Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (92)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()6.45 gelmez ise satmayı planladığım bu parçayı ana portföyüme ilave ederim , istediğim yerden alamazsam almam, istediğim yerden satamazsam da satmam . Sene sonu beklentim gümüşte 50 $ yuvarlak hesap olarak seneye 3x, aylıkta o çanak tamamlanmadan satmam
Silvercompetant için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ERH_9 ()Umarım döner hocam, maalesef doktorlarımız (birçok meslekte olduğu gibi) hak ettiği maaşı alamıyor
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Tertip_apo ()Her ptesi 6.35 üstü geliyor ptesi kar yazar korkma
Silvercompetant için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Çok doğru anlamışsınız ama bu böyle gitmez devran döner, sebep olanlar da mezarda dahi rahat edemezler
ERH_9 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hilbertuzayı ()Ne güzel. Herkesin sizin gibi düşünceli babası olsa maşallah. Umarım evlatlarımıza sizin değerinizi biliyordur. Abi dediklerin birbir çıkıyor gümüş gram alımı için ne zamandan itibaren başlar. Sizin analizlere göre
0BeğenmedimŞikayet
Silvercompetant ()Nerden çıkacaksınız?
0BeğenmedimŞikayet
Silvercompetant ()6.25 den aldım hata mi ettik acaba
1BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Hemşom ben burdayım haberin olsun
CEYLO için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Gelmezse 1 gün daha beklerim
Kolay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Maaşla ev almak değil mesele. 15 yıl para biriktirmek ile uğraşmasınlar eşi ile birlikte, en güzel yıllarını rahat geçirsinler , kira öderken ev parası biriktirmek ile uğraşmasınlar diye.
ERH_9 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Manavgat007 ()Bugün 6.45 in gelme olasılığı nedir peki dostum
0BeğenmedimŞikayet
Kolay ()Peki hocam gelmezse bekletmeyi mı düşünüyorsunuz yoksa mutlaka satıp ona göre 21 martla öngörünüz doğrultusunda pozisyon mu alacaksınız? @drtunahan
0BeğenmedimŞikayet
ERH_9 ()Sayın doktorum burdan şunu anlıyorum dr maaşıyla günümüzde ev almakta sıkıntı galiba. Bende oğlana dr ol diye tavsiyede bulunuyorum. İnşaallah istediğiniz evi alırsınız.
0BeğenmedimŞikayet
RG58 ()Merhaba hocam 6.45 bekledik gelmedi. Sizce Ons ne olur teşekkürler
2BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Baba olmak kolay değil istedim ki bizim çektiklrrimizi çekmesinler
Gayret1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()6.45 emrim duruyor , güncelleme yapmadım
Kolay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Hocam oglunuz istedigi evi kendide alır hem kendi aldıgı daha tatıolur
Siz uzmeyin kendinizi
0BeğenmedimŞikayet
Kolay ()Hocam 6.45 beklentisi vardı sizce bugün en iyi çıkış rakamı kaç olmalı @drtunahan
0BeğenmedimŞikayet
Dejavu06 ()Yalnız attığınız grafik gümüş için değil yanlış oldu sanırım
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Evet, al yat hesabı
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CEYLO ()Evet 6.45 6.57 hedefler vardı yorum atıyormuş biz görmüyormuşuz siteye düşmüyor diyor..
Gümüşş83 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()4 yıl hiç dokunmayacakmısınız gümüş lere hocam
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Evet yeniay opsiyon etki gün zaman dilimi bugün son, o yüzden satış stratejisi yaptım, ama ana portföy yerinde kalacak
Karakartal26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşş83 ()Dün 1 parça sattım dedi 2. hedef 45 dedi 3.47 dedi şimdi diyoki ben dün çoğunu sattım haydaa
CEYLO için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CEYLO ()Hocam yorumlariniz düşmüyor olabilir bugün yükseliş dediniz 10 dk sonra bugün saticam dediniz o yüzden biraz tepki gösterdim şimdide 1-2 gün geçerliliği var dediniz kafa karışıyor haliyle çok anlasak bu işlerden zaten ne işiniz var bu sitede çizer Alır satariz.. yanlış anlaşılma olduysa kusura bakmayın insanlık hali
0BeğenmedimŞikayet
1I96RD ()Alimları 6.05 ayarladin idi abi iptal mi ettin şimdi
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Ben trade ettiğim gümüşleri satacağım diyorum, evladiyelik dediğim , büyük beklentim olduğu için çok uzun vade satmayacak olduğum portföyüm güvende , bunu defalarca yazdım, oğlum asistan doktor ona alacağım ev parası da buna dahil , vade en az 4 yıl
Umutöz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Silvercompetant ()Gann yalan oldu!
Karakartal26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Abi gann bugun son degilmiydi
0BeğenmedimŞikayet
CEYLO ()Hemsom ne yapayım 6.40 geldide ben mı satmadim vallahi dengem şaştı en iyisi hiç siteye bakmamak çok kötü sinierim bozuldu kârsız satış yapıyım diyorum olmuyor neyse artık..
Lab_Tek_44 için cevaplandı (yorumu göster)