
Yawuz_trad ()tşklr üstad hayırlı sahurlar dilerim
2BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Piyasaya Mayıs ayında veya daha sonraki aylara yönelik faiz ve politika konusunda bir güven aşılar ise, 128dolar ile ilgili inandırıcı konuşma yapar ise bir miktar geri çekilme olabilir . Maaşını dolarla mı alıyorsun gibi bir cümle kurarsa geçmiş olsun denilir. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Yawuz_trad ()peki üstad tv deki açıklamalarıyla doları veya gümüşü etkileme ihtimali varmıdır
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Toplantı olmadığını biliyorum, MB başkanı Tv'de programa katılacak diye biliyorum. Ekonomik takvimde rastlamadım. Resmi tatil olduğu için zaten olmaz.
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Bu sorunuzun cevabı ileriki günlerde ruhsal durumumu aşırı derecede yıpratabilecek geri dönüşlere sebebiyet verebilir. O yüzden buradan alınır mı tarzı sorular tarafımca cevapsız bırakılıyor. Zaten hep cevapsız idi. Genele yazdığım analiz ve öngörüler, siz değerli arkadaşlar tarafından iyi anlaşılarak okunduğu taktirde gerekli cevapları bulabilir ve hür iradeniz ile karar verilip işlem yapılabilir.
Kocaeli_4141 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yawuz_trad ()hayırlı cumalar , hayırlı sahurlar üstad.. Bugun merkez bankası toplantısı mı var üstad, saat kaçta açıklama yapıcaklar bilginiz varmı