Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (49)
1BeğenmedimŞikayet
Zezeze ()Sn Bünyamin teşekkürler:)) bunu anlayan az insan var:))
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Histograf 38.2 kabulü ytd
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Sn ahmet ben tşkr teveccühünüzden dolayı
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Güzel izahat için sağolasın Bünyamin Hocam eline sağlık teşekkürler
Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Allah cc cümlemizden razı olsun
smsun55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
smsun55 ()allah razı olsun ilginiz için saygilarimla
2BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Sn smsun 55 arz talep skalaları var 00.00 23.6. 38.2. 50.00. 61.8. Ve 100.00 arz talep dendesinden bir emtianın yukarı aşagı ne kadar hareket edebilecegini hesaplamaya yarayan degerler piyasanın neyi kabullendigini neyi kabullenmedigini anlamaya yarar şimdi 24.544 de piyasanın %23.6 sı fiyatı orta uzun vadede uygun bulup yatırıma uygun oldugunu onayladı ve diger degerlerde alım yapmayı bekler trend çizgileri bu hesaplamayla belirlenir bol kazançlar ytd
smsun55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
smsun55 ()kiymetli kardedim iyi aksamlar manadi ne acaba tesekkur ederim ytd
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Histografik yapıda 15 dakikalık tepkide 23.6 ortalamaya 24.544 de dokundu kendime not ytd
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Her işin pisikolojik ve sosyolojik bir yapısı vardır sn ghostcrow büyük resime bakmak bence daha önemli bol kazançlarınız olsun ytd
ghostcrow için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ghostcrow ()Teşekkür ederim bende 24,6x kırılımını bekliyorum bugün ve yarın dolunayın etkiside gelebilir gann amcamıza göre. ( @drtunahan üstada teşekkürler) 24,4x altında parça alımlara başlayabilirim.
rabbim gümüşünüzü bereketli, tahminlerinizi isabetli kılsın hayırlı kazançlar Bünyamin kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Tsk ederim elinize sağlık. cvp için ayrıca tsk ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Kısada evet orta uzun vade için bir şey diyemem 24.67 kırılım onayından sonra 24 onayını görmek gerekir sn ghostcrow bol kazançlar ytd
ghostcrow için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Sn gram 34 ben usd alıp satıp kendimi kar ettim diye kandıranlardan degilim fiyat onaylarını gördügüm zaman alır ve satarım bol kazançlar ytd
Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Volkan59 ()yine pek anlamadım ama teşekkürler :)
0BeğenmedimŞikayet
ghostcrow ()bu dolar kuru ile yaklaşık 24.1x onsa denk geliyor doğru mudur Bünyamin kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Sn volkan 59 macd histografı türkçesi arz talep ilşkisinin teknik görünümü diyebiliriz yatırımcının fiyat kabul oranlarıda olabilir bol kazançlar ytd
Volkan59 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Sn Bünyamin siz alim düşünüyormusunuz bu rakamlardan. tsk.
0BeğenmedimŞikayet
Volkan59 ()ne oluyor dostum bu