Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Hocam merhabalar . Ont çalışmanız var mı acaba 1.80lardan girdim tutmalı mıyım sizce?
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()est dostum o kardeşimiz diğer sayfalar da da olduğu için öyledir etiketler isen
geri dönüş yapar ben tşk ederim
EFE78 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EFE78 ()kapsama alani disinda o hocamiz. ki sende grafik ustasisin. sana sormayip kime soracagim. tesekkur ederim kardesim
BROKER25 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
wRonG16 ()Oda gider inşallah 4s fincan kulp gibi degerlendirirsek. Kulpu kiramamis gözüküyor kinikli hocada dün söyleyince dün vedalastim ben bakalim üstadlar degerlendirsin sende ona göre hareket edersin
Nairobi07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()dostum atan dostumun yorumlaması daha sağlıklı olur ama ipucu vereyim sarı çizgi üzerin de devam edeceği
0BeğenmedimŞikayet
EFE78 ()grt grafiginde
1BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()benim attığım grafik için mi
0BeğenmedimŞikayet
EFE78 ()@BROKER25 kardesim merhaba su grafikte ne deniyor bi yorumlarmisin. hedef nedir sence
0BeğenmedimŞikayet
Nairobi07 ()Yok talimat vermiştim 150 de %50 satmış yarısı kaldı elimde :)
wRonG16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
wRonG16 ()1570 yakalayamadin mi dün gece zipladiydi :s
Nairobi07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kemalilkan ()anlamayanlar için hedef neresi hocm :)
0BeğenmedimŞikayet
Nairobi07 ()Üstad birde dent yorumlar mısınız :) şimdiden çok teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
EFE78 ()sanatci resimde neyi anlatiyor hocam :)