Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (40)
0BeğenmedimŞikayet
ozdemirilhan ()Aziz abi 20 ye gidip gidip geliyor bi yere karar veremedi ne olacak bu onsun hali geceye kalirsa asya alir gibi sanki burdan ne dersin
Aziz7117 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kriyt ()Yok abi yanlış anlamadım. Ben de cidden sordum senin Bi fikrin var mı ya da Bi anlamı var mı :) sen biliyorsan bana da anlat öğrenmek isterdim açıkçası:)
0BeğenmedimŞikayet
Aziz7117 ()yok işte benden ondan sordum yanlış anlama bılmediğim bir şey mi var dıye..
Kriyt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kriyt ()Olay gerçekleştiren sonra herkes atar grafik:) ben kendim ihtimal vermemişim bu çalışmaya, kalkıp atsam ilk ben itiraz ederdim. Ama bu yüzden grafikte 1670 görünüyor diyordum. Ama mantıksız geliyordu ters köşe olduk:) neyse bu da tecrübe oldu:)
ozdemirilhan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kriyt ()Abi mumlara dikkat edersin çalışmada trend çizgilerini oluşturan ve olabildiğince muma temas eden çizgiler. Bilerek yapmadım. Ama hiza çekince 3 nokta birleşiyor. Sence bir anlamı var mıdır? Ben yotumlayamadım da ilk defa karşılaştım.
0BeğenmedimŞikayet
Parmaksz ()Biraz yorumlarsanız grafigi
Parmaksz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Parmaksz ()Bı calismadan daha aşağı gidebilecegini mi anlamamız lazim usta
0BeğenmedimŞikayet
Aziz7117 ()mudur 3 hat bırleşmiş amacın ney ççbı yorumlasan da bılsek?
0BeğenmedimŞikayet
ozdemirilhan ()Abi vurmussun aslinda grafikle:) sence bu aksam kacla kapatir abi
0BeğenmedimŞikayet
Kriyt ()Bu çalışma tam 3 hafta öncesinden vardı. Ama asla ihtimal vermedim. 1700 altı yok dedim. Ama saat gibi çalıştı. Demek ki bazen çok da iddialı olmamak gerek. Ons bu..