Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (45)
0BeğenmedimŞikayet
Seydaturk ()Tamam abi bende bekliyorum kesin alacakmısın sen ona göre bende hareket etcem buraya yazarmısın..
karan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cmlhbb ()Yüksek mebla dediğin hangi Aralık
ÇANCILAR_PET_SHOP için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ilhaniiii ()Karardan 10 dk. önce ve 10 dk. sonrası oynak olur
Seydaturk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Yakalarım belkide :; ))
Zaten 100 baz derlerse hemen tepki vermeyebilir alım yapmam
Yatay derse nadine ne yanarsa artık; :))
bodyguard için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
S£RV£T ()Herşey önceden fiyatlanıyor anlık hareketler olsada panik işlem yapmak istemem fakat, 7.4240 destek kırılmaz sanki. Ytd. Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Mebla yüksek olunca net sıkıntılı
Hacker felan hesaba girer gider paralar diye korkuoyrum
ee797 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karan_ ()Ben de girmeyi düşünüyorum, izliyorum
Seydaturk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Seydaturk ()faiz artışında fiyatın en çok değişken olduğu saat ne kadar sürüyor genelde karan_
0BeğenmedimŞikayet
Fiziki_Yatırımcı ()bankayi bosver. tiklayamazsin bile (:
gorusumu belirtmistim.
faiz artacak
yine tekrar ediyorum bunu
eger arttirilma durumu olmasaydi bugun usd/tl bu durumda olmazdi.
nacizane
ytd
0BeğenmedimŞikayet
mfmehmet45 ()Çok akıllısın bankanın saf olması lazım
Batı_Trakyalı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Batı_Trakyalı ()Kur üstü alım emri veriliyormu. Hem alta hem üste alım koysak. O rakam gelince alır mı ? :)
0BeğenmedimŞikayet
karan_ ()100 baz artışta karar sonrası nereye kadar düşebilir, bir de dolar tl de kısa vade beklentiniz nedir
0BeğenmedimŞikayet
ee797 ()kardeşim internet bankacılığından alsana
0BeğenmedimŞikayet
bodyguard ()dostum sen bankada bekleyip alana kadar 2 saniyede kur uçar zaten :)
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Faiz artışı olmaz ise buralar dip olur
Ben en iyisi gideyim bankada bekleyim ; :))
Sabit ders e alalım hemen