Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (45)
0BeğenmedimŞikayet
TripleX ()Gecen cuma abd10y yukseldi de niye hic usdtry'e yansmadi o zaman?
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Sen taş devrinden bahsediyorsun
aspova için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TripleX ()10 yilliklar onsa baglantisi var. Ons duser ani tepki olrak dolar artar sonra yerine oturuyor.
0BeğenmedimŞikayet
karan_ ()Buradan dönüşte 6 90 a yakın ya da altında bir dip görülürse 1. senaryo (5. Dalga yaşandı bitti, düşüş devam). eğer dönüşte 6 90 üstünde yükselen dipler görürsek 2. senaryo(5. Dalga daha yaşanmadı, kademeli yukarı) diyebiliriz. ytd
0BeğenmedimŞikayet
aspova ()2005 yılında 10 yıllık tahvil 4 yaklaşık
Dolar kaçtı?
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Bağıntı var
Bizde faiz beklentisi nedeniyle dolar artmıyor
Lütfen dünyayı takip edin
0BeğenmedimŞikayet
aspova ()Yani digital ortamda daha rahat aldın sattın internet ve telefon olması yeterli iken fizikide bu kadar ısrarlı olmak bence biraz farklı
ÇANCILAR_PET_SHOP için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Bankaya değil hesaba girip aktarma yapmak olabilir
0BeğenmedimŞikayet
aspova ()Çok popüler oldu bu tahviller ama bı grafiğe gir ikisinide aynı grafikde aç bak bakım cidden bir bağıntı tam olarak var mı?
1BeğenmedimŞikayet
S£RV£T ()Bunun için 19:00 mum sonrası özellikle Günlük kapanış önemli sanki fakat Benim beklentim dirençlere yönelmesi görüşünde. Ytd. Saygılar
Alparslan_6155 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()100 ile pas arasında fark yok
Abd tahvil faizleri yükseliş te
Dolara etki edeceğini zannetmiyorum
Pas geçse de artırsada dolar yoluna devam eder ytd
0BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()Çıkarsınlar bakalım hayırlısı artik
0BeğenmedimŞikayet
aspova ()O zaman sizin düşüncenize göre bu B tepkisi olmaz tepkinin yükseliş yeri Max olacağı 8li seviye olur eğer ki üstüne giden bir fiyatlama varsa 5. Dalga dediğimiz 8.50 5. Dalga değildir etiketlemelerde ciddi hata yapmışız demektir
karan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alparslan_6155 ()minumum 100 bekleniyor ve beklentiler hep gerçekleşiyor 6 aydır
Konyalimm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alparslan_6155 ()17 ile 18 arasında çok fark yok 18 yapar devamıda gelir derlerse
Konyalimm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()50cok düşürmez kardeşim. yatay olur ama çok düşmez.
0BeğenmedimŞikayet
karan_ ()Evet, anlıyorum. üçgen aşağı tabi ki bir seçenek. ancak temel bazen tekniği bozuyor , maliyetlenmeler 7 üstünde. uzun vade sonlanan bir yukarı dalga daha olmalı, sonrasında derin bir düşüş diye düşünüyorum. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Alparslan_6155 ()usta emekler boşa gitmesin diye 50 ve 150 puan aralıgında artırırlar ve devamıda geleilir derse ne olur 720 kırılır mı
S£RV£T için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MephiSt0 ()Mantıklı yoruma Like
1BeğenmedimŞikayet
S£RV£T ()(7.5880-7.7660) karar bölgesi üzerinde hareketler yükseliş trend dalgası başlangıcını,
(7.3520-7.4240) karar bölgesi altında hareketler düşüş trend dalgası başlangıcı olarak yorumlarım. Ytd. Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
aspova ()Hocam gecenki konuştuğumuzda ne işe aynı fikirdeyim hala :) suanlik bir güncelleme gereği duymuyorum izliyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
Cmlhbb ()Hayatın kendisi bir risk zaten garanti diye bir şey yoktur, fiziki alımında dijitalinde riskleri vardır, ancak tuşa basmak bankadan hızlı ve keyiflidir:)
0BeğenmedimŞikayet
karan_ ()7 20 aşağı kırılmadıkça ,7 20 -7 90 arasında dalgalanır gibi.7 20 kırılırsa ki beklemiyorum , tekrar yeni dipler gündeme gelir. orta vade zaten yukarı bekliyorum ytd
0BeğenmedimŞikayet
Serap34 ()Ben 125k bankadan (iş bankası) işlem yaptım defalarca alıp sattım hiç bir sıkıntı olmadı
0BeğenmedimŞikayet
karan_ ()Dolar tl de dip görüldü mü daha aşağısı olabilir mi. içinde bulunduğumuz hareket yeni yükseliş trendinin ilk dalgası mı, yoksa düşüşün tepkisi mi, tam olarak sizce nerdeyiz
0BeğenmedimŞikayet
Cmlhbb ()Ben 25 k dijitaldeyim
0BeğenmedimŞikayet
aspova ()Bankaya neden guvenmiyon :)
Onu anlamadım
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()60 k dolar
Cmlhbb için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aspova ()Hocam sizin yeni grafik ne durumda ben taraf değiştim dediniz ama sorduğumda söylemediniz?
0BeğenmedimŞikayet
karan_ ()Alınca yazarım
Seydaturk için cevaplandı (yorumu göster)