Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
Hedef_12 ()Geldi ya 6.07 son kez bi daha gelebilir
RG58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mfmehmet45 ()Kahrolası düşecek derken neden bı kadar çıktı anlamış değilim
RG58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RG58 ()Merhaba gardaş sizce 5.90 ile 6.10 gelirmi teşekkürler
Hedef_12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hedef_12 ()Dostum bak ben tl analizi yapmam çünkü dolar anlık olarak degişiyor eger tl analizi istiyorsan 5.90 ile 7.10 arası parçalı topla parçalı sat dört aydır bu böyle
dejavue_1905 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dejavue_1905 ()Benim yaklaşımım sizin bu yaklaşımınızi haketmedi beyefendi , bazen bilgi yetersiz kalıyor olgunluk önemli bu noktada.
Yine de teşekkürler iyi geceler
1BeğenmedimŞikayet
Hedef_12 ()Benim ihtiyacım yokta senin gözlerin de mi sorun var ben 6.40 tl den bahsettim mi nerden çıkardın
0BeğenmedimŞikayet
dejavue_1905 ()Aman hocam sakin olun gerilmeyin siz :) psikolojik hap ihtiyacınız varsa takviye alın , güzel bir uykuda iyi gelebilir
1BeğenmedimŞikayet
Hedef_12 ()Ne 6.40 dan bahsediyor sun 26.40$ dedim üzeri kapanış yaparsa iki ihtimal li gartley formasyonu var biri 27.80
İkincisi 28.40$ dır sonra sı düşüş tekrar parçalı satım yapılabilir
0BeğenmedimŞikayet
dejavue_1905 ()Bu gece 6.4p ihtimali var mı yani hocam gram TL de