Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Alt grafiklerde takip etmemiz gereken seviyeleri belirtmiştim. 14,09 lardan geri döndü ve omuz baş omuz formasyonu için gereken şartşarı karşılayamadı. Fincan dip tepe seviyesi kadar düşüş olması öngörülüyor böyle durumlarda bu seviyeye yakın bir düşüş oldu şimdi beklediğimiz hareket ise 12,10 12,2 seviyesinin bugün içinde tekrar geçilmesi olacak. Mayıs 2. Haftası sonrası güzel bir harekete başlayacağının öngörüsü devam etmekte. Ana paradan zararda olan arkadaşlarımız panik satıştan zarara satıştan uzak dursunlar.
0BeğenmedimŞikayet
İsmail_dağlı ()Merhaba! Dostum Ebru hamıma sorar mısın yorumlarını neden engellemıs, yanlıs bısey mı yapmışım lütfen iletıver
MMS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ebru2395 ()Bende satmadım 0.40 a tam geldi döndü:(
0BeğenmedimŞikayet
Ebru2395 ()Merhaba dogeden çıktınız mı?
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()sen ustu kapalı satıyımmı dıye soruyorsun ama ben buna cvp vermem. elımde doge olsa bıle grafıge gore kendıme tavsıyem olur ancak.
0BeğenmedimŞikayet
The_AVANOS ()Neye işaret bu ustam teşekkür ederim
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()aynen dogudur.
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Usd olarak anladım.
RESSST için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Komşum 1,45 ne anlayamadım.
RESSST için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()orda baska bır hıkaye var komsu obo yu sabah verdıler 1,45 lere kadar . ytd
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Yazmış olmam lazım aşağısına. Hangi rakama gelir ve geçer ise diye.
Pdr2008 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Hangisi gerçekleşir sizce. Hangisine yakınsın onur abi.