Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (49)
0BeğenmedimŞikayet
cankane ()Btc 50000 doları geçmiş inşallah gümüşte nasibini alır
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Bugün Tel Aviv borsası açık , önce kapanış emptia değerlerini görmrkte yarar var, alımda da satımda da acele etmemek lazım
Kırkharamiler58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kırkharamiler58 ()Selam hocam iyi günler gapli acilicak söylentileri var siz ne düşünüyorsunuz ?
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Ben , teşekkür ederim, Bol ve bereketli kazançlar
Avnifatma için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Avnifatma ()Sevgili hocam ne güzel aciklayici yazmışsın emeğine sağlık bizde iki yönlü pozisyonunumuzu koruyoruz. tesekkurler
0BeğenmedimŞikayet
smsun55 ()elinde 636 var bir miktar onun için sormuştum kıymet li kardeşim Allah'a enanet olun
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()bir süre ekran başında izlemek gerekir , bazen ters köşe yaptıkları oluyor çünkü,
smsun55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
smsun55 ()bu değerler geldiğinde elimizdekinin bir kısmını çıkalım mı ytd
0BeğenmedimŞikayet
smsun55 ()elinize saglik
2BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()gümüş için beklenen teppki yükselşi ne kadar olabilir dersek genel kaide aldığının yarısını geri vermesi ; 30 tepe, 24.500 dip ise 30-24.5=5.5 5.5/2=2.75 , 24.50 2.75=27.25... şayet düzeltme 1/3 ü geri verirse de bu değer 26.334
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()önce bir tepki yukselişi sonra mevsimsel döngü etkisi ile düşüş bekliyorum, altın için bunu hesaplarsak tepe 2076 şayet 1683 dip idiyse ; 2076-1676/2 =1879 yani maximum 1879 rakamı gelebilir , şayet düşüşün 1/3 kadarını geri verirse bu rakam 1814 olur. Benzerini gümüş için de yapabilirsiniz... Tekrar hatırlatıyorum TEPKİ YÜKSELİŞİ düşüş trendini bozmaz
Gayret1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
smsun55 ()teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()gann analizine göre 21 mart mevsimsel döngüsü mart sonu dolunayı ile beraber sona erecek, piyasa yapıcıları altını 1683 seviyelerine kadar çekerek gümüşün de önünü kesmiş oldular, martta beklediğimiz 30 üstü rakamları sanırım nisana kaldı, fakat yeni hafta ile beraber bir tepki yükselişi gelecek,
0BeğenmedimŞikayet
Hilbertuzayı ()Abi cevabın için teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Şu durumdamı bekliyorsunuz hocam
0BeğenmedimŞikayet
smsun55 ()kıymet li kardeşim hayırlı pazarlar bu mevsimsel döngü nr zaman bitecek acaba saygılarım la ytd
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()önce mutlaka tepki yükselişi gelecektir , az evvel bir kardeşim için paylaşmıi idim tekrar yazayım altındav 421 gümüşte 6.16 rakamları gelecektir , bundan sonrası için takip etmeli , ben ons bazında altın için 1820 , gümüşte de 27 nadının aşılmasını beklemiyorum mevsimsel döngü nedeni ile
Hilbertuzayı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hilbertuzayı ()Abi teşvik paketi senatadan çıkmış dolara gümüş altın için nasıl bir senaryo olabilir. Aşşağıya dogru mu yoksa yukarı doğru mu bir çıkış olur? Önceki dönemdeki gözlemlerini nasıl
0BeğenmedimŞikayet
Hacerenvr16 ()İhtimal dahilinde zaten cok dogru söylediniz :)