Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0467 08:18:29
EUR 36.1690 08:18:29
USD 34.5316 08:18:29
ALTIN ONS $2687.9000 08:18:29

Konu: gümüş için

[grafik d=309446_GR2021b75i97.png][/grafik]

ytd

Yorumlar (52)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Eyvallah guzel kardesim amac zaten birlikte kazanmak o yuzden bende istiare etme taraftariyim.

Cevahir8160 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Evet sadece tepe kismi yukarda olusur mu diye dusunuyorum :)

altin ons 1770-1775 e geldiginde gumus ons 25.88-26.2 gorursem satarim

Altin ons 1810-1817 ye geldiginde gumus ons 26.6-27.4 araligina geldiginde satarim

Altin ons 1860-1890 a geldiginde gumus ons 28.2-29.4 araligina geldiginde satarim :) bu sekil dusunuyorum ama insallah şu da olmaz :) onu da atayim

M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cevahir8160 ()

Tamam siz yazarsınız bizde istişare eder karar veririz , sizler sayfada olduğunuz müddetçe kâr da etsek zararda etsek sıkıntı değil bi çıkış yolu bulunur emeklerinize saglik

LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

23.80 geldi sen demissin 23.60 yani bilmissin yerini düsüs.

Altında da 26 da tüm gumusleri satarım demissin . d0gru mu?

Rotarlı da olsa Dedigin deger gelmiş . paylastıgın obo grafigi için sordugun sorunun cevabını vermissin diye dusundum . ytd

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Tam anlamadim desem ayip olmaz degil mi :)

3BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Hemserim ben cok riskli gordugum durumlarda benle alim yapan yada karda olan isterse risk alip cikis yapilabilir yaziyorum bazen erken ciktigimiz oluyor bazen de cikamadigimiz :) biz riskli yerlerde yazalim siz kendiniz karar verin :) ytd

Cevahir8160 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Sen (Spek ) paylastıgın grafikteki sorunun cevabını rotardan dolayı vermissin zaten gibi geldi bana :) ytd

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Bu ama ilk dusmesi gereken haftanin kanal dibiydi o kanal 3 hafta ileri sarkti sol omzun baslangic noktasi degisti en azindan 26.6 ya kadar diye dusunuyorum :)

0BeğenmedimŞikayet

Cevahir8160 ()

Valla beynim yandi:)sabahtan beri okuyorum sizleri. siz bize satıyoruz diyin satalım alıyoruz diyin alalim:)yoksa bunları anlamak çok zor. masallah diyorum buarada nazara gelmeyin

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Guzel bundaki yorumuda unutma bence :)

1BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

@M_yıldız kimseye söyleme piyasayı ben yönlendiriyorum :)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Sağ ol kardeşim inşallah bereketli olur

İkrime için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İkrime ()

Amin usta Allah sizlere de hayırlı helal bol rızık versin

1BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

alımlarını yaptıysan hayırlı olsun kardeşim inşallah bereketini görürsün ve güzel yerden satmak nasip olur.

0BeğenmedimŞikayet

İkrime ()

Allah razı olsun kardeşim. Destek direnç öğrenecek vakit inanın yok, bende bedavacılık yapıyorum sizin gibi böyle değerli ustaları işi bilen insanları takip ediyor onların yorumlarıyla kendime bir yol çiziyorum. suan bir alımımı @Selma5377 abinin dediği yerden @drtunahan ın işaretiyle aldım, ikinci ve üçüncü alımıda @SLAVE kardeşi takiple direk değil yönlendirmesiyle aldım. şuan beklemedeğim birazcık yine erime var ama sizlerden gelen işaretle satacam inşaallah. iyi temennileriniz için teşekkür ederim ustam..

1BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Kardeşim senin adına üzüldüm ama ordan oraya ordan oraya geçis yapmayin o zaman cok zarar edebilirsiniz. Internetten teknik grafik ogrenmeye çalışın destek direnc bolgelerini falan bilirseniz gercekten hayat kurtariyor.

Insallah burdan yukselis bekliyorum o olursa 30 ustune atabilir orasi gelirse sizin icin iyi olacaktir tersten kurtulabilirsiniz. Ama gunluk alsat yada bu çikiyor bundan alayim falan demeyin hep tepeden alir dipten satarsiniz. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

İkrime ()

Usta kusura bakma cvp atmakta geciktim siteye yeni girebildim.
Benim durumum çok karışık şöyleki ilk bu işe girişim altın gram 508 TL iken 102 Gr ile oldu yükseliş sonsuzmuş gibi düşünerek daldım ,530 lara kadar yükseldi ooo çok iyi dedim kazanıyorum hesaplar yapıyorum bir ayda 1000 TL senede 12 bin eder dedim. Sonra düşüşler bir başladı bendede panik al sat oradan çık dolara geç o olmadı Euro'ya geç o olmadı gümüş ve orada da acemice belki 20 yada 25 acemice panikle al sat gözümü açıp grafik nedir destek nedir direnç nedir düşsede panik yapmadan bekleyip yükselince satmak nedir öğrenene kadar 12 bin TL kaybettim.
Şuan hepsinin ortalamasını ben gümüşe veriyorum aşağı yukarı zarardan çıkmam için onsun 30 dolar civarı dolarında 8 lira olması lazım.
Siz gibi değerli kardeşlerden edindiğim izlenime göre ise bu çok zaman alacak. Tek çare alttan al, üstten sat tekrar alttan al gram arttır üstten sat. ilk zamanlar çok bunalttı beni evde huzurum bile kaçtı ama şuan alıştım bu kayıplara. inşaallah toparlayacağız, bütün birikimim o paraydı belki artarsa ev alırız dedik şuan bu çok uzakta
Allah kerim ...

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Allah razı olsun üstadım
Hal hatır soranınız bol olsun vefalı dostum :)

Doğaaa için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

He yok bu değildi bir başka grafiğindi galiba. Lakin ben aşırı eğik obo tobo oluşumlarını hep tuhaf bulurum o konuda algım çok obo tobo değil de başka fmlar olması gerektiğidir. Bu yine daha makul ilginç ama tabiki. Bazen bazıları omuzu baştan büyük yapıyor falan o bana pek mantıklı gelmiyor. Yine de bazı yükseliş ve geri çekişmeleri destekleme potansiyeli var olsa da dediğim gibi obo dan ziyade başka fmlar daha doğru oluyor öyle durumlarda diye kendi fikrim tabi öyle yani :)

0BeğenmedimŞikayet

Doğaaa ()

Elhamdülillah Üstadım. Uğramışken selam vereyim dedim güzel yüreğinize :)

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Teşekkür ederim üstadım siz nasılsınız :)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Hayırlısı bakalım abi ya hiç bir zaman o kadar olumlu olamadım ancak ilerleyen zamanlara göre bakarım duruma :) yıl. dız konusunda dediğim gibi 1 tane var o da açık yorumlarda çıkıyor görünüyor bende. Bir ara kısa bir süre anket atabiliyordum ama anketi 3 yıl. dız olanlar atabiliyor sadece. Sonra anket atayım diye baktım ama çıkmadı bir daha. Ya yıl. dız verildi geri gitti ya da teknik bir nedenle oldu ben 3 yıl. dız falan görmedim çünkü 2 ay falan önceydi bu durum...

0BeğenmedimŞikayet

Doğaaa ()

Ne haber Dost nasılsınız..

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Bence bitti bundan sonrasi yukselis ama piyasa ne diycek izleyecegiz. Sizin aliminiz kacti niye duserse yandiniz ki?

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Mesela benim suan full aldigim nokta ya son yukselisin son tepesi yada bu yukselisin dibi bakalim hangisi :)

Ben risk seviyorum ama tatli risk buraya illaki bi tepki vercek dussede o yuzden full aldim dedim duserse zaten ciktiginda satar en fazla bi al sat kacirmis olurum :)

Valla kardesim şu beklediklerim olursa ben yine 42 hedefinde israrciyim. rasyo ya ve gumuse yukselirken guveniyorum :) altin yeterki 2260 veya 2360 a degsin :) ytd

Sende yıldız yokmu açsan ya acemiler de bakar begenir yildizsin olunca tanimayan kimse bakmiyor.

Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.

0BeğenmedimŞikayet

İkrime ()

Usta ben bugün full seninle @BossVurguncu nün yazıları okudum.
Olumlu olumsuz iki yönede çalışıyorsunuz ..
Çalışma lar sonucu tahminleriniz on numara ama inşaallah düşüş bitmiştir yoksa ben yandım; ))

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Yani aslında tekrar kendi reklamımı yapıyor gibi olmasın diye bazen hepsine etiket falan atmıyorum ama boşver abi zaten ben de her şeye bakamıyorum zaman sıkıntısı oluyor falan işte dediğin gibi...

Full iyi bazen ama elde TL olması da risklere karşı iyi yani en azından zarara bozmak zorunda bırakmıyor falan ne bileyim. Benim nick bossvurguncu olsa da full işlem yapmaz oldum :)) hep 2 yöne hazır...

İşte ben de o sebeplerden dolayı gümüş ons max 35 görürüz bu yıl diye sana da demiştim ama hadi senin hatırına 39 dan 40 olsun demiştim :)
Şimdi bir de geçen yıl Mart tan yükseleni zedeledik ve 49 zirvesinden düşenlerin altında kaldık ama kırdık demek doğru olmaz umut var yani.
Yine de gelecek belli olmaz abi belki daha fazlası belki daha azı ama düşerken de çıkarken de kar bıraktığı aşikar yeter ki tepeden yakalanmasın kimse. ytd

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Sen onu bana dun atmadin o zaman. Ben dun cok bakamadim analizlere dedim kalsin dusuyorsa dussun cikiyorsa ciksin bi kapanis yapsin sonra calisiriz :)

Valla kardesim haklisin ben de sana katiliyorum full islem riskli her seferinde diyorum ki full islem yapmiycam ama dayanamiyorum :) 1 kere terste kaldim onun disinda cok yanilmadim belkide o yuzden boyle direk bodozlama daliyorum :)

Yukselis icin baya olumluyum sabah cok baktim rasyo max 72 ye cikar zaten 73 lerde dusen kanalin tepesi var 75 in ustune cikti mi rasyo 1 yil burda kimse bir daha 27 ustu bosa beklemesin ben o kadar soyleyim :) ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Yok abi 27.9 olan eskiydi bu çalışmam 28.80-90 civarıydı :))
Çalışmalar umut vadediyor en azından
İçimiz biraz daha rahat oluyor ama yine de full tercih etmem ben :)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Şimdi bir daha baktim 27.9 a yapmissin evet aynisi olmus :) dun baktim sadece hedefe de tam incelemedim hafta ici okul is gel ozel ders e git inan ne yaptigimi bende bilmiyorum :) bugun calismalari yaptiktan sonra aldigima hic pisman degilim acaba duser mi diye tereddutlerim var di ama sabah baya bi baktim suan iyi ki full almisim diyorum. Gap li falan acarsa elde birsey olmasin. Duserse de zaten altin gumus unut gitsin artik :)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum