Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (87)
1BeğenmedimŞikayet
353535 ()Sayın elinize emeğinize sağlık. Takoz dibi 22,89 beklentimiz ama hareketler çok cansız bu durgunlukta düşüş olsa bile 24,2x aşağısına inmez gibi duruyor bende alım bekliyorum ama biraz ümidim kalmadı iyi bir alım için:(
selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Öyle bir kesinlik yol hocam 25.44 ten dönme ihtimali de en az o kadar ytd
Gayret1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İstanbul_un_babası ()Sayın losA inşallah herşey çok güzel olacak ama tam gidecek artık dediğimizde ya dolarda ni haber yada powel denen donuk çıkıyor piyasaya ... hızlı giderse çok kişide gümüş yok .. : full emtia ile bekliyoruz... sabah sattırmadı yoksa satmıştım 6.65 emir gelmedi sonrada boşverdim ... yine herşeyiyle abd nin kucağına verdiler bugün bence karar günü ytd
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Hocam 25 80 e ucar ozaman
Hı yani 25.80 den dönermi açaba
Lab_Tek_44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Pardon 6 23 deyil 23 dü
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Hocam 6.23 onsdan sonra direk 26 27 lere çıkarmı benim biraz bilgim sınırkı ama sankin bi dönüşten sonra çıkış olurhibime geliyor nedersiniz
2BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Gercekten cok guzel degerlendirme elinize saglik. Suan ki goruntu yukselis yonlu bakalim cikabilecek miyiz. Kazanciniz bol olsun
0BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Hocam @selcukcelik hocanın en son atttığı grafik gayet sağlıklı
25.80 üzeri kapanış şart yükseliş için
Gayret1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()25.80 üzeri atamazsa ve kapanış gelmezse
Mustafa89 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Hocam ne dusunuyorsunuz onslar hakkında
0BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Ons bazlı beklentim var ytd
Mustafa89 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa89 ()Hocam siz dolar bazlı düşüş mü yoksa ons bazlı düşüş mü bekliyosunuz gümüşte
1BeğenmedimŞikayet
Lawyer61 ()Hocam emeğinize sağlık uzun süredir sizi takip ediyorum öngörüleriniz büyük bir oranda gerçekleşti o yüzden sizin tahmininiz ne olduğunu merak ediyoruz
0BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Emeğine sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa89 ()Hocam sizce ağırlık ne tarafa
6BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Günaydın .
Tahminleri alalım 27,85 mi ? 22,89 mu ? Takozun tepesinde oylandırıyorlar hızlı patlayacak.
1BeğenmedimŞikayet
Pınarbaşı ()Elinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
nkobya ()Selçuk bey harika bir analiz ellerine sağlık. Rabbim hayrını kabul etsin inşaallah.
1BeğenmedimŞikayet
İstanbul_un_babası ()Emeğe sağlık herbir harf değerinde ...
1BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Allah razı olsun usta
1BeğenmedimŞikayet
horozcu ()eline sağlık hocam
1BeğenmedimŞikayet
kznlr ()emeğine sağlık ustad , bol kazançlar
1BeğenmedimŞikayet
kaybedenler ()Elinize ve emeğinize sağlık hocam
1BeğenmedimŞikayet
Gio ()Emeğinize sağlık. Teşekkür ederiz.
1BeğenmedimŞikayet
Var_mısın_yoksun ()Emeğinize sağlık hocam