Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (34)
1BeğenmedimŞikayet
Günay097 ()Aleykümselam üstad hayırlı geceler
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
66vip ()SELAMUN ALEYKUM. Hayırlı gecelerınız olsun.
Alım ıcın 1 hafta once verdıgımız rakamlar ve yaptıgımız paylasım ALT YORUMDADIR.
Verdıgımız rakamlar cuma gunu ıtıbarıyle sonlanmıstı, usd nın yukarı yonlu acacagı asıkar ancak onsların durumu ne olacak ne kadar destek verecek ızlıycez.
Su ankı rakamlardan sadece gunluk lımıt 5 bın tl lık satıs yaptırıyor, fazlası pıyasa kapalı oldugu ıcın ızın vermıyor.
Acılısta makas aralıgı yuksek olacagından hareket ımkanı vermeyebılır, bakalım usd nerelere cıkacak nerelerden donecek, her hafta bası acılısı oldugu gıbı yıne bankalar makas acacaktır.
0BeğenmedimŞikayet
Bulent3534 ()Elinize dilinize sağlık.
17BeğenmedimŞikayet
66vip ()Bazı arkadaslar hanı ben bıldım dıye ortalıgı yıkıyor, demıstım, bıldım, ben dedımmı gelır, nokta, takdırlerı alalım, emege saygı vs dıye kıyametler koparanlar oluyor.
Hedefımın gelmıs oldugunu ve takıp edenler arkadaslara hatırlatma babında ALT YORUM hatırlatıyorum, alalımmı satalımmı dıye soranlara cevap hep karar sızın dıyorum, ama kendı hedefımı yazıp o hedeflere baglı olarak hareket edıyorum ve takıpcılerıme ve arkadaslarıma verdıgım rakmları kendımınde takıp ederek pozısyonlarımı ona gore aldıgımı hatırlatıyorum,
Gelır yada gelmez ama hedeflerım ve beklentılerım alt yorumda 2 gun once yazdıgım gıbıdır ve pozısyonumu ona gore alıyorum.
Kar - zarar sızlere ait oldugu gıbı kararda sızlere aıttır, Abd acılısında gorusebılmek uzere, ALLAH'a emanet olun.
SAYGILAR...
0BeğenmedimŞikayet
rzc ()Gram icin al sat yaparsaniz bu hafta yazabilirmisiniz burdan
1BeğenmedimŞikayet
_AKINCI_ ()Aleykümselam 66vip, emeğinize sağlık. Hayırlı sabahlar bereketli günler.
1BeğenmedimŞikayet
Edac ()Ve aleykümselam elinize sağlık..
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Aleykum selam, elinize emeğinize sağlık.
21BeğenmedimŞikayet
66vip ()Selamun aleykum hayırlı sabahlar hayırlı ısler, Umarım hayırlı ve bereketlı bır gun olur,
Geceden paylastıgım yorumlarda:
Onslar ve gr/tl lerle ılgılı grafıklerı, alım bolgelerı yorumumu, verı saatlerını, Fed ve Faız beklentılerı ıle ılgılı detaylı haberlerı, tarıhlerı ve teknık rakamları ıceren yorumlar profılımde 5-6 yorum halınde yazdım, gormeyen arkadaslar ıcın hatırlatmak ıstedım, yorum tekrarı olmaması ıcın kopyalamak ıstemedım,
Aradıgınız ve soracagınız bır cok sorunun cevabı geceden paylastıgım yorumlarda profılımde bakmak ısteyen takıpcıler ve arkadaslarım ıcın mevcut.
SAYGILAR...
23BeğenmedimŞikayet
66vip ()Yarın fed acıklamaları var ve fed 2023 e kadar faız artırımı yapmıycagını belırtmıstı ancak yukselıse gecen dxy ve abd 10 yıllıkları etkıleyecek dolayısı ıle enflasyonun yukselmesıne engel olacak satır arası yada dırek acıklamalar yapabılır.
