Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
eldablo ()almadım dediğim gibi yine bandına gelecek gibi
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
eldablo ()çorba parası iyidir acelen yoksa yemek daha iyidir
ama ben yazana kadar geriliyor baksana
givnar1969 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
givnar1969 ()Selam hocam çorba parasını alalımmı yoksa yemek parasınımı bekleyelim? Saygılar
eldablo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Dolar aldınız mı hocam
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Dolar beklentiniz nedir acaba
0BeğenmedimŞikayet
Denizli07 ()Bakalım 8.10 üstünde 8.22 ihtimali var.
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()8.5 u asmayacagini bilsem hiç dokunmuycam. asarsa diye korkum. her zaman yok ya izin vermezler buraya izin vermezler diyen ben o malum cuma gecesi hareketinden sonra güvenim kalmadı.12 olur diyene bile hayir olmaz diyemiyorum artık. geçen aydan beri grafik bile bakmiyorum. o kadar yani
-1BeğenmedimŞikayet
Bartınlı74 ()abd 10 yıllıklar dün gece 1,55 ikendi 8,04 8,08 arası idi şimdi 8,13 e gitti 1,62 idi tahviller ile artıyor dolar ytd
0BeğenmedimŞikayet
eldablo ()yerli ve yabancı ile yükseliş başka alım ile yani
endeks vb gibi yükseliş fazla abartı yükseliş olmaz
Denizli07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
eldablo ()8,20 aşarsa alırım 8,50 de satarım 7 ,98 altına düşerse yine alırım parçalı orda ama
Volkanata için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Denizli07 ()10 yıllıklarla endeks geliyor alttan destek veriyor.
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()ben de almadim. elim de gitmiyor korku da var bir taraftan.8.5 tan sonra dolarim azalacak. bi tarafim bakma ne yaparsa yapsin alip terste kalmaktansa diyor bir tarafim buralardan asagi gormeyecegini biliyir... öyle bisey işte
0BeğenmedimŞikayet
eldablo ()sabah zaten 8,09 du 8,1250 aşamıyor yükselme sayılmaz bu aralıklar
Bartınlı74 için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Bartınlı74 ()eldablo bugün sence dolar neden yükseldi bence her zaman olduğu gibi abd 10 yıllık tahviller 1,62 olduğu içindi alan filan yok yani sence?
0BeğenmedimŞikayet
eldablo ()yok almadım daha
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Dolar aldınız mı hocam