Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (57)
0BeğenmedimŞikayet
Sinay57 ()Anketin bitarafinda kuyumcu olacaksa aç abi
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()isternsen vebal konusunda bir anket açabilirim.
kyumcu_ozturk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Grafigin içindekileri iyi oku!
kyumcu_ozturk için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()allah çarşılarını pazar etsin :)
1BeğenmedimŞikayet
ugur1907 ()tşk ederim hocam ilginiz için. ben eski bir üyeyim ne zamandır girmemiştim sizi görünce mutlu oldum.
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Tamam hocam teşekkürler
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kyumcu_ozturk ()Halil yine insanlara gaz vermeye başlamışsın vebale giriyorsun haberin olsun
0BeğenmedimŞikayet
ugur1907 ()tşk ederim hocam ilginiz için.
muhcemucar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()zor soru :) onsda 1700 altına tekrar gelirse olabilir abd 10 yılıklar 2 ve üstüne gitme ihtimali var gbi bu olursa onsu baskılar..
Sosa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ADSIZ_NESLİ ()Ben teşekkür ederım::))iyi ki varsınız . işlerin yoğunluğundan iki ustaddan fazlasını takıp edemiyorum yoksa yorumlarınızı okumadan geçmiyorum efendım saygılar::))
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Çıkaranlar var :)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Ben önümüzdeki hafta almayı düşünüyorum. Ama full dolara yakın oldugum için içim rahat. Siz ise parçalı labilirsiniz. Tepki yükselişleri olacaktır.
ugur1907 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
muhcemucar ()Benim beklentim 6,6tl grafiklerden gidisin yeri boyle gozukmekte suanda yabanci yatirimci yok yabanci yatirimci tekrardan gelmeye basladigi An dolar dahada deger kaybedecektir.
Nasip4144 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Teşekkür ederim. Hayırlı kazançlarınız olsun.
ADSIZ_NESLİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nasip4144 ()Hocam bu ne kadarlık bir süreye tekabül eder acaba tahmini
muhcemucar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Peki hocam elimde 3,5 k dolar var 7,50 den zarar dursunmu yoksa satıp altına geçiş yapmalıyım ytd
0BeğenmedimŞikayet
muhcemucar ()Ema5 ema9 asagi yonde kesti.
Ikinci kotu durum ema5 ema 21 asagi yonde kesmek uzere kestigi An dolarda dusus hizli olacak ytd acele etme
ugur1907 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()aleyküm selamm altında 400/411 savunma gölgesi burayı takip ediyorum 3 4 haftadır bu bölgede denge bulmaya çalışıyor dolarda 7,21 / 7,723 göndesi desdek onsda kafalar karışık biraz :) 1680 dip beklentimdi oradan güzel bir dönüş altık ama hala 1645$ tehlikesi masadan kalkmadı..
Sosa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()katılıyorum farklı metodlar ilede desdeklenirse güzel işler çıkarılır..
0BeğenmedimŞikayet
ugur1907 ()sa hocam dolar alınır mı şımdi yoksa bekyelim mi tşk ederim.
0BeğenmedimŞikayet
ADSIZ_NESLİ ()Üstadım sizi yollardır tanırım ::))al satlarınızla az para kazanmadık. ellerinize . gönlünüze sağlık . saygılar efendım
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Es selamün aleyküm hocam hayırlı cuma'lar öngörünuz nedir?
3BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Çok iyi teknik bilgi ve astro analizde olursa daha isabetli sayımlar yapılabilir. Örnegin bu hareketin gerçekleşme ihtimali olsada zayıf bir ihtimal olarak görüyorum. Bununda bazı sebepleri var.
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()emeginize saglık, elliotda alternatifler bitmez :) kişinin bakış ve sayıma başladıgı yere göre farklı farklı sonuçlar çıkabiliyor esnek bir teknik ama onsuzda olmaz ana trendler için
1BeğenmedimŞikayet
Bulut_06 ()Tamam abi teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Fırsatım olursa Alternatşf-1 i paylaşacagım.
Bulut_06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bulut_06 ()Hedef güzel gerçekleşme oranını çoğaltalım biraz :)