Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (48)
0BeğenmedimŞikayet
Evdekal ()Yani düsecek mi
Hakan_oz için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hakan_oz ()8,17x kulp tamam ters çanak?
0BeğenmedimŞikayet
Hakan_oz ()İşte 2 gün önce onu göstermiştim kıymetli @ee797
ee797 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ee797 ()kardeşim çanak çömlek hepsi patlamadı mı?
1BeğenmedimŞikayet
Hakan_oz ()7,87x üzeri oluşum devam edecek mi? . Ytd.
Dolar için Hakan_oz (2 gün önce) Cevap yaz
Konu: TRY/USD Günlükte Ters Çanak Oluşumu. Ytd.
https://altin.in/hakan_oz
1BeğenmedimŞikayet
Hakan_oz ()Evet değerli @Vedolizim kardeşim teşk ederim bahsettiğin noktada gap bölgesi çalışır ancak 7,87x üzeri yukarı yönlü momentumun devam edeceği Türk lirasında değer kaybının devamını gösterir. 7,87x bölgesinin altında kapanışlar gelmedikçe yukarıda 8,17x geçilmesi ile de 8,41x potansiyel hedefi mevcut. Ytd.
Vedolizim için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Hocam gördüğüm kadarıyla bu haftanın analizi fakat bir ongorum olacak 720 ile 835 ardaki gapli veri olmadığı için bundan sonraki oluşacak formasyonlar teknik dışıdır çalışma olasılığı zordur ben yarın bir düşüş aksiyonu alacağını düşünüyorum en azından 7777 gibi rakamlar görülecek gibi hissediyorum eline sağlık dostum
Hakan_oz için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hakan_oz ()Sen sağol varol @omubu abicim:)
omubu için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Hakan_oz ()Yani günlükte 7,87x üzeri kapanışlar yapabilirse 8,17x bölgesi, bu bölgeyi de (8,17x) aşabilirse 8,41x hedefi mevcuttur. Ytd.
LAZ_Deniz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakan_oz ()Teşler @celik2119 hocam.
Selamlar.
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Hayır sadece çanağın ne dediğini anlatıyor. Kısaca çanak yorumu
gibom26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Hayır kardeşim. @Hakan_oz Grafik attı. Onun grafiğine bakıyoruz.
0BeğenmedimŞikayet
gibom26 ()siz bu gece 8 in ustundemi kapatacak diyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Grafik diyor. Ben tercüme ettim. Elinize sağlık. @Hakan_oz
0BeğenmedimŞikayet
gibom26 ()kim diyor.
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()8'in üzerinde kapanış yaparsa 8.41'e kadar durmaz diyor.
LAZ_Deniz için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
omubu ()Eline Emeğine sağlık:)
0BeğenmedimŞikayet
LAZ_Deniz ()Burdan ne anlamalıyız?