Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (49)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Bir önceki düştügümüz histograf yeni historaf kırım sonrası yapılandırılabilr ytd
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Macd yeni histografik sayım analizindeki son 61.8 onay kabulünü konsolide dinamiginde 50.00 23.8 kadar indi ve 25.09 üst bant onay aldı ytd
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Loy alım yapmıyorsa bir alt onayı kabul edilmiş sayılır sn 50 mg ytd
50mg için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
50mg ()Geldi mi onayı hocam
Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Bir alt loj 23.57 ytd
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()19.87 bende önemli
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()2021 sonu sonu altın 2000 dolar gümüş ons 37 dolar ama önce dipler
ChevronOmaha için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Ben acele etmiyecegim ytd
Meke07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Biz o şarkılarla büyüdük dostum
ticaret_adamı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Bol kazançlarınız olsun bilmuhabbetle
albay06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zezeze ()Hahaha aynen, yırttılar:))
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Ben acele etmiyecegim ytd
ElSamsam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Sana da bümyamin dostum bi şarkı vardı bir gece ansızın gelebilirim
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Ddd sevindim usd vardı kızdırmasınlar kadıncağzı ddd
Zezeze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Meke07 ()Daha aşağısı da olabilir mi? TL deyi acaba kaçlardan emir hirsek olur. Dağolın hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()O kadar düşecegini düşünmüyorum dostum şimdilik 28 kasım lojlarında çalışıyor ma 300 için erken 374 haftalık çevrimin temmuz etkisi ve hicri yılbaşının perşembe etkisini daha çalışmadım belki konvertibel paraların etkisiyle olabilir bol kazançlar ytd
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()6.38 gelir bu kurla 24.200 kadar düşerse
0BeğenmedimŞikayet
Zezeze ()Çok teşekkürler herkes iyi, dolarını sattı:))Yoksa iş bankası yatırım uzmanını dava edecekti:))
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Teşekkür ederim siz nasılsınıZ anne iyimi
0BeğenmedimŞikayet
albay06 ()Bünyamin hocam paylaşımlariniz çok faydalı kendi adıma grafiklerinize bakıp bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum teşekkür ederiz
1BeğenmedimŞikayet
Zezeze ()Hayırlı akşamlar. Nasılsınız?
0BeğenmedimŞikayet
ElSamsam ()Benim emir verdiğim yer 39 demekki doğru yere emir vermişimmi demek okuyor bu syn hocam
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()19.87 hayalmi dersin
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Şu anda zaten kabullenildi 24.153 sn meke 07 ytd
Meke07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Meke07 ()Hocam 24.153 e mi gideblr ben anlamıyorum da
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Bir önceki 61.8 kabul oranından aşagı kapanış bir alttaki 38.2 oranını loj olarak devralır ve bunu kabullenen loylar bir alt 61.8 oranına satış pozisyonu alır sn samsam bol kazançlar ytd
ElSamsam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ElSamsam ()Syn hocam ne anlamamız gerekiyor malum çok yeniyiz. ?
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Maalesef sn zezeze