Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (158)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Gann teorisine göre dolunay sonrası dip yapanlar yükselir tepe yapanlar düşer, dolunay trend dönüm yerleridir
Alperr1212 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Tuna doktorum geçmiş olsun. Nazar değdirdik görüyor musun. Acil şifalar diliyorum.
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alperr1212 ()Hocam dolunayin gümüşe etkisi niye oluyor?
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Olsun inşallah 6.42 yi kıramadı ne çok bekledik :)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Bu sefer olacak inşallah
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Geçmiş olsun hocam, umarım gelir 6.56 geçtiğimiz hafta bekledik olmadı
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()İmkansız olur
Çermik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Teşekkür ederim kardeşim
as92 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
as92 ()geçmiş olsun, sağlıklar dilerim
0BeğenmedimŞikayet
Çermik ()Kardeş TCMB 300 artırsın, Fed 1 artırsın ne olur sizce; ))
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Amin kardeşim
AMEDLİ_E_Z_21 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()geçmiş olsun ALLAH şifa versin
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Teşekkür ederim kardeşim
atmetmuti için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
atmetmuti ()Geçmiş olsun hocam
0BeğenmedimŞikayet
muyavuz ()Geçmiş olsun hocam
Allah şifa versin.
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()FULL TL ye geçmenin planını yaptım , 6.35-6.57 bandından gümüşlerimi full satmak, vaktim olursa 15 dakikalık grafikle ve indikatör yardımı ile yapacağım , inşallah
Furkan_Mazıbaş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Furkan_Mazıbaş ()17 si 18 i önemli gelismeler olacak düşüş olur illaki tl ye geçmek lazım bence sizin görüşünüz nedir?
2BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()pazartesi ve salı diyelim , gann teoremine göre 13 mart yeniay idi , haftasonuna denk geldiği için 2 iş günü etki opsiyonu var , yeniay onslarda tepe beklentimiz olduğu zaman dilimi
Furkan_Mazıbaş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Furkan_Mazıbaş ()Pazartesi biraz yükseliş olup kademeli inecek sanki demi?
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Düşüş seviye öngörülerimi 10 gün önce grafiklerle paylaşmıştım, dün de yine olası 3 düşüş seviyesini son gümüş ons günlük grafiğinde paylaştım bakabilir , risk algınıza göre alım yerleri belirleyebilirsiniz TCMB faiz artışı yapar ise dip seviye 7.20-7.25 bandı, yapmaz ama okkalı ikna edici bir konuşma yaparsa 7.40 civarı dip olabilir. Şayet hem faiz artışı yapmaz hem piyasayı ikna edemez ise yabdı güüm keten helva vaziyetleri beklenir
kimyagerme için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Bol ve bereketli kazançlar kardeşim
Manavgat007 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Bu hafta gerçekten çok yoğundum bir de hanımın rahatsızlığı oldu , sağlık sıhhat yerinde değilken balın bile tadı yok
Karakartal26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Abi hosgeldin nerelerdeydin sen cok yogundan galiba
0BeğenmedimŞikayet
Manavgat007 ()Teşekkürler dostum sağol
0BeğenmedimŞikayet
kimyagerme ()@drtunahan hocam selam ve sevgiler. Düşüş beklentileriniz konusundaki düşüncelerinizi paylaşıyorum. Musadenizle sormak istedigim yükseliş ve düşüş teki ons beklentileriniz ve dususteki TL beklentiniz. (Malum salı günü itibari ile dusus başlarsa ons dışında faiz kararına bu düşüşe etki edecektir. bu nedenle bu yöndeki beklentilerinizi merak etmekteyim. ) Kıymetli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Dil sürçmesi olmuş, aşırı satım bölgesi olacaktı
Glun için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Bu yükselişi tepki yukselişi olarak gördüğüm için ; 30 dolardan 24.500 e inen ons gmüşte dolar 7.50 TL kabul edersek aldığının yarısını geri verirse üst rakam 6.57 , aldığının üçte birini geri verirse üst rakam 6.35 olur. O zaman 6.35-6.57 arası bir deger aralığında satış fırsatı kollanılır. Bugün Gann analiz teoremine göre YENİAY , şimdiki onsların tepe yaptığı zaman dilimi yani 2 iş günü opsiyonlu düşünürsek pazartesi ve Salı olası tepe noktası günleri, bundan sonra dolanay ve dolunay gelecek, DOLUNAY da bu haliyle onsların dip arayışında olabileceği zaman dilimi . Daha da önemlisi 21 MART MEVSİM DÖNGÜSÜ ,21 marttan sonra yıllık döngülryin ve trendlerin olası başlangıç zamanı , opsiyonu on gün
Manavgat007 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Manavgat007 ()Hocam merhaba . Satış düşündüğün noktalar nerelerdir acaba?
0BeğenmedimŞikayet
Glun ()Aşırı alım alanına geçtikten sonra Gümüşü satacağım yazmışsın. @drtunahan bey o kısmı anlamdım. Alış yapmak gerekmez mi?
0BeğenmedimŞikayet
dejavue_1905 ()Teşekkür ediyorum sayın doktorum