Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
hakan33 ()Hayırlı akşamlar hocam sizinle birlikte alım satım yapmıyorum yorumlarınızı da yakından takip etmiyorum ama denk geldikçe de okuyor hak veriyorum siteye olan desteğiniz like ile ölçülemeyecek kadar değerli. Siz daha iyi bilirsiniz tabi ama ışık oluyorsunuz siteye teşekkür ederim
selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Tunahan_06 ()Selçuk hocam bu sitede olanların yüzde 90 ı acemi ve genel olarak okumayı sevmeyen hazırcı insanlar şimdi siz analiz yaptığınızda ve diğer arkadaşlar analiz yaptığında yazılarınız uzun ve teknik terimler içerdiği için yazılarınızı genelde okumuyorlar. Onlar istiyorlar ki bugün aldım selçuk hocam hemen yükselir desin ve satıp kar edelim beklentisinde olan insanlar olduğu için ve sizin de uzun zamandır bu site içerisinde bu gibi insanların varlığını bildiğinizi düşündüğümden dolayı paylaşımlarınızı geri kalan yüzde 10 dan esirgememenizi istirham ediyorum
1BeğenmedimŞikayet
sabır ()Şahsen sizi begenerek takip ettiğimi belirtmek isterim. İnşallah paylasimlariniza devam edersiniz
1BeğenmedimŞikayet
ghostcrow ()Üstadım bir grafiğin çizilmesinin yorumlanmasının ne kadar zor ve uzun zaman aldığını olduğunu yakın zamanda öğrenmiş bir kardeşin olarak ellerine sağlık diyorum. siz ve sizin gibi sayfamda paylaştığım 7-8 kişinin paylaştığı veri, grafik ve yorumlar dışında diğer yorumları fazla takip etmiyorum. Yokluğun bizler için büyük eksiklik olsa da kişilerin kararına her zaman saygı duyarım. Rabbim bize verdiğin emekler için senden razı olsun. Hayırlı kazançlar.
0BeğenmedimŞikayet
siyahbeyazım ()Beğeni verdim demek hiç adetim değildir ama o 13 arkadaştan birisiyim, esas sizin elinize sağlık sayın @selcukcelik hocam her şey için tüm emekleriniz için sağ olun var olun elleriniz dert görmesin, sizi seven ve takip eden biri olarak paylaşımlarınıza devam etmenizi dilerim, saygı, sevgi ve selamlarımla...
0BeğenmedimŞikayet
ESF26 ()Hocam değerli yorumlarınızı takip edip istifade eden biri olarak paylaşımlarınıza devam etmenizi rica ederim. Bizim için değerlisiniz saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()eyvALLAH eline sağlık Selçuk Hocam analiz ve paylaşımların için tebrikler emeklerin için teşekkürler sağolasın
0BeğenmedimŞikayet
kznlr ()selçuk hocam bakın size yorum yazıyoruz disklike veriyor kulakları çınlayasıcalar.
kznlr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kznlr ()hocam çok haklısın ama selçuk hocaya yorum yazıyoruz disklike veriyorlar, şu mübarek günde güzel metiyeler düzdürüyorlar kendilerine disklike cılar.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Burada ciddi yorum yapabilen kişilerin kaybedilmemesi lazım
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bende okuyorum yorumlarınızı ve pek çok insan okuyor, ama siz sadece like verenleri saymışssınız 6 like gelmiş benden de bir like 7 oldu Herkesi selçuk çeliğin emeğine like atmaya çağrıyorum
0BeğenmedimŞikayet
kznlr ()selçuk hocam emeğine sağlık , seni takip ediyoruz istifade ediyoruz. seni takip edenleri edipde takdir etmeyenlere değişme , bas engeli takdir edenlerin görsün yorumlarını. hayırlı kandiller
allaha emanet ol.
2BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Hocam burda faydali paylaşımlara like verilmiyor ... şahsen bunu yaşayan biriyim
Siz gitmeyin biz sizinle fikir alışverişi yapalım derim
Emek gösteren herkesin emeğine sağlık denilmeli
32BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Alt grafiğin ilk halini 3 hafta önce 24,87 den tepki alıp 26,63 e kadar fiyatlama yapar iken atmışım . Ve 24,33 Kulp formasyonunun hedefi olarak vermişim. Grafiğin gerçekleşmesi halinde neredeyse 1 usd kadar kar yazacak bi aksiyonu göstermişim. Sonrasında 2. bi düzeltme ile 1 usd daha. Formasyona güvenip işlem yapan en az 1 lot ( 15 bin dolar ) ile 2 defa işlem yapsa kazanacağı para 4 bin usd . Ve şahsen bu turu 2 kez attım. Grafiğe gelen like 13 :) Biz burda boşuna mesai harcıyoruz. Like benim hiç bi işime yaramamıyor bana sadece nekadar takip edildiğimi ve verdiğim emeğin karşılıgında kimlere ulaştığımı gösteriyor. 13 arkadaşımın eline sağlık diyorum ve paylaşımlarıma son veriyorum . kalın sağlıcakla ...
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Selçuk Hocam Elinize sağlık teşekkür ederiz huzurlu tatiller dilerim.
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Elinize sağlık Selçuk bey
Hayırlı kandiller
1BeğenmedimŞikayet
atesbey06 ()Emeğine sağlık Selcuk bey
1BeğenmedimŞikayet
gazi45 ()elinize saglik#
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Teşekkür ederim sizinde emeğinize sağlık usta.
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()hocam doların durumu ne olacak. geçen sene çok kısa süre kaldı 8 üstü. Yeni MB başkanı faize karşı. yükseliş devam eder mı
1BeğenmedimŞikayet
İlla_edep ()Emeğinize sağlık syn @selcukcelik
2BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Emeğine sağlık sayın @selcukcelik hocam
1BeğenmedimŞikayet
Hkn4512 ()Hocam çok teşşekürler umarım gerçekleşir sabırla beklemeye devam
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Emeğinize sağlık sayın hocam teşekkür ederim aylık kapanışı ve ardından değerlendirmelerimizi merakla bekliyoruz teşekkür ederim.
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Eline saglik Üstad