Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (41)
0BeğenmedimŞikayet
Sportteacher_ ()Ok teşekkürler
BROKER25 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şaşkın1 ()Bat yarasa formasyonu.
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()neyden bahsediyorsun dostum ? kusura bakma anlamadım
Şaşkın1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()tamam dostum o rakamlar illa gelecek diye birsey yok yaklaşınca da parçalı alım yapabilirsin o şekil de yazmam da ki neden üzmez yani
Sportteacher_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şaşkın1 ()Hic çalıştığını görmedim bu güne kadar. En saglami Flama ve fincan.
0BeğenmedimŞikayet
Sportteacher_ ()Bu yazdıkların paribuda var ada dot xlm
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()2 coin yazdım ama sanırım onlar pari de yok
0BeğenmedimŞikayet
Sportteacher_ ()Kardeş liste yapabildin mi müsait misin?
0BeğenmedimŞikayet
Sportteacher_ ()Belirleyebildin mi kardeş
0BeğenmedimŞikayet
Oto_tamir ()Tekrar tesekkur ederim
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()tamam dostum saygılar zaten garanti görünce yazıyorum
Oto_tamir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Oto_tamir ()TM hocam teşekkür ederım sorumluluk bana aıt zaten o konuda zarar da etsem sokıntı yok yardımınız ıcın teşekkür ederım yenı al fırsatı olursa onlarıda beklıyorum
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()tl olarak ada dan 9 ile 8,70 kadar gelirse al
dot 250 240 arası al xlm 2.800 ile 3000 arası al
ytd ve parçalı olmak kaydıyla şimdilik bunlarla devam et binance den de devam ederiz
0BeğenmedimŞikayet
Oto_tamir ()TL işe işlem yapıyorm ama bınanceye de yenı geçtim usdt den de ala bılırım
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()tl ilemi usdt ile mi işlem açıyorsun
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()dostum elimden geleni yaparım ama altın gibi değil kar zararı da çok fazla üstüne stres cabası çok yazılanlar önemli değil malı iyi yerden alıp vadeni belirleyip sabırlıca beklemen lazım hangi borsadasın tl mi usdt mi işlem yapıyorsun
0BeğenmedimŞikayet
Gececi_ ()Tamamdır hocam beklemedeyız o takdırde
0BeğenmedimŞikayet
Sportteacher_ ()Evet paribuda kullanıyorum
0BeğenmedimŞikayet
Oto_tamir ()Burda genelde sepet yapıyorlar alt sat yapan vok nadir bana da yardımcı ola bılır mısın altında kı zararımı çıkarmak ıstıyorum ayı sezonu gelıyo dıyolar burdan da zarar ederım dıye korkuyorum kısa al sat vadelerını bılmedıgım ıcın satıs yaparken de tereddüt edıyorum
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()dostum yani vaden ne bilmiyorum ama şuan kırılım üzerin de btc ile biraz daha çekilebilir ama sepette bulunması dereken bir coin
Gececi_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()dostum genel tüm coinler de aynı durum var düzeltme yapması normal bakayım
Gececi_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()est dostum ben kısa al sat yapıyorum sermayem küçük sağlam alttan yakaladım mı affetmem tatmin edecek kar gördüm mü de satarım
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()tl olarak mı işlem açıyorsun ona göre yazacağım
0BeğenmedimŞikayet
Gececi_ ()Hocam Avax a bakmamız mümkün mü ? BTC su koydukça ufaktan dusuyor.
0BeğenmedimŞikayet
Oto_tamir ()Hocam sen al sat yaparken vaden ne kadar oluyo sormam da sakınca var mı bılmıyorm yanlış bısey sorduysam ksr bakmayın sımdıden
0BeğenmedimŞikayet
Sportteacher_ ()Ben 1 ay belirlemiştim ama çok mu kısa?
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()işte onu sen kendi ihtiyaçlarına göre karar vermen lazım dostum örnek
3 6 ay gibi gibi kısa orta uzun
0BeğenmedimŞikayet
Sportteacher_ ()Benim çok bilgim yok dediğim gibi altından 10bin eksim var eğer 10gün ise 10 gün 1 ay ise 1 ay beklerim
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()dostum bana değil sen kendine göre vade belirle yada tam araştır dostum ona göre alım yapalım
0BeğenmedimŞikayet
Sportteacher_ ()Nasıl istersen 1 ay vade iyi mi?