Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (49)
0BeğenmedimŞikayet
Aslan6363 ()Deme öyle avrupa bizi kıskanıyor
Püsük için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Evet kardeşim, Powel yaptığı konuşma ile pişmiş aşa su kattı , beklentilerimizi 1 ay sonraya erteledik maalesef
Fincan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fincan ()Hocam geçen hafta gümüş tl de 7 liraya doğru bir artış beklentiniz vardı. Sonrasında düşüş olacağından bahsetmiştiniz. Yazınızdan sonra artış gerçekleşmeden 6 lara doğru yol aldı. 7 için ya da 30usd için Nisanı mı düşünüyorsunuz ? @drtunahan
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Bu gece sabaha kadar uyanığım :)
0BeğenmedimŞikayet
HkmErs ()Teşekkür ederim hocam, şuanki dolar kurunu baz aldığımızda 6,39 gibi bir rakama ulaşıyoruz, ama dediğiniz gibi gümüş ons değeri yükseldiğinde denklemde önemli bir değişken olan dolar kurunun ne olacağını kestirmek zor. Bekleyip görücez.
0BeğenmedimŞikayet
Aslan6363 ()Son iki defa faiz attırmayarak döviz düşebildiyse, yine aynısını yapsınlar. Faiz arttır arttır kafalarına silahı koyup tetiği çekmeye doğru gidiyorlar. Bakalım sonu ne olacak bunun
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Şu anda nötr böyle kapatırsa GAP beklentisi olmaz
Kamanli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Batuhan27 ()Bu hafta MB toplantısı Mi Var Ayın 18 i mi
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()TL gün içinde bile çok dengesiz değişiyor o yüzden TL bazlı söylemek yanıltıcı olur. Birde dip yaptığı ve tavan yaptığında dolar fiyatları çok farklı , ons fiyatını 31.1 e böler o anki dolar fiyatı ile çarparsanız gram degerini bulursunuz
HkmErs için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Doların düştüğü oranla da gümüş onsun yükseldiği oranın aynı olduğunu düşünürsek. İyi kâr bırakır öyleyse.
0BeğenmedimŞikayet
HkmErs ()Sayın hocam, bu ons değerini esas alır isek gümüşün TL bazlı olası değeri ne olur?
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Mutlaka piyasa yapıcılar medyadan bile önce duyuyor hatta parmağı klavyenin üzerinde bekliyordur. Hiçbirinin tahminle iş yaptığını düşünmüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Evet siz de haklısınız, altın ons da 50 $ üstü artış olmazsa fake yükseliş deriz, ama altında düşüş bitmiş olması ihtimali de az değil , düşecekse de önce tepki yükselişi gelmeli , tarihte hep öyle olmuş
Rmzhzr09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Evet hocam doğrudur
0BeğenmedimŞikayet
Rmzhzr09 ()Hocam piyasa zaten haberi satın aldı hafta sonu itibari ile, paralar dağıtılınca farkedecegini düşünmüyorum. tabi bu iki fikri de düşünmek gerek
sadeceseyir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Onu da yaptım bir kardeşimiz için , profilimde bulabilirsiniz
Volkan59 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Para nekit olarak geleceğinden ben etkisinin kısa vadede yansıyacağını düşünmüyorum. Zaten elinde parası olan bir kesim yükseleceğini düşünerek girecektir. Geri kalan kesim de teşvik dağıtıldıktan sonra girecektir. Tamamen ytd
0BeğenmedimŞikayet
Rmzhzr09 ()Doğrudur hocam ama cuma günü bunu yapmış olsaydı buna tepki diyebilirdik. tamamen paketin etkisi olduğunu, bunun da geçici olacağını düşünüyorum. bakip göreceğiz, açılışın üzerine koyarak gidebilecek mı? Önemli olan bu nokta
sadeceseyir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kırkharamiler58 ()Ne var ne yok aldık hocam cumadan 6.30 görürse yarısını yollarım inşALLAH
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Bunu paket y0kseltmiyo zaten hocam tepki dediğiniz şey tepki alımlarıdır yani teşvikten elde edilen para emtialata akabilir manasındadır. YTD
0BeğenmedimŞikayet
Volkan59 ()Hocam gümüş içinde birhesaplama yaparmisiniz size zahmet ons bazinda
0BeğenmedimŞikayet
Rmzhzr09 ()Hocam, eğer gümüşte, onsta yükselişle açarsak, bu, tepki yükselişi sayılmaz bence. sadece paketin etkisi diyebiliriz. dediginiz gibi hala düşüş trendindeyiz
0BeğenmedimŞikayet
Coşkun_oğlu ()Hocam ben bozdurmadigima hiç yanmam sonuçta mal hala benim ama ben bozdurduktan sonra çıkmaya devam edip arkasından baktirirsa işte ozaman ah vah:)))
1BeğenmedimŞikayet
Kamanli ()Tel aviv'e göre gümüş gram şuan ne kadar hocam