Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
1BeğenmedimŞikayet
RESSST ()eyv. hayırlı geceler bereketli sahurlar inş. sagolasın.
Gudul için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gudul ()Emeğine sağlık eline sağlık
Güzel insan gecen güzel olsun kazancın bereketli olsun inşaallah...
RESSST için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()umarım bu xrp yı bırılerıne tasıtmazlar. ytd.
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()hersey ne guzel dersın bır sure sonra bır an gelır keskeler sıgınak olmasın. ytd
0BeğenmedimŞikayet
MelihaHanım ()Hırs yapmayalım sanki vatan kurtarıyoz:))
Ayaz26 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
hayrr ()Çıkıyor kardeşim
Stkyl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Stkyl ()K. Kaynarca Antlasması iptal oldu mu...
MMS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayaz26 ()Ben uzman'in u'su degilim ama benim dusuncem de oyle arkadasim. Saygilar
0BeğenmedimŞikayet
Ayaz26 ()Ben uzman'in u su degilim ama benim dusuncem de oyle arkadasim. Saygilar
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet1963 ()Abi ulaşır de bikerede ya nolacak :)
0BeğenmedimŞikayet
Mert3848 ()Öyle bir duruşu var evet
RESSST için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
MMS ()Yani hocam?
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()grafıkdekı fıyat cızgılerını soyluyorsan onlar hedef fıyatlarımdı destek dırenc olarak bakma onlara. 1.68 uzerı kapatırsa o zaman rahatlatır ytd.
Yalçınay_57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()yorumlanıcak bısı yok aslında obo ve 2 li 3 lu tepe vardı ben obo tarafından baktım dun aksam ark. larla paylastım . son mum alıclı geldı ızlemek lazım ters flama/bayrak acarsa kotu olur. ytd
baran6576 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yalçınay_57 ()Destek den alınırmı sizce... Ben aldım.. 1.50 yi kırmadı diye..