Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0571 17:36:01
EUR 36.5379 17:36:01
USD 34.5401 17:36:01
ALTIN ONS $2608.2500 17:36:01

Grafiği gönderen: Onursal5377

⭐⭐Onursal5377 ()
Gümüş

Bu grafiği neden yayınladım. Sayfaya 21 ons geliyor korkusu salınmış anlaşılan. Bilmeyen ve ne zamandır nerelerde ons rakamının durduğunu göremeyen arkadaşlara günlük grafikten şekli gösterdim. Turuncu kalın çizgi 21 ons seviyesi ve temmuz 2020 de geçilen yer

Yorumlar (14)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Onursal5377 ()

Bak bakalım çalıntı mı:)

USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

fdsmaster ()

söylediklerinizin tamamıdna haklısınız. peki bir düşünceniz tahmininiz varmı nereye kadar böyle soluksuz gider?

Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

USTAMM ()

şimdi onlar da 29.50 hedefli grafik atıyor :D
YTD

4BeğenmedimŞikayet

Onursal5377 ()

1 ay önce 21 dolar geliyor diyen hocalar nerede? Milleti ne keklediniz. Semaver çaylarını benden almaya gelin.

2BeğenmedimŞikayet

Onursal5377 ()

Şu alt grafikte birileri diye bahsettiğim kişi sinerek kişisi. 24,9 da iken yazmış. Şimdi ons kaç? 26 seviyesi. Bu 1 dolarları küçümseme yapmayın, öyle 25 dolarlardan 4 dolar aşağısı söyleyen atıcılara kanmayın, soru bile sormayın diyordum

1BeğenmedimŞikayet

Nevkar1976 ()

Üstadım liklere size

Tablodan analiz yapamadım acaba gümüş ons beklentiniz nedir kısa zamanda

1BeğenmedimŞikayet

Adaist0134 ()

Eline emeğine sağlık hemşo bol kazançlar

1BeğenmedimŞikayet

LOVEROSE ()

Emeğinize sağlık hocam 24.2 lere kadar düşer mi hocam acikcasi ben grafik okumakta yetersizim o konuda affınıza sığınıyorum. henuz alimlarimizi tamalayamadim düşerse diye beklemek istiyorum lakin bu fırsatı kaçırma tedirginliği de var kısaca bilgi ve ongorunuze her daim ihtiyacımız var saygilar hayırlı akşamlar.

1BeğenmedimŞikayet

albay06 ()

Onur abi diyelim ki o bahsettikleri (gelmez de) 21 dolar geldi bu seferde 17 -18 dolar lafını söyleyecekler niyetleri nedir anlamak mümkün değil Kaile almaya degmezler

1BeğenmedimŞikayet

BAFRALİ5516 ()

Onur abi dolar belirsiz olmasa ons olarak 24.2 çok iyi yer bana göre 8.03 e gelirde ons 24.2 iyi alım fırsatı verebilir ytd

26BeğenmedimŞikayet

Onursal5377 ()

Bu grafik sadece 1 tane beğeni almış. Ben beğeni peşinde değilim, sadece ne kadar fazla insana ulaşmış onun analizini yapmak üzere bakıyorum. 21ons rakamının biranda sayfaya Servis edilmesi ve bunun insanlara empoze edilmeye çalışılması, 6,67 lerde zaten güçlü bir direncin olduğu ve bu seviyeye ons rakamının düşük olduğu bir seviyede gelmesi pyların işine gelmez. Bu grafiğe bakarken anlamak zorunda olduğunuz nokta 21 seviyesinden önce sol taraflara doğru baktığınız zaman bir çok güçlü destek noktası olduğunu görmeniz. Grafik küçültüldüğü için çizgi karşılarına denk gelen ons rakamlarını en alttaki pembe rakamdan itibaren okumanız lazım. Ons gümüşün kalesi 24,2 seviyesidir. Burayı görür ve yine de gümüş almazsanız gerçekten büyük bir alım fırsatını kaçırır ve ilerde soracağınız tek soru "başkan aşım fırsatı ne zaman gelir" olur.

0BeğenmedimŞikayet

Abbas_usta ()

Başkan 10 kuruş düşünce gümüş bedava oluyor sitede ytd

0BeğenmedimŞikayet

Adaist0134 ()

Abi ben 6.54 ten %10 aldim bakamlım hayırlısı

0BeğenmedimŞikayet

Mirabilis ()

Bu gün düşüş devam eder mi sizce

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum