Gece
Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0803 16:53:08
EUR 41.0157 16:53:08
USD 37.9392 16:53:08
ALTIN ONS $3108.5950 16:53:08

Konu: XAGTRY eğitim çalışmasıdır YTD

İki farklı bakış açısıdır

Yorumlar (18)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Amin kardesim seninde

smsun55 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Benim gorusum donmesi lazimdi 24.86 dan ama asagi igne atti suan icin yorumsuzum

RG58 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

smsun55 ()

Hayırlı ramazanlar Allah tutacağımiz oruclari kabul etsin

LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

RG58 ()

Hemşerim sizin görüşleriniz nedir

0BeğenmedimŞikayet

LOVEROSE ()

Aynen bende deneme için 1 gr aldık 6.6 tan sonra düştü 6.59 ile 6.57 den aldım şimdi 6.5 oldu bu seferde elim gitmiyor almaya ya düşerse diye

1BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Valla kardesim kismet cikmasi lazimdi dusuyor ya sert cikmaya dusuyor yada artik cikmayacak ondan dusuyor. Izlemedeyiz bakicaz artik ne yapacagina. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

RG58 ()

Sayın hemşerim biz aldık düşüş başladı. Bekle bekle alma alıncaya da düşsün. Bizdeki de ne şans ama.

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Aynen oyle kardesim haklisin. Valla ben bile bugun ekleme yaptim asagi kiracagina ihtimal vermiyordum burdan donecek mi yoksa aaagi kirdi diyip 23.6 ya kadar gidecek mi izleyecegiz artik. Ytd

Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

İnşallah hepimize kardeşim amin çok teşekkür ederim

0BeğenmedimŞikayet

RG58 ()

Nasip kısmet gardaş inşallah daha iyi yerlerden almak nasip olur

0BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Buraya siz nereden alacaksınız sorusuna her siz bana bakmayın ben biraz daha tedbirli davranırım sonra üzülüyorum alım yapmayıp beni beklersiniz diye hatırlatıyorum 6.55-6.50 bu iki noktadan alıma başlarım dedim 6.00altı üzmez arkadaşlarda yazdım. ama gelse 3000gr 6.55 3000gr 6.50den alacaktım açıkçası herşey nasip. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

RG58 ()

Siz 6.5 deyince almadım. Daha sonra yükseldi

0BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Selamlar iyi haftalar kıymetli kardeşim cuma akşam üzeri 6.60 altı üzmez yazdım saat 16.00dan sonra çok iyi hatırlıyorum 6.57-6.56 gelmiş sonra akşam baktım birde o arada bankalar bu yukarıdaki rakamlardan satıyordu benim telefon geldi kuzenimin 2. bebegi olmuş evdikiler aradı biz konuştuk sende ara diye. o sırada 2 kere saati ertelenen tüfe verisinin sonucunu öğrenmeye çalışıyorum. 12 tane soru gelmiş bekletmeden bunları cevaplamaya çalışıyorum. kuzeni aradım konuşma bitti 6.63tü ekran. sana yalnış anlamazsan bir şey sorabilirmiyim @LosAnarquista60 arkadaşımızda aynı şeyi sordu o akşam sana hadi ben alamadım ha 6.55-6.56-6.57 sen neden almadın dediğim gibi yalnış anlamazsan sordum. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

RG58 ()

Sayın hemşerim ne yapmamız konusunda bilgilendirseniz sevinirim teşekkürler

özgece için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

özgece ()

hepimiz tl de mb toplantısı bi geçseydi yoluumuza yon vereydik iyi olurdu..

0BeğenmedimŞikayet

RG58 ()

Teşekkürler hemşerim Tl bekliyorum ne olur bilmiyorum teşekkürler

özgece için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

özgece ()

Günaydın hemşerim nasılsın görüşmeyeli

0BeğenmedimŞikayet

RG58 ()

Günaydın hemşerim

Cevap yaz Cevabınızı ekleyinizGönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Bir isim giriniz Yorumunuzu buraya ekleyiniz
Kalan karakter: 5000
Kullanıcı adı veya E-posta
Şifre

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

E-posta adresiniz

E-posta adresiniz

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
1 ONS
3128.9463122.6613116.3753110.0903103.8053097.519

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
1 Dolar
38.00437.98137.95837.93637.91337.890

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum

Sitemiz hakkında düşünceleriniz