Gece
Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0966 12:15:32
EUR 41.7140 12:15:32
USD 38.0113 12:15:32
ALTIN ONS $3026.7650 12:15:32

Konu: Gram Altın Günlük Flama/Üçgen (Boss. v_Paradoks)

Az önce bahsetmiş olduğum Gram altın TL deki flama/üçgen fm ve hedefleri,
Yatırım tavsiyesi değildir, sadece ihtimallerdir.
Buna göre işlem yapılmaması yönünde uyarayım. Bol bereketli kazançlar.

Yorumlar (32)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Buna bakabilirsin 2-3 ay kadar olmuştu @Yaseminnisa ablacım
İşe yarar diye düşünüyorum takıldığın nokta olursa yardımcı olurum yine :)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bir 2 aylık formasyon grafiğimizin de hedefini almış bulunmaktayız. Dolar bir söze uçuyor ne yapacaksak alayımız fakirleştik yine.

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Günaydın. 1 ay kadar öncesi altın 450 civarıydı. O günden bu güne 70 TL'ye yakın bir artış var.
Umarım tepeden alanlar dipten zararına bozmamış zararı kurtarmışlardır. Bugün altın gümüş Platin güzel yerlerde. Bu grafiği attığımızda alanlar ise çok güzel karlar etmiştir sanırım.

0BeğenmedimŞikayet

Erool37 ()

:) ekleme yapilir ama hele yarinda duserse super

_eren_erkam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_eren_erkam ()

Yok 400 lot sadece :)

Erool37 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Erool37 ()

Insallah yuklu girmemissindir

0BeğenmedimŞikayet

Davut19 ()

Dur başkan sattığımızı bi alalım alıştık alttan verip üstten almaya:)

0BeğenmedimŞikayet

_eren_erkam ()

Teşekkür ederim kardeşim

0BeğenmedimŞikayet

Erool37 ()

Yillik 8.97 en alt marj 8.68 borsa toparlarsa 10 lari cok rahat gorur

0BeğenmedimŞikayet

_eren_erkam ()

Halka arzı 8.50 sanırım

0BeğenmedimŞikayet

Erool37 ()

Ben yeni aldim 9.02 den veriyorlar yarini da gormek lazim saglam satis yedi en dibi simdiye kadar 9 mus zaten

0BeğenmedimŞikayet

_eren_erkam ()

Kardeş natürel gaz ortalamaniz nedir. Bende almıştım 10.15 ortalama daha düşer mi bu hisse

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Hmm umarım bereketli olur cam işini severim ben :)

0BeğenmedimŞikayet

Erool37 ()

T telekom afyon şise naturel gaz turas biraz biraz topladim orta vade :)

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Güzel mi hangisi ben pek borsa takılmam ama :)

0BeğenmedimŞikayet

Erool37 ()

Biraz hisseye girdim bakalim sansimizi orda deneyelim :)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

TL de iyidir bazen bereketli olsun sonuçta kazanmak güzel bir şey :)

1BeğenmedimŞikayet

Erool37 ()

Ben bu doalrada cesaret edemedim biraz var tlde kaliyim firsat kovaliyim bakalim biyerden yakalariz elbet biseyler ; :)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Aynen dostum nasip kar görünce uçan uçsun kaçan kaçsın şükür kazandıktan sonra düşerse fırsat düşmez de tehlike geçerse üstten alınabilir. Lakin dolar ile parite arbitraj falan yapmak da güzel oluyor. ytd

0BeğenmedimŞikayet

Erool37 ()

Ben de satis gelecegini dusunuyorum sattim altin cok az kaldi dolar euro sepetm duruyor nasip artik duzeltme olursa aliriz cok sukur zararda diiliz kar cebe yakisiir dicez artik

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Güzel seviyelerde şu an gram altın 515 gümüş 7.60 lara dayandı dolar iyi gidiyor. Hızlanma artıyor. Borsa dan kaçan buraya gelmişse şimdilik belki de düzeltme adına erken olabilir. Ama hızlı yükselişler beni tereddütte bırakıyor. Tuzak yükseliş ile gel gel yapma ihtimali ve sonra yolcuyu alıp düzeltme gelirse asıl öyle gelmesini daha yüksek olasılık görüyorum felsefe olarak tabiki ytd

1BeğenmedimŞikayet

Erool37 ()

Ayni dusunleri paylasiyoruz duzeltme 1920 dende olabilir ama 1900 asamiyor gibi borsada dan sonra duzeltme onsa gelecek diye dusunuyodum bugun bist saglam satis yedi

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Selam dostum sen nasılsın. Esasen ben de düzeltme bekliyordum önce ama belki de hızlı bi yükselip düzeltmesini öyle yapar mı diye de düşündüm. Asıl büyük çanağı tamamlayıp sonrasında kulp çalışması için dönebilir diye de aklımdan geçiyor. Tabi her ihtimal var ama çok güçsüz görünmüyor şimdilik. Kapanışı takip etmek gerekli tabi. Bir de yarınki dolunay ile ay tutulaması nasıl etki edecek merak ediyorum. ytd

1BeğenmedimŞikayet

Erool37 ()

Nasilsin ustad duzeltme yapmadan mi gider diyorsun canak hedefine bende 480 yapip 530 hedefi tamamlar diyorumm ama donmedi bir turlu

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Merhaba gram altın bu 1 aylık grafiğimizdeki flamanın 530 hedefini alacak gibi ama tabiki ytd.

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

500 civarı gelmiş 530 gelirse çok iyi. ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Tabiki üstadım yanlış anlaşılma olmasın. Yani senin de gördüğün seviye aşağı yukarı aynı olunca istişare açısından demek istediğim o nedenle yatırım tavsiyesi değil ihtimal olarak demek daha doğru olur. ytd

USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

USTAMM ()

Merhaba Dostum.
Dostum onay değil, onay veriyorum dersek şimdi buradan girelim mi denir. Sadece grafik bozmazsa, bir ihtimal 26.278 gelebilir gibi.
YTD

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Vayy merhaba Ustamm Hoşgeldin :)
Sensiz de tadı yoktu zaten sayfanın
Ama iyi ettin en azından biraz dinlenmiş oluyor insan den. siz çok...
Evet bekliyoruz ustam sen de onay veriyorsan o band aralığı olması muhtemelen ama 25.20-25 bandı sağlam direnç baya yoruyor. Aşarsak iyi aşarız gibi de aşamazsak bilirsin işte...

1BeğenmedimŞikayet

Yabancı61 ()

Yazmamaya tovbe etmis gibisiniz :) ozaman dolar bu seviyelerde kalirsa 6.88 ler lakin dolar yine bisey yaparlarsa ozamana dusedebilir ons oralari gorurse hayirlisi bol kazanclar

Cevap yaz Cevabınızı ekleyinizGönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Bir isim giriniz Yorumunuzu buraya ekleyiniz
Kalan karakter: 5000
Kullanıcı adı veya E-posta
Şifre

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

E-posta adresiniz

E-posta adresiniz

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
1 ONS
3037.9103033.0773028.2433023.4103018.5773013.743

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
1 Dolar
38.05138.03238.01337.99337.97437.954

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum

Sitemiz hakkında düşünceleriniz