Persembe gunu faız kararı ıle beklentı anketlerınde 100 baz puan yukselmesı beklentısı mevcut, bu durumda usd yı etkıleyecek dolayısıyla GR/TL bazında degerlı metallere etkı edecek sonuclar cıkacaktır.
Verıler ıse (ozellıkle abd verılerı) onslara dırek etkı edecek durumda oldugundan cumaya kadar hem on hem usd ıle gr- tl olarak hareketlı bır hafta kapanısı yasanacaktır. Bu etkı hafta basında devam edermı bılınmez ama cumaya etkı edecegını, ınıs cıkıslarla al- sat ımkanları sunacagını ve belkıde son alım fırsatları yasayacagımızı dusunuyorum.
Alt yorumda rakamsal beklentı ve destek dırenclerı belırtmıstım, Ons grafıklerını paylastım, yıne 1 hafta oncekı usd grafıgı calısr durumda ve bırazdan gr/tl grafıklerınıde paylasıcam. Kararlarınız ve kazancınız hayırlı olsun Insallah.
SAYGILAR...
1BeğenmedimŞikayet
41_emin_42 ()Aleyküm selam hocam hoşgeldiniz, babanızın sağlık durumu inşallah iyidir.
1BeğenmedimŞikayet
Denzer ()Abi cok merak ettik hoşgeldin hastalariniz iyidir insallah
1BeğenmedimŞikayet
Bir_yolcu52 ()Aleyküm selam arada yazın Hocam en az günde bir iki kez olsun.
1BeğenmedimŞikayet
Emrecrn ()Üstad hoşgeldin Allah razı olsun bizleri unutma teşekkür ederiz
1BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Hoşgeldiniz hocam. Altın ons yükseliyor gümüş onsta bunu takip edecekse dediğiniz rakamlar çok yakındır inşallah. Tatmin edici bi yükseliş yapar inşallah tek seferde. Hayırlı bereketli kazançlar dilerim.
1BeğenmedimŞikayet
KISMETM ()Aleyküm Selam hoş geldiniz @66vip yoklugunuzda sizin yorumlarınızı arar olduk
1BeğenmedimŞikayet
mehmet_şanlı ()Hocam sahalara geri dönmüşsun hosgeldin
1BeğenmedimŞikayet
Temamudanya ()Teşekkürler aynen bizde bun rakamları bekliyoruz ama hep yatay yatay yatay bakalım netarafa kıracak
1BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Ve aleykümselam . Hoş geldiniz . sizi görmek sevindirici. Sıcağı sıcağına güzel bir yorum yapmışsınız. Teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
Kds ()İyi akşamlar abi hoşgeldin
1BeğenmedimŞikayet
Zeynep03 ()Emeğinize sağlık teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
pelsin ()Hoş geldin abi
1BeğenmedimŞikayet
Tersgold ()Saygılar hocam gerçekten çok yararlısın
52BeğenmedimŞikayet
66vip ()Selamun Aleykum, Cumleten hayırlı kazanclarınız olsun.
Bılıyorsunuz 1 haftadır yokum yazmıyorum ve yazmama kararı aldım, arada onemlı durumlarda en azından takıpcılerım ıcın arada yazmaya calısacam, yoklugumda yazan arada selam yollayan unutmayan arkadaslarıma ayrıca tesekkur ederım. Çok olmasada az ama vefalı dostlara selam olsun.
Cumaya kadar verıler kesınlıkle tek tek ızlenmelı, fed ve faız kararları kadar verılerde takıp edılerek pozısyonlar ona gore alınmalıdır.
Onslar ve usd nın karar durumu cuma haftalık kapanısı ve takıp eden bır kac gun ıcınde tamamen netlesecek ve artık son karar zamanlarını yaklasıyor.
O sebeple yatırımcınında artık karar zamanı gelmıs ve yatırım kontrol- pozısyon alma anı yaklasmıs, yenı alım ıcın bekleyenlerın sabrı- zamanı- vadesı gıbı etkenlere gore verdıgım rakamları takıp ederek hareket etmesı onemlıdır.
Altın Gr/TL 409 - 402 arası alım bolgesı,402 - 395 arası aşırı alım bolgesı
GumusTL 6.19 - 6.11 arası alım bolgesı , 6.11 - 6.02 arası asırı alım bolgesı
Asırı alım bolgelerı altında rakamlar gelme olasıgı zayıfta olsa, bır mıktar nakıt tutulmalı.
Usd ıcın altyorumdakı 1 hafta oncekı calısan grafıgı paylasmıstım , alt desteklerı zorlamak ısteyecektır.
Usd - ons tahtaravallısı asırı calsıyor ve calısacagından tl bazlı hedeflerı takıp edıyorum.
Fed acıklamaları- faız kararı ve verıler ısıgında verdıgım rakamlar takıp edılmelı,
Belkıde son bır alım fırsatı ıle dusen kanalın yukselısı 6.41 ı asarak 6.55 te yukselıs trendını baslatır.
SAYGILAR...
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet_0666 ()İyi akşamlar hocam.
Eğer dolar bu şekilde yükselmeye devam ederse gümüş gramda hızlı bir düşüş olabilirmi.
0BeğenmedimŞikayet
Recep3472_ ()Merhaba hocam, şu hareketli piyasada herhangi bir işlem yapmak beni çok kaygılandırıyor doğrusu ve onun için şu an TL de bekliyorum. 18 Mart MB toplantı kararını bekliyorum sizce beklemem daha sağlıklı gibi durmuyor mu? Bunun için bir yorum alabilir miyim sizden. Teşekkür ederim şimdiden.
5BeğenmedimŞikayet
66vip ()Eskı bır yorumu hatırlatmak ıstedım izninizle;
Oncelıkle klavyeden gunde 10 defa alan 15 defa satan 2 kurusluk makas en dusuk marj ıken ustune bırde bsmv ıle alım satım arasında 2 kurus ıle alıp satıp kar edenlerden- klaveden al- sat yapanlardan, tarıh gun hatta saat verenlerden ben bildimcilerden ve cok hareketlı bır pıyasa olmasına ragmen cok ıddıalı yazanlardan uzak olmak gerektıgınıde hatırlatmak ısterım.
Burda hoca usta üstat vs diye hitap ettiginiz insanlar, piyasa yapıcılar yada bu işlerde profosyenel uzman falan degil. Yıldzlı olunması yada sizlerden eski olunması burdaki insanların Yatırım işini çok iyi biliyor anlamına gelemez.
Sadece sizlerden biraz site içerisinde altını çiziyorum yatırım işinde site içinde sizden tecrubeli olduklarını gösterir. O yüzden her yorum okunmalı, herkesten akıl alınmalı ancak kendi araştırmalarınız ve tahlilleriniz sonucunda kararı sizler vermelisiniz.
Kar zarar para sermaye sizin oldugundan son karar sizin olmalıdır.
Özellikle teknik çalışması olmayan sadece kişisel ongorulerını yazan yada kendı pozısyonuna gore yorum yapan ınsanların yaptıkları yorumlar temennıden ote gıtmeyecegınden dikkatli olunmalıdır. Bu kişiler burda sanki bir yatırım uzmanı gibi al- sat- tut- yat gibi net fikirler beyan ederek yonlendırme yapıyorlar, bu hem yasal degil hemde etik degildir, kaldı ki o şahısların yatırımları varmıdır yokmudur sadece burda zaman gecırmek içinmi bulunuyorlar bilinemez. O sebepten dolayıdır ki herkesi dinlemeli ama son karar sahıslar kendi vermelidir.
1BeğenmedimŞikayet
Gulkcr ()Emeğinize sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
İkrime ()Dolar bermuda şeytan üçgeni çizmiş
1BeğenmedimŞikayet
Boady ()Ellerinize sağlık teşekkürler.