Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0493 18:10:45
EUR 36.3250 18:10:45
USD 34.5934 18:10:45
ALTIN ONS $2630.9100 18:10:45

Grafiği gönderen: drtunahan

⭐⭐drtunahan ()
Gümüş

Sevgili dostlarım , günlük gümüş ons grafiğimiz gann fanları eşliğinde görülmekte , uzun yorum yapınca siteye düşmediği için kısa özet yapacağım, dolunay etkisinin sonlanması ile yeni aya kadrt trendin artışa döneceğinin ilk sinyallerini 27.700 üzeri kapayarak yapmış oldu , grafikte siyahla belirginleştirdiğim fann dirençlerini kırdığı anda hikaye başlamış olacak , sağda 3 ayrı renkte belirttiğim yerlere kadar düzeltmenin olmaması gümüşün sağlam durduğunun kanıtı oldu , ne varki altın hala grafiklerde olumsuz görüntü arzediyor, her zamanki tezimi söylüyprum yine gümüş rallisi şimdiye karar altın en azından aynı istikamette yürürken oldu yine aynı şekilde olmalı , altını n biran önce 1750 sonrada 1765 üzerine kendisini atmalıdır , bu gerçekleşmez ise şartlar oluşmadığından altın ve gümüş ayrışamazlar , GÖZÜMÜZ AĞABEYİMİZ ALTIN , üzerinde olsun... Selam ve hürmetlerimle

Yorumlar (51)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Morgana ()

Gancılara göre 11/21 Mart arası düşüş yönünde tehlikelıymıs kafam karıştı hocam bı türlü anlayamadım bu döngüyü

drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Önce_Vatan1841 ()

1750 olacaktı sanirim

0BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

dolunayı az hasarla hatta dikkatli takip edenler karla atlatmış olmalı , ben 6.10 ve 6.12 den alımlarımı yaptım

RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cevahir8160 ()

1750 mi yazacaktiniz

0BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

alımları keşke dolunay tesiri varken yapsaydınız, bundan sonra fiyatlar birdaha o seviyeler çok zor iner belki 11 marttan sonra

Bay_Aldal için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Morgana ()

TL deyım 11/21 Mart arası tehlıkelı dedıgı ıcın bır analistcı alım çok yapmıyorum altınım var bıraz okadar

kaya_007 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

21 nart mevsimsel döngüzü tesiri 10 gün önce başlar genel teorem böyle, şu an yeniaya kadar artış bekliyorum

Morgana için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

altın ons 1650 üzerine kendini atmadığı sürece ben alım yapmayı düşünmüyorum

atmetmuti için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

kaya_007 ()

mrb siz alim yaptinizmi yoksa tl misiziniz hala

0BeğenmedimŞikayet

Fahad ()

Hocam sizce gümüşüm bu haftanın EKGsi ARS mi IM mı?

0BeğenmedimŞikayet

Morgana ()

Dursun hocanın vıdeosunu bende dınledım sankı bunlar tepkı yukselısı dedı hıc kanmayın düşecek yıne 21 marta kadar dedı dıye hatırlıyorum

0BeğenmedimŞikayet

Bay_Aldal ()

6.32 aldıklarımı bekleteyim o halde hocam düşüş yakalayabilirsem tl var bir miktar alımımızı yaparız ons düşmese bile bugün dolarda biraz çekilme olabilir diye düşünüyorum

0BeğenmedimŞikayet

Morgana ()

Ayın 13 ünde yenı ayla yukselıs mı olur dıyorsunuz

1BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

sert düşüşler kanımca bitti kardeşim, ama ortalık kan gölüne dönerse gümüşe de yansıyabilir olabilecekler

Bay_Aldal için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

atmetmuti ()

Hocam alım için neresi uygun olur burdan

2BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

21 mart döngüsü tesiri mevsimsel döndü olduğundan 10 gün önceden beklenir , yani 11 marta kadar olumlu görüşteyim

0BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

yüzde elli gümüşteyim kardeşim , yeniaya kadar artış bekliyorum

atmetmuti için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Morgana ()

HocM 21 marta kadar olan düşüşler bıttı mı yanı

0BeğenmedimŞikayet

Bay_Aldal ()

İyi geceler hocam bugün alım fırsatı verir mi gün içinde çalışıyorum takip edemiyorum dünkü fırsatı kaçırdık görüşlerinizi alabilir miyim saygılar

0BeğenmedimŞikayet

RXZ5K2 ()

Eline sağlık Tunahan Hocam sağolasın takipteyiz
abi kardeş hangisi asılıp giderse ordan bekleriz kârı bizde :)

0BeğenmedimŞikayet

atmetmuti ()

Tunahan hocam gümüşte misiniz burdan aşağı nereye sarkabilir alım için ne söyleysbilirsiniz

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum