Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0418 14:55:14
EUR 36.0368 14:55:14
USD 34.5683 14:55:14
ALTIN ONS $2700.6250 14:55:14

Konu: Ons Gümüş Günlük Alçalan Takoz

⭐⭐selcukcelik ()
Gümüş
Selamlar arkadaşlar

Altta paylaştığım grafik ve tabloyu aynı anda incelemekte fayda var.
1 h yada 4 h yerine daha sağlıklı Sonuca ulaşabileceğimi düşündüğüm Günlük grafik üzerinde kusursuz çalışan bir alçalan takoz görünümü mevcuttur.

Bir sihirli el yönetiyor misali DXY ve 10 yıllıklar Güçlenirken Ons'larında hareket alanlarını yarattılarını görüyorum.

Gümüş Ons Takozun Hatlarına uyum sağlamaya devam eder ise 25,35 - 25,55 başlayıp Takozun Son durağı olan 22,89 Ons usd ' e kadar düzeltmeye gitmesi gerekir.

Tabloyu incelediğimizde Aylıkta oluşan dip rakam 22,89 olarak görünmekte.
Tablomuzda Haftalık , Aylık ve yıllık destek direnç rakamlarımızı inceleyiniz. Alçalan takozun hızlı bozulabilmesi için Haftalıkta 24,72 üzerinde kalıp bizi 25,39 a götürmesini bekleriz . 25,39 üzerinde kapanışlar soluksuz 27,85 ' e kadar fiyatlama oluşturur. Siyah hat ile tablo üzerinde bu hareketi gösterdim. ve 27,85 üzerinde ki hacime bağlı Ağustos ayına kadar sürecek olan bu yükseliş hareketi 32 USD ' de Son bulacak ve yeni düşüş trendine bu noktada gireceğiz.

32 USD hareketi 22,89'da takozu tamamlayarak mı gider Yoksa 24,72 üzerinde 'ki kararlılıkla mı gideceğiz Bunu bu haftaki kapanışımız gösterecek.

Yeni senaryolar ancak Haftalık ve aylık kapanışlara göre kurgulanabilir. ( YTD Diyelim )
Saygılar Bol kazançlar

Yorumlar (87)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 3 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

1BeğenmedimŞikayet

353535 ()

Sayın elinize emeğinize sağlık. Takoz dibi 22,89 beklentimiz ama hareketler çok cansız bu durgunlukta düşüş olsa bile 24,2x aşağısına inmez gibi duruyor bende alım bekliyorum ama biraz ümidim kalmadı iyi bir alım için:(

selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Lab_Tek_44 ()

Öyle bir kesinlik yol hocam 25.44 ten dönme ihtimali de en az o kadar ytd

Gayret1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İstanbul_un_babası ()

Sayın losA inşallah herşey çok güzel olacak ama tam gidecek artık dediğimizde ya dolarda ni haber yada powel denen donuk çıkıyor piyasaya ... hızlı giderse çok kişide gümüş yok .. : full emtia ile bekliyoruz... sabah sattırmadı yoksa satmıştım 6.65 emir gelmedi sonrada boşverdim ... yine herşeyiyle abd nin kucağına verdiler bugün bence karar günü ytd

LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gayret1 ()

Hocam 25 80 e ucar ozaman
Hı yani 25.80 den dönermi açaba

Lab_Tek_44 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gayret1 ()

Pardon 6 23 deyil 23 dü

0BeğenmedimŞikayet

Gayret1 ()

Hocam 6.23 onsdan sonra direk 26 27 lere çıkarmı benim biraz bilgim sınırkı ama sankin bi dönüşten sonra çıkış olurhibime geliyor nedersiniz

2BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Gercekten cok guzel degerlendirme elinize saglik. Suan ki goruntu yukselis yonlu bakalim cikabilecek miyiz. Kazanciniz bol olsun

0BeğenmedimŞikayet

Lab_Tek_44 ()

Hocam @selcukcelik hocanın en son atttığı grafik gayet sağlıklı
25.80 üzeri kapanış şart yükseliş için

Gayret1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Lab_Tek_44 ()

25.80 üzeri atamazsa ve kapanış gelmezse

Mustafa89 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gayret1 ()

Hocam ne dusunuyorsunuz onslar hakkında

0BeğenmedimŞikayet

Lab_Tek_44 ()

Ons bazlı beklentim var ytd

Mustafa89 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mustafa89 ()

Hocam siz dolar bazlı düşüş mü yoksa ons bazlı düşüş mü bekliyosunuz gümüşte

1BeğenmedimŞikayet

Lawyer61 ()

Hocam emeğinize sağlık uzun süredir sizi takip ediyorum öngörüleriniz büyük bir oranda gerçekleşti o yüzden sizin tahmininiz ne olduğunu merak ediyoruz

0BeğenmedimŞikayet

Lab_Tek_44 ()

Emeğine sağlık hocam

0BeğenmedimŞikayet

Mustafa89 ()

Hocam sizce ağırlık ne tarafa

6BeğenmedimŞikayet

selcukcelik ()

Günaydın .

Tahminleri alalım 27,85 mi ? 22,89 mu ? Takozun tepesinde oylandırıyorlar hızlı patlayacak.

1BeğenmedimŞikayet

Pınarbaşı ()

Elinize sağlık

1BeğenmedimŞikayet

nkobya ()

Selçuk bey harika bir analiz ellerine sağlık. Rabbim hayrını kabul etsin inşaallah.

1BeğenmedimŞikayet

İstanbul_un_babası ()

Emeğe sağlık herbir harf değerinde ...

1BeğenmedimŞikayet

Fatih001 ()

Allah razı olsun usta

1BeğenmedimŞikayet

horozcu ()

eline sağlık hocam

1BeğenmedimŞikayet

kznlr ()

emeğine sağlık ustad , bol kazançlar

1BeğenmedimŞikayet

kaybedenler ()

Elinize ve emeğinize sağlık hocam

1BeğenmedimŞikayet

Gio ()

Emeğinize sağlık. Teşekkür ederiz.

1BeğenmedimŞikayet

Var_mısın_yoksun ()

Emeğinize sağlık hocam

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum