Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
2BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Grafikte beyaz mum skalası olması gerekirken haç şeklindeki rsi uyumsuzlugu yüzünden belli bir zaman gümüşte pozisyon bulundurmayacagım ytd
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()HOCAMM 3 kez yaptım şu an 413.67 ama ellemem uzun bi süre
_eren_erkam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_eren_erkam ()Hocam bir soru daha sorayım. Gramda hiç yaptınız mı. Yoksa aldığınız ortalama ile mi duruyor.
ticaret_adamı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Onları unut hocam 3 5 ay kadar sonra bakarsın ddd
_eren_erkam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_eren_erkam ()Benimde duruyor gramlar.
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Hocam bem gramları hiç yok sayıyom ddd
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()EyvALLAH Mustafa Hocam rasyo bize kalanları sarılara bas giriler kararacak diyor desene
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Dostum 3 gün önce rasyo ile ilgili uyandırmak istedim siteyi rasyo dönmeli yoksa gümüş sıkıntı yapar
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Derinleşir düşüş diyebilirim eger 24.6 dan yukarı dönmezse sn beyaz martı altın ons tepki vermiyor öncelikli olan altın onsda tepki yoksa bunu söylemek için erken ytd
Beyaz_martı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyaz_martı ()Nereye kadar dusebilir
Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()24.6 dan yukarı dönmezse evet sn beyaz martı ytd
Beyaz_martı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyaz_martı ()Gümüş daha dusermi
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()2 ihtimal 24.6 da belli olur ytd
0BeğenmedimŞikayet
HarmonyS ()hocam birşeyler görünüyor mu?
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Yazdım sn ahmet iki senaryoyu ytd
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Bünyamin Hocam o kadar karamsar mı tablo
@ticaret_adamı
0BeğenmedimŞikayet
gurkan009 ()Tekrar 6.04 şere gelirmi öngörünüz nedir
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Sn dostum kendim için verdigim karar ilerde 27 aşagıda siyah şamdan ya parça zararkes yada 27 beklemek kararını kendin verirsen sevinirim ytd
0BeğenmedimŞikayet
Halka ()Ben almadım hala. Talimat vermek gerekir mi? Tepki satışına Firsat verir mi? Yoksa düzlüğe çıksın die mi beklemeli?
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()10 da 3 alan ne yapsın dostum
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Tesekur ederim iyi calismalar. Bende derse gidiyorum simdi film asagi koparsa zararkes yapma firsati bulamam yukari kopmasi gerekiyor bakalim kopacak mi :)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Parça almamışsan alma bekle sn vedat gümüş ytd
Vedatgmş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()İki taraflı gider ölçüm küçük haç anlamı yataydayken yukarı gidemiyorsa aşagı gidecegi kesin maksimum görebilecegi üst bıçagın sırtında grafiginde açıkladım tekrar gimball lakin şu anda pas geçmeyi tercih ediyorum bana 1 saat müsade son ölçüm yapmadan hareketi göremeyiz 24.6 görürse bir daha netleşir sn los anarquewsta bolkazançlar ytd
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vedatgmş ()Ne diyor sn hocam
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Hocam 27.06 ya mi gider diyorsunuz eger oraya giderse ve orayi kiramazsa 23 ler gelir ytd