Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (122)
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()@KEREMX bakınız alt yorum grafiği.
0BeğenmedimŞikayet
Gold_Miner20 ()doğru diyosun :(
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Takipçim bile değil . Sorduğu ilk soruya bak.
Gold_Miner20 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Koz olsun, köz ederim. Ne yapayım Allah aşkına, inada mı soruluyor. 6,90 ne zamab gelir? 6,89 u geçtiği zaman diye yazsam , ne dalga geçiyorsun Selma derler, ama o soruyu sorana hiçbir şey olmaz.
Gold_Miner20 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gold_Miner20 ()kardeşim koz veriyorsun gene :(
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Akşama bence gelir.
fb3419 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Şu grafiği yine hatırlayalım. Hani direnç destek soran değerli arkadaşlar var, bu rakamları nasıl kullanacağınızı da pratik olarak alt yorumlarında açıkladım.
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Ben tepeden aldım hep işten bakmak zoruma gidiyor zararda olsa bozdurup gümüşe geçeceğim
Lalem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Görüşürüz dostum bu cumaya kadar halledeceğim ne olursa artık zaten hep zarar hep zarar gümüştede böyle yapa yapa sürekli gr azalttım belki busefer rüzgar tersine döner
ATLANTİSDEKİ_ALTIN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Lalem ()Mb kararı var o yüzden biraz çıkamaz gibi ytd ful altındayım
Adaist0134 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ATLANTİSDEKİ_ALTIN ()Gorusmek uzere dostum gms iyidir cuma gunleri cogunlukla madenlerde halk gunudur bilirsin
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Inşallah bu seferde 425 verir
Lalem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Anladım dostum çok teşekürler iyi geceler bol kazançlar
1BeğenmedimŞikayet
ATLANTİSDEKİ_ALTIN ()Altini satican rakam onemli dwgil dostum mesela bikac ay once altini 450den satip 6 rakamindan gmse gecenler oldu onun misal 425den satipta biraz uygun yerden alma sansin olsa güzel olurdu elbette karar senin dostum gms iyidir ; ))
1BeğenmedimŞikayet
Lalem ()En son 419 sat vermişti ytd
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Kusura bakma çok soru soruyorum kardeş son sorum altın satış için bir rakamın varmi 425 emir iyimi sence
1BeğenmedimŞikayet
Lalem ()6.22 civarindan döndü
1BeğenmedimŞikayet
ATLANTİSDEKİ_ALTIN ()Bu yakinlarda gelirse süpriz olur benim icin ama yinede gmste olmaz yoktur tabikide
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Bu arada gümüş alım için bir rakamın var mi kardeş 6.10 gelmez sanırım
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Bu arada gümüş alım için bir rakamın var mi kardeş 6.10 artık gelmez sanırım
0BeğenmedimŞikayet
ATLANTİSDEKİ_ALTIN ()Oldum arkadasim
aykul için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()425 e emir girdim bakalım satarsa hepsine gümüş alacağım % 100 gümüş olsun sepette
0BeğenmedimŞikayet
ATLANTİSDEKİ_ALTIN ()Gec kalindi ama zararin neresinden donsek kardir mantigida var tabikide dostum ama altin biraz ciksa gms altina oranla biraz sarkinca almak sanki daha elverisli olurdu ama onunda olacaginin garantisi yok gms sonucta iyidir diyeyim orta ve uzun vadede bugunler adina
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Fatih dostum daha öncede sormuştum ama sence bu hafta altınların tamamını( ortalaması çok yüksek ) gümüşe parite yapsam diyorum gecen hafta 4te 1 ini parite etmiştim
0BeğenmedimŞikayet
ATLANTİSDEKİ_ALTIN ()Bi- na- nceyi dostum bunu tavsiye ettiler
0BeğenmedimŞikayet
aykul ()Binance kayit oldunmu, kayitta biraz karisik gibi:)
0BeğenmedimŞikayet
ATLANTİSDEKİ_ALTIN ()Binanceyi tavsiye ettiler dostum onu indirdim
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Bu arada hangi uygulamayı indirdin jeton için
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Evet %80 gümüş %20 altın beklemediyim