Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (39)
0BeğenmedimŞikayet
Karaadem ()Öyle öyle o nedenle şimdilik ara verdim hedefim gelene kadar bekleyeceğim hocam :)
BOZUK_SAAT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()yapabiliyorsanız güzel kazandırır. lakin bir zıplarsa alamadan gide diyim :)
Karaadem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Karaadem ()Valla bende pek beceremem ama son günlerde iyi yapıyorum. Hem kar oluyor hem adet arttırıyorum
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()valla hocam potansiyel olanda al sat işi büyük kardan kaybettiriyor o işe girmem şimdi
Karaadem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Karaadem ()Kıracak hocam az kaldı :) ama böyle de iyi oluyor sabahtan beri al sat yaparak iyi kazandım sayesinde :) daha satmam patlama zamanı geldi gibi
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()hadi doge çok bile nazlandın kır dirençleri artık
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()hocam ben btc türk ve binance kullanıyorum ana coinleri btcden diğer alt coinleri binance den alıyorum. hepside zaman zaman yapıyor emir girin alcağınız rakamı yazın emirle alım yapın ben öyle yapıyorum
Alparslan006 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alparslan006 ()Hocam kendi kararimla xrp ye giriş yaptım fakat bu paribu alış yaparken sknti yapıyor ve 1 2 puan yüksekten aldırıyor
0BeğenmedimŞikayet
Sağlıkçı45 ()Bende yanılıyor olabilirim, sizde takip edin. Fayda var
1BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()gece hızlanır bence sabah ki deprem şokunu hepsi bi atlatılsın toparlanma netleşsin o zaman sert çıkışını başlatır. ytd
yalcinmehmetali için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yalcinmehmetali ()Hocam dogede yarın hareketlenme hızlanır mı
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()teşekküre gerek yok hocam ben kendi inandıklarımı yazıyorum siz karar veriryosunuz kar varsa ne mutlu bana elde tl olsun hocam kötü senaryolarda kullanırsınız. kaybettiğinizde üzülmeyeceğiz miktar kadar xrp alın derim
Alparslan006 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alparslan006 ()Hocam doge için tekrar teşekkür ediyorum bizi ayakta tuttu şuan TL m var n yapsam bilemedim
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()yanılıyorda olabilirim hocam ben bir haberde denk gelmiştim ağustos diye değişiklik olduysa bilmiyorum. mayısta ise daha iyi hocam yıl sonuna kadar beklememize gerek kalmaz. yakın takip etimiyorum habeleri grafik al verdiğinde alıyorum sat verdiğinde satıyorum
Sağlıkçı45 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sağlıkçı45 ()Benim bildiğim dava Mayıs ayında
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()sanmam obo görünümü oluşturacaklar ve millete sattırma derdinde olacaklar eth baz alır isek xrp yükseliş yapmadı bile dava önüne geçti. tek sıknıtlı durumu dava onu kaybetmez ise sorun olmaz kayberder ise patlar. dava ağustosta o zaman kadarda yükselişi devam eder. Bizde dava öncesi oluşan duruma bakıp aksiyon almaya çalışırız
0BeğenmedimŞikayet
Sağlıkçı45 ()Test edilmesi ve sonrasındaki yükseliş tuzak olamaz mı?
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()btcusd 49 bin tes etti onu demiştim
0BeğenmedimŞikayet
Sağlıkçı45 ()Burada ne demek istediniz?
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()rica ederim bol kazançlar
rüzgar81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
rüzgar81 ()Tmm hocam tşkler
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()hocam 0,25 altına sarkmadığı sürece her düşüş alım fırsatı 0,24 de stop koyup bekleyin
0BeğenmedimŞikayet
rüzgar81 ()Hocam 0.31 $ alim seviyesi olarak doğrumu... destek direnç nedir.. al sat yapmak istiyorum
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()%100 yapması lazım üstüne balinalar karar verecektir.
yalcinmehmetali için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yalcinmehmetali ()Teşekkürler hocam bugün %50 yaparmı O?
0BeğenmedimŞikayet
Çömez027 ()Btt yi kendi haline bıraktım hocam artık ne hali varsa görsün diyorum. O dereceye getirdi beni. Kafasına göre takılıyor sepette :)
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()hocam 49-50 test edildi bir şey olmaz
KAPAKÇI_GELDİİİİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()grafikte mevcut hocam 0,39-40 direnç
0BeğenmedimŞikayet
rüzgar81 ()Şuan usd 0.31 doge direnç kaçtır
0BeğenmedimŞikayet
KAPAKÇI_GELDİİİİ ()btc zorluyor ama