Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 13:47:03
EUR 35.9598 13:47:03
USD 34.5492 13:47:03
ALTIN ONS $2717.4500 13:47:03

Konu: parite hakkında görsel yardim icin

Yorumlar (35)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Gümüşalanadam ()

Aaaa bak ben bildim ne kadar yükselmiş ytd:):)

BAFRALİ5516 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gümüşalanadam ()

Kaçmış kaçmış artık 1800 1850 kadar gider altinons buda gümüşte 27. ler demek ytd

0BeğenmedimŞikayet

Fear1 ()

Temsilci önemli dediğiniz gibi boşverin herkese vermezler fazla fark zatenn yok gibi bir şeyler söyleyip savalamaya çalışmıştı

0BeğenmedimŞikayet

BAFRALİ5516 ()

Rica ederim kardeşim hayırlı CUMALAR

yavuzsahin1990 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

yavuzsahin1990 ()

Teşekkür ederim

1BeğenmedimŞikayet

BAFRALİ5516 ()

Limit önemli ama önem verdikleri ilk şeyler bankanın araçlarını kullanmak mesela otomatik ödeme talimatı Kredi kartı katılım hesabı açarak ve en son 100 bin TL para ile a sınıfı müşterisi kategori sinde görünür iseniz makas düşük oluyor İNŞAALLAH olur şansınızı deneyin ve zorlayın bankanızı temsilci de iş bitiyor birazda

yavuzsahin1990 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

yavuzsahin1990 ()

Merhaba bende kuveyt de işlem yapıyorum fakat özel kur talebime olumsuz cevap verdiler özel kur için belirli bir limit mi var acaba

0BeğenmedimŞikayet

Yasolina ()

Insallah ben de oyle düşünüyorum

0BeğenmedimŞikayet

BAFRALİ5516 ()

Daha çıkan çok bişey yok kardeşim 25.5 ten 25.95 yüksek gördüm şimdi 25.8 de ytd

Gümüşalanadam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BAFRALİ5516 ()

Sabırla beklemek lazım çünkü her zirvenin düzeltmesi olabilir ama derinliği ne kadar olur bilemem ancak iyi yerden alacağımızi düşünüyorum ytd

Yasolina için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yasolina ()

Insallah goruruz tekrardan da aliriz. Buralardan almak korkutuyor. Ben de tl de bekliyorum suan

0BeğenmedimŞikayet

Gümüşalanadam ()

Biliyordum sabit kalacağını da altın ons çıkış trendine girmiş ytd

0BeğenmedimŞikayet

BAFRALİ5516 ()

Evet kardeşim sabit kaldı dolar takip ediyorum şimdilik alım yok

Gümüşalanadam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gümüşalanadam ()

Bilader mb faizi sabit mi bırak ti ?

0BeğenmedimŞikayet

BAFRALİ5516 ()

Yapmak önemli imiş sabit kalması banka açısından iyi görmüyormus bana söylenen o bende hergun ufakta olsa düşüşlerde bir parça alım yapıyorum ama benim beklentim son kez 6.20 civarında gelmesi var orda fulleyecegim inşaallah sonra Eylül ayına kadar beklerim miktar çok yüksek olcak inşaallah onun için sabır ile bekliyorum İNŞAALLAH ytd

0BeğenmedimŞikayet

BAFRALİ5516 ()

kuveyt türk te a sınıfı var ve 3 grup varmış 3. grup en düşük makas 0.19 kurus ve benim gündüz o şekilde bazen 0.18 oluyor ytd al sat yaptikca düşüş olacağını ve bu şekilde yapanların 1.5 kurus makasi olan musteri olduğu nu söyledi temsilcim

Onnbaşı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yasolina ()

Anladim. Ben gunluk al sat yapamiyorum ondan mi acaba

0BeğenmedimŞikayet

Yasolina ()

Evt bolgeye gore farkli demisti. Ozel kur kriterlerine uygunsunz falan dedi. 3.90 kurus falan suan

0BeğenmedimŞikayet

BAFRALİ5516 ()

Ben 6 önce bıraktım orayı özel kurumu kaldırdılar diye ve şimdi ise vereceklerini söylediler ve ben geldim ilkten 3.5 kuruş makas vardı bu en iyisi değil dedim sonra fatura talimati verdim 3 kuruşa düştü Kredi kartı veremediler diğer kartların yüksek olması nedeniyle ben tekrar gittim ve kontrol ettiler tekrardan yazı göndererek en iyisini yaptılar ve ak sat yaparak 1.5 kuruşa kısa zamanda düşeceğini söyledi

0BeğenmedimŞikayet

Onnbaşı ()

@BAFRALİ5516 bu en iyisimi bundan daha iyisi var mı?

0BeğenmedimŞikayet

Yasolina ()

Aynen gecen aylarda israrla tekrar soledim ama dusurmediler. Her sube kendi insiyatifinde diye solediler falan.

0BeğenmedimŞikayet

BAFRALİ5516 ()

Bölgeye göre değişebilir ama sizin hangi sınıfta olduğunu bilmeniz lazim

0BeğenmedimŞikayet

BAFRALİ5516 ()

Siz sorun sizin grup a da olması lazım bunlar var ise ve en kötü 3 kuruş olması lazım

0BeğenmedimŞikayet

Yasolina ()

Ankara etlik

0BeğenmedimŞikayet

Yasolina ()

Aynen otomatk odeme ve kredi kartida çıkardım bende. Ben yarin musteri temsilcim ile goruseyim bi tekrardan

0BeğenmedimŞikayet

BAFRALİ5516 ()

Sizin neresi acaba

0BeğenmedimŞikayet

BAFRALİ5516 ()

100 bin TL nakit en az 3 otomatik ödeme talimatı verdim katılma hesabı açtım kredi kartı almak istedim tabi kart vermediler başka kartların olduğu için q sınıfı 3. grup çok şükür çok uğraştım ama oldu sonunda 6 senelik müşterisiyim ama 6 ay ara verdim sonra geldim tekrardan utd

Onnbaşı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yasolina ()

117 bin mevduat var bu sekilde yapmiyo ozel kur bana. Iki kati bunlarin

0BeğenmedimŞikayet

BAFRALİ5516 ()

Bursa Osmangazi emek

0BeğenmedimŞikayet

Onnbaşı ()

@BAFRALİ5516 kardel bu kuru almak için ne kadar tl yatırmak lazım

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum