Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (56)
0BeğenmedimŞikayet
ResPectFuL ()koynalı nick li üyeyi engellemiş hüzünbaz hoca konyalı nickli üye 2 dir engeli kaldırması için buradaki arkadaşlara ricada bulunduruyor hüzünbaz hocanın kendince haklı sebeplri olmalıki engeli kaldırmadı üst üste rica gelince istifa etti durum bu
Aytaç_fb41 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Cemil hocam ne oldu bilgin varmı
ResPectFuL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ResPectFuL ()Helal olsun arkadaşım sende helal et umarım seni tekrar aramızda görürüz sağlıcakla kal
Hüzünbaz_Gram_Altıncı_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Ne oldu problem neydi? Hüzünbaz hoca neden bıraktı?
@Serap34 @halhil @DAHDr
Doruk18 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Avnifatma ()hocam bizim gibi acemileri böyle bırakıp gitmek korkaklıktır. istifanızı lütfen gözden geçiriniz, sizi seviyoruz.
0BeğenmedimŞikayet
Doruk18 ()Hocam lütfen ayrılmayın birilerine kızıp sizi saygıyla ve sevgiyle takip eden öğrencilerinizi niye terk ediyorsunuz. Çok üzüldüm rica ediyorum lütfen değerli hocalarım bizleri yalnız bırakmayın. Eğitimleriniz verdiğiniz bilgiler bizler için çok önemli. Lütfen sterlin sayfasının bozulmasına müsade etmeyin. Hocam lütfen dönün.
0BeğenmedimŞikayet
Serap34 ()Hocam bu olmadı :( çok üzüldüm inanın
Tekrar geleceğinizi umuyor sağlıklar diliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Adanalıyık ()Ustat ben sizin sesiz takipcilerinizden biriyim bütün yorumlarınızı çok dikkate alan biri olarak sizin ayrılışınız ben ve eminim benim gibi birçok sesiz takipcinizi çok madur edecektir umarım bu kararınızdan vazgecip bizi mutlu edersiniz.
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Hocam hertürlü herseynolabilir insan halidir
Sizler elinizden geleni yapıyorsunuz
Bu site ve bu sitedekilere sizlere deger veriyor
İstifadan önce lütfenbidaha dusunun
0BeğenmedimŞikayet
Yeşim35 ()Sayın Hocam dışardan izleyen sessiz bir takipçiniz olarak bu paylaşımınız beni üzdü.
Fikirlerinizden faydalanıyorduk hocam benim gibi onlarca arkadaşa faydanız oluyordu.
Site üyeliğinden çıkmak olur mu hocam.
İnşallah bu fikrinizden vazgeçersiniz.
Saygılar.
2BeğenmedimŞikayet
halhil ()Hiç olmadı üstad, keske etmeseydin istifa..
7BeğenmedimŞikayet
Hüzünbaz_Gram_Altıncı_ ()Üstadım selamlar. Sana ve favori listemdeki tüm hocalarıma saygı duyuyorum ama kaldıramam.
Yani 5 dakikada bir fikrini değiştiren insanlar değiliz ki. İcabında haftalar ve aylar sonrası için hedefleri görüp o hedef gelene kadar sabırla bekleyen insanlarız. Döviz alımı için de altın alımı için de alınacak ve satılacak ideal noktaları biliyoruz. Defalarca söylemişiz. Al bizimle orada, bekle hedef gelene kadar. Sat bizimle orada. Sabrın yoksa sürekli al sat peşindeysen piyasanın gidişatını bir bakışta hızla anlamanı sağlayan denenip sınanmış metotları paylaşıyoruz. Yanlış mıyım?
Bunlar olurken görüşümüzü dinledikten sonra bir sürü kişi gerçek destek ve dirençler nerede bilmeyen, teknikten falan hiçbir şey anlamayan, yok şu haber geldi düştü yok bu oldu yükseldi diye yaygara yapan insanlara kanıyorlar sonra. En çok da buna üzülüyorum. Bu şekilde bir sürü arkadaşı engelleyince de sizin gibi saygı duyduğum insanlar üzerinizden baskı yapıyorlar. Bu olmaz. Bu çok rahatsız edici.
O nedenle site üyeliğinden de çıkmak zorunda kalıyorum. Çünkü ağız tadı ile fikir paylaşımı yapamayacağız bu durumda. Kişisel algılamayın. Ortam hakikaten sıkıntılı. Şimdiye kadar çok güzel veri alışverişinde bulunduk. Sizin görüşlerinizden çok güzel istifade ettim. Siz ve favori listemdeki herkes hakkını helal etsin. Sağlıcakla.
DAHDr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adanalıyık ()Sağolasın ustat Allah razı olsun sizden
1BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()AlLAH razı olsun kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
DAHDr ()@Hüzünbaz_Gram_Altıncı_ hocam rica etsem @Konyalimm kardeşimizin engelini kaldırır mısınız?
Konyalimm için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
DAHDr ()grafik hedefimiz TCMB öncesi gelirse iyi bir fırsat olacak.. ytd.
Horozuğur için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Onurozgr ()Az kaldı usta geliyor
1BeğenmedimŞikayet
Serap34 ()Elinize sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()Kardeşim ellerine saglik. senden ricam huzunbaz hocamıza soylermisin benim engeli kaldirirmi. kisisel bir sebebten engelkemedi kime ile ilgili ondan dolayı. herhalde unuttu engeli kaldırmayı sana zahmet. sagolasin simdiden
0BeğenmedimŞikayet
Horozuğur ()Hocam çok şükür zarardan kurtulduk şu an bozdurup alttan alma imkanımız var mı tekrar yoksa bekleyecek miyiz saygılar. ytd
1BeğenmedimŞikayet
DAHDr ()TCMB toplantısına kadar yukarı baskı devam edebilir. Ytd. @Adanalıyık
0BeğenmedimŞikayet
DAHDr ()TCMB faiz artışı beklentileri artıyor. Merkez ne karar verir görmek gerekir. Ytd
Adanalıyık için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adanalıyık ()Hocam elinize sağlık. Sizce alım için merkez bankasını beklemek gereklimi yoksa buralardan alınabilinirmi?
1BeğenmedimŞikayet
Kurtu16 ()Sağol hocam.
2BeğenmedimŞikayet
memp ()emeğinize sağlık hocam teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
DAHDr ()10.16 altına inilmeli ve günlük kapanış yapması halinde formasyon bozulur. Ytd.