Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (53)
0BeğenmedimŞikayet
Bayan_Vera ()Sesli güldüm))) olamaz düştüğü uygun olduğu zaman beni etiketlermisiniz
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Kenara atacaksanız altın her seviye alınabilir. Kuzeniniz evleniyor diyelim Çeyrek takacaksınız dur çeyrek düşsünde alıyım demiyorsunuz değil mi :)
Ama küçük alsatlarla elimdekini büyütmeye çalışıyım istiyorsanız biraz bekleyin derim. Bir düşüş oldugunda orada alıp sonra dirençlerde satarak kâr yapmaya çalısabilirsiniz. Ytd
Bayan_Vera için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bayan_Vera ()Hesabımda TL var senelerdir duruyor bende gram alayım dedim.20 gr alınabiliyor sanırım at kenara yapmak için
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()O anlamda söylemedim ne için alacaksınız mesela
0BeğenmedimŞikayet
Bayan_Vera ()Grafikte anlamıyorum ki
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Valla kardeşim o zor birsey vade sorunun varsa sıkıntılı atıyorum ev alacağin zaman düşer sonra çıkar o zaman zarar etmiş olursun
Mustafa_7878 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa_7878 ()Abi ev alacam ozamana kadar bekletip ozaman da fırsat ev gelirse ev alacam alllah nasip ederse
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()altın i ne için aldığinla alakali olarak bu değişir.
Mustafa_7878 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa_7878 ()Sa Kimse bi cvp vermiyor fiziki Altın almak mantıkli mı ve 4. ay 5. aya kadar altına girmek mantıklı mı hocam
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Altin her seviyeden alinir :) ons düşer dolar çıkar dolar çıkar ons da çıkar daha çok kâr olur : )
Al sat için grafiği iyi incelemek gerekir
0BeğenmedimŞikayet
Bayan_Vera ()Banada yardım banada yardım hocam şuan Altın alınırdı?
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Olur abi bakarım. Bu arada dikkatimi çekti de us10y de ben fena patlamışım 2.7 pik demişim 4 küsür olmus
Bu arada dxy de baya çikmiş o zamanlar bu kadar yukariyi beklemiyordum.
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Kendini kasmana gerek yok zaman buldukça bakarsın konuşuruz... benim acelem yok, sadece beraber beyin fırtınası yaparız diye düşündüm
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Abi bir günümü alacak şimdi pc de yok telden ayar lamaya çalışırım ama :)
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Hatırlıyorum bu grafikleri:))
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Eh fena olmaz:))
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()@Periyot böyle birşey mi istiyorsun
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Rica ederim. Elimden geldigince yardimci olmaya calisirim. Saygilar. Iyi geceler
NİLSUDE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Çok teşekkür ederim. Takip listeme ekledim. Yazicam mutlaka. Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Suan icin gidisat cok olumlu insallah kisa surede tersten cikip kar yaparsiniz. Ay sonuna kadar eger bekledigim degerler gelirse gram altinda 470 ustu degerler gelmesi gerekiyor. Vade sorununuz yoksa beklerseniz uzun vadede dolarda yukselis bekliyorum. Yani ons kanadi dusse bile dolar destekli 470 ustune cikma durumu mumkun. Haftalik yazip gidisati sorabilirsiniz ytd olmadan yon hakkinda bilgi verebilirim.
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Ben gr da tersteyim. 470 ortalama ile. Gözüm bu hafta hep onsta idi. 1765 altına lütfen gitmesin diye çok söylendim, inşallah görmez altını. Eğer kötü senaryo gerçek olursa daha çok beklemek durumundayım. Ons tada saatlik kapanislari mi takip etmeli ya da aslında gözümüz yine tahvil ve dxy de mi olmali.
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Sizde sağolun. Estagfurullah kafaniza takilanlari sorabilirsiniz. Tepe olarak max suan 1890 ama oraya kadar cikarsa zaten yukselis kanalina da gecebilir. Onumuzde ki 2 yada 3 hafta icinde cikacagini varsayarsak 1860-1875 bandina denk geliyor tepe degeri.
1801-1817 bant araliginda duzeltme yapmasi beklenir ve dusus en fazla 1770 veya 1767 ye kadar olabilir. Asagisina inerse dusus olma durumu artar. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Çok naziksiniz sağolun. Özür dilerim grafik konusunda acemiyim ancak öğrenmeye çalışıyorum. 1770 düşen trend çizgisinin tepesi kaç acaba, tahminim oldu ama sacmalamamak adına sorayım dedim, gözüm yüksekte olduğu için bağışlayın.
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Detayli inceledikten sonra kafaniza takilan yerleri sorabilirsiniz elimden geldigi kadar yardimci olmaya calisirim.
1BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Çok teşekkürler. Inşallah detaylı inceleyecegim. Sonra fikrinizi almak isterim yeniden. Saygilar
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Rica ederim kardesim ne demek. sizlerde sagolun
Darphane_burda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Darphane_burda ()Tüm çalışmalarınız değerli yorumlarınız için çok teşekkürler. Ellerinize sağlık
2BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Teşekür ederim kardeşim sağolun.
mfsa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mfsa ()Emeğinize sağlık kardeşim. Güzel çalışmalar
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Deneye deneye öğreneceğiz artık. ; ) Çok soru sorarak sığ boğaz etmiyoruz. Bilgilerinden istifade etmeye çalışıyorum. )