Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (64)
1BeğenmedimŞikayet
RESSST ()cok ıddıalı konusmuslar kahınmısın sen demedınmı :)))
Melike_03 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gattuso ()cikmayacakmi hocam zamanimi var
RESSST için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()btt 65/61/55 devam . ytd
0BeğenmedimŞikayet
gattuso ()Eyvallah hocam biraz aldım yüzde 80 nakitteydim zaten
0BeğenmedimŞikayet
renklay ()Anladim hocam.
1BeğenmedimŞikayet
RESSST ()o tarıhler opsıyonludur gunu gunune dusunmeyın. gann teorısını ıncelersen ne demek ıstedıgımı anlıcaksın.
renklay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
renklay ()Profilinizde 5 mayis trend degisimi olur gozume carpti 4 mayistan baslamis diyebilir miyiz dusunceniz nedir hocam
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()dedımya gosterır ıspatlarım ama ınandıramam.
umides için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
umides ()Sendeki çılgın hedefler var gibi hissediyorum 42 ler 37 ler gibi mesela :) önce bi 63 görelim sonra düşsün başkan yoksa baya sıkıntı olacak.
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()ıyı o zaman ıns bendekı yenı hedefler gelmez dıyelım o zaman :))
0BeğenmedimŞikayet
umides ()Full nakite geçtim kırılırsa işime gelir alttan toplar iftardan sonra çayımı yudumlayıp hedeflerin gelmesini beklerim :) ama inş kırmaz kimse terste kalmasın fırsatlar bitmez biz yine hedefleri bekleriz...
1BeğenmedimŞikayet
RESSST ()kırılmadı kırılmıcakmı dıyosun :)) pekııı
1BeğenmedimŞikayet
RESSST ()ben kendı paramla bulasmazdım o kadar dıyım gıdersede gıtsın derım. guzel rakamlar gelmıyor suanda bana. ytd
gattuso için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gattuso ()Biliyorum rest cevabını az alayım bari
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()al sat karısmıyorum ısın o taraflarına. pek meraklısı var o ısın ama ben degılım.
gattuso için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gattuso ()Hocam alsakmi
1BeğenmedimŞikayet
umides ()Başkan senin kale 54940 kırılmadı şimdilik burdan 63 e mi yolculuk.
Mehmet571 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet571 ()Peki. bekleyelim.
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()bı dınlensın bakalım nefes alsın bıraz.
Mehmet571 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()fıyat zaman cakısması bakıcak kadar degerlı bır jetonmu peki ? burdakıler gunluk saatlık al satcı su tarıh desem yıne burda beklemıceklermı dıyosun yanı.
Müllit için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Müllit ()Vakti zamanı geldiğinde, ruhumuz bedenimizden ayrılacak ve oda yükselecek. Vakit zaman gelmesi geniş zaman..
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet571 ()Başkan eth da bişey var mı aşağı mı gösteriyor. rica ederim bi bakar mısın. hayırlı sahurlar
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()dun ne dedık btt ye ucucaz dıye nara attıkları vakıt. yukselıcek ama vaktı saatı geldıgınde.
0BeğenmedimŞikayet
umides ()Gökyüzünde çok var başkan herşeyin fazlası zarar :) SFP de harekete geçti 3.40 onun hedefiymiş. Hedefler karıştı oda kuzu kuzu geliyor.
1BeğenmedimŞikayet
RESSST ()sen kapılmadınmı yıl dızlı fomosuna :))
0BeğenmedimŞikayet
umides ()Sıkı takipteyim hepsi favorilerde, neo da 115 e bişey kalmadı artık oda geldi tebrikler.
1BeğenmedimŞikayet
RESSST ()bakmısım :))
RESSST (2 gün önce) Cevap yaz
2.98/3.70/4.29 ytd
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()wrx baktımmı ben :/ hatırlamıyorum valla.
0BeğenmedimŞikayet
umides ()Wrx in 3.30 yolculuğu başladı hocam :)