Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (147)
0BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()bak aşağıda grafikte dün atmıştım, bugün nerde kapadı :))) @Recep35
1BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()nasıl keyfin yerine geldi mi :) tavandan 20 kuruş aşağıda kaldı tavan sayalım mı :)) daha yarını var bir de :)
Recep35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Arthur0 ()hocam cahilliğme ver bişey sormak istiyorum. simdi 9.55 te acılıyor alış satış adet toplamına bakıyoruz hisse bazında ama mesela saat 9.55,01 9.55,02 diye gidiyor sonucta her saniye artma olmaz mı orda , yoksa belli bir süre bekliyor mu?
Hasrüs için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Arthur0 ()ya deneme amaçlı bir şey aldım neye bakacağımı bilemedin. işlem adetini görebileceğim bir yer olmaz mı total olarak entersan
0BeğenmedimŞikayet
Arthur0 ()Pardon pardon pardon durdum:)))
Denizzz_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hasrüs ()Kademe analizi ben denemedim simdiye kadar.. acildigi fiyatin kademesine bakilabilir ama bakan arkadaslarim var.. ytd
Arthur0 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Denizzz_ ()Ewet ben de sevindim seni gördüğüme . Gelmez oldun. Ben de durumlar Elhamdülillah çok iyi :))
ÇOTANAK2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Denizzz_ ()Arthuuurrr :)) Dur Arthur duur :))
0BeğenmedimŞikayet
Arthur0 ()Yoksa emir defteri mi
0BeğenmedimŞikayet
Arthur0 ()Yoksa derinlikteki alıs satıs mı daha öamtıklı ilk acılıstakinden bahsediyorum
0BeğenmedimŞikayet
Arthur0 ()Hocam selam bi sorum var kademe analizindem bakabilir miyiz buna atıyorım sabah 9.55 acıldı kademe analizinde alıcıyı ve satıcıyı toplayarak
0BeğenmedimŞikayet
idil38 ()Hayırlı kazanclarınız olsun inşallah. Bugunkuler gibi iyi yükseliş yapması dileklerimle... ytd.
2BeğenmedimŞikayet
Hasrüs ()Orge, prkme, dnisi, kront, egser, arzum.. ytd
idil38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
idil38 ()Slm Hasrüs hocam bugün için bir dengesizlik vardı hacim işi ben siz yazdığını ilk günden beri hergun doğru yaptım karlı oldu bugünde alım yaptım kar gözüktü satıyım dedim alttan sattı. Sonucta bana deneyim oldu diye düşünüyorum. Sagolun vaktiniz oldukça yine kağıt ve hacim paylasirsaniz memnun olurum saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()sağlık olsun , başka sefere artık
prens006 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()o zaman nurettin den yürürüm diyelim mi son ses :)))
0BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()teşekkür ederim ; ) kısmet takmayın kafanıza bir sürü kağıt var fırsatlar bitmez
Nur07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÇOTANAK2 ()İyiim sağolasın eh fena değil sen nasıl gidiyor ihşallah iyidir klavye hatası hocam diye çıkmış ) burada arkadaşları görmek güzel
0BeğenmedimŞikayet
Denizzz_ ()Az evvel yazdığım yanlış sayfaya gitti :) @Hasrüs Hocam lınk sayas btçim tavan oldular.
burce %5.33 inveo %6.96
Teşekkür ederim emeklerinizi yabana atamam...
https://altin.in/denizz_
0BeğenmedimŞikayet
Denizzz_ ()Bu arada hocalara büyük haksızlıktır bana hoca demen :)) Bilhassa belirteyim
0BeğenmedimŞikayet
Denizzz_ ()Aleyküm selam kardeşim :) İyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor?
0BeğenmedimŞikayet
ÇOTANAK2 ()Sizi yakalandık Selam diyeyim dedim hocam nasılsınız
0BeğenmedimŞikayet
Denizzz_ ()Şuna emin ol ne ilksin burda ne son olacaksın :))
0BeğenmedimŞikayet
Arthur0 ()anladım tamam:)
0BeğenmedimŞikayet
Denizzz_ ()Rica ederim ne demek. Tabiki hocam kazanmakta var kaybetmekte bunu kabullenerek işe başlıyoruz öyle değil mi? Söylediğiniz gibi kesinlik olsaydı şu ortamı düşünemiyorum :)) Ben de size teşekkür ederim duyarlılığınızın örnek olması temennisi ile.
0BeğenmedimŞikayet
Denizzz_ ()Bana zahmet olmaz elbete ama @Hasrüs hocamın kararı daha sağlıklı gibi gibi :))
0BeğenmedimŞikayet
Arthur0 ()eyvallah sağolasın:)
Recep35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Recep35 ()Burdamıdin abi :))
0BeğenmedimŞikayet
Recep35 ()Valla ha hatırlamiyom abi girmiş zaten sasasi olanın tasasi olurmu olmaz mi abi :))
Yusuf° için cevaplandı (yorumu göster